• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle mutluyum ama bir sıkıntım var....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru. Daha önce de yaşandı. Sinirlenmiştim annen beni istemiyor diye bağırmıştım. Sindiremiyorum beni aramayışıni
Arasa." Zırt pirt ariyor ,evimdeki her şeyi soruyor " diye gıcık olurdun, aramıyor "sindiremiyorum aramamasini" diyorsun.
Anladığım kadarıyla kaynana tüy olsa raftan düşse başı yarılacak olan gelin sensin

Yarım saat bir saat sürüyor. Evet ben hep arıyorum onu. Ama oğlunu aradığı gibi beni hiç aramaz. Halbuki benim babam damadını hep arar ben o yüzden takıldim. Evlenirken de beni istemiyordu çünkü😊

Bosverin takılmayın vallahi o kdr takılacak birsey değil sizde azaltın eşinizde istediği kdr görüşsün biz çok ani kaybettik o yüzden benim yorumlarım görüsmekten yana olur

Madem az vaktiniz var madem zaten 10 gibi geç bir saatte geliyor neden adam tek yiyor ki?
Ben yiyorum, kilo aliyroum diye bir şey olabilir mi? Eşlik etmek icin çilekli yoğurt hazırlayın siz de kendinize.
Bence insanlar beraber yemek yemeli.
Bazen babam geç geldiğinde biz çoktan yemis oluyoruz..yine de adamla sofraya oturuyoruz , elimizde çatal yalandan bir iki kaşık salata yiyoruz:) ya da sabahları 12ye kadar bri şey yemeyi sevmem. Ama annem kahvaltı yaparken çay içiyorum.
Eşinle yemek yemedikce adam sosyallesme ihtiyacı hissetmiştir.
Bence sorun burada. Bir dahakine sofrada oturun, lafa tutun. Zamanla bırakır
Ha adamın size sanki icinde tutuyor gibi akrepp demesi başka bir olay. Belki de size karşı gerçek hisleri budur, bir anda ağzına bu geldiğine göre
Aslinda iyi fikir. Diyette oldugum icin kendimi tutamiyorum yiyorum diye mutfaktan uzak duruyorum ama dediginiz gibi yapacagim. Gerci benle konusmuyor kac gundur :halay: oh mis gibi oturma odasinda kanepede yatiyorum.
Bircok seyde yanlis anliyor beni. Mesela maas aliyorum, paramdan kayinvalideme gondermistim birkeresinde. Sen kendini ustun gorup ailemi kucumsemek istiyor, onlarin sana muhtac olmasini istiyprsun diyor anlamiyorum ki. Evlenirken bile hicbir taki takilmadi maddi durumlari olmadigi icin. 4 yıl oldu simdi kaynim evleniyor gelinlerine altin yuzuk almislar ama benim yuzugum gumus
Ben bunlari sikinti etmiyorum ama gercekren sevilmiyorsam da bilmek istiyorum. Galiba cok abartiyorum ya

Yarım saat bir saat sürüyor. Evet ben hep arıyorum onu. Ama oğlunu aradığı gibi beni hiç aramaz. Halbuki benim babam damadını hep arar ben o yüzden takıldim. Evlenirken de beni istemiyordu çünkü😊

Babanız damadıyla ne konuşuyor ? Babanızın telefonla hep aradığı damat; sizin eşiniz mi ?

Aslinda iyi fikir. Diyette oldugum icin kendimi tutamiyorum yiyorum diye mutfaktan uzak duruyorum ama dediginiz gibi yapacagim. Gerci benle konusmuyor kac gundur :halay: oh mis gibi oturma odasinda kanepede yatiyorum.
Bircok seyde yanlis anliyor beni. Mesela maas aliyorum, paramdan kayinvalideme gondermistim birkeresinde. Sen kendini ustun gorup ailemi kucumsemek istiyor, onlarin sana muhtac olmasini istiyprsun diyor anlamiyorum ki. Evlenirken bile hicbir taki takilmadi maddi durumlari olmadigi icin. 4 yıl oldu simdi kaynim evleniyor gelinlerine altin yuzuk almislar ama benim yuzugum gumus
Ben bunlari sikinti etmiyorum ama gercekren sevilmiyorsam da bilmek istiyorum. Galiba cok abartiyorum ya

Ablacım bu ne kin böyle. Sen fırsat bulsan o kaynanayı bir kaşık suda boğarsın. Hangi cüretle seni altınsız bırakırlar saygısızlık bu yani.

Biz de uzaktayız eşimle ailelerimizden ama 3 günde bir falan arıyoruz normal arama olarak. Biz mi yabaniyiz anlamadım😂
Size akrep demesi bunun altını arayın bence çok ayıp böyle bir hakaret etmesi

Arasa." Zırt pirt ariyor ,evimdeki her şeyi soruyor " diye gıcık olurdun, aramıyor "sindiremiyorum aramamasini" diyorsun.
Anladığım kadarıyla kaynana tüy olsa raftan düşse başı yarılacak olan gelin sensin
Onu hergun arayip, beni 4 yildir birkez olsun aramamasi uzuyor sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back