• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Maddiyat ve kararsızlık

Ben calisiyordum zaten ama atanmak kadrolu olmak icin sinavlara agirlik vermem gerekiyordu ve onu yaptim yani alanimda siralamam iyi. Hic calismamis bir insan degilim o zorlugu cok iyi biliyorum emin olun ama kenidmi baska turlu rahat ettiremiyorm suan beynimi
tamam da ihtimaller üzerine çocuk yapılmaz. sıralamanız iyi olabilir ama mülakat var, alım sayılarının bir garantisi yok. her şey olsa yeni bir şehirde düzen kurmanız gerekebilir. maddi durumunuz yok, evliliğiniz oturmamış, güven sorunları var ve 8 aylık hamilesiniz. bu kadar belirsizliğin içine hamile kalan birinin mantıklı kararlar alabileceğini düşünmüyorum ben. yorumlanızdan toyluk akıyor. sadece şunu söylemeliyim ki hiçbir şey kafanızda düşündüğünüz kadar kolay olmaz. biraz daha gerçekçi bakmalısınız hayatınıza.

Bu arada bekarlık borcunu ödemek bana hep tuhaf gelmiştir. Adı üzerinde bekarken yapmış o borcu. Kendi ödesin bir zahmet. Bekarken yediği parayı ben mi tahsil edeceğim faizi ile. 😶

tamam da ihtimaller üzerine çocuk yapılmaz. sıralamanız iyi olabilir ama mülakat var, alım sayılarının bir garantisi yok. her şey olsa yeni bir şehirde düzen kurmanız gerekebilir. maddi durumunuz yok, evliliğiniz oturmamış, güven sorunları var ve 8 aylık hamilesiniz. bu kadar belirsizliğin içine hamile kalan birinin mantıklı kararlar alabileceğini düşünmüyorum ben. yorumlanızdan toyluk akıyor. sadece şunu söylemeliyim ki hiçbir şey kafanızda düşündüğünüz kadar kolay olmaz. biraz daha gerçekçi bakmalısınız hayatınıza.

Acaba sıralaması ve bölümü ne?

Tipik her sene ‘kesin atanacam’ diye ‘çift maaş aşığı’ kocasını kandıran ev hanımı olmasın?

hepimizin çevresinde vardır böyle tipler her sene KPSS ye girer ama aldığı puan en fazla 50-65 puan olur.

M melek196276 bölümünüz ve puanınızı yazar mısınız ona göre atanıp atanmayacağınıza yorum yapalım

Yaptığınız tek doğru şey sınavlara hazırlanmak onun dışında her şey yanlış.
1. Gizli ses kaydı almak suç
2. Borcu harcı olan biriyle evlenmek
3. Atanmadan evlenmek
4.Kavgalı gürültülü evliliği çocukla taçlandırmak
Kendinize güveniyorsanız önce bir alışverişinizi dışarıda yemek yeme durumunu yapsaydınız önce bunları yapabiliyor kıvama gelseydiniz
Gizli ses kaydi benim telefonumda değil esimin telefonunda olan biseydi. Ben onun telefonundan dinledim. Borcununda boyle oldugunu evlenmeden once bilmiyordum. Atanmadan diye dusunursek de 2020 yilinda bir atama bekliyordum ama alim sayısı azdi ondan kaynakli olmadi. Yoksa atama bekliyordum ve calisiyordum da zaten.

Acaba sıralaması ve bölümü ne?

Tipik her sene ‘kesin atanacam’ diye ‘çift maaş aşığı’ kocasını kandıran ev hanımı olmasın?

hepimizin çevresinde vardır böyle tipler her sene KPSS ye girer ama aldığı puan en fazla 50-65 puan olur.

M melek196276 bölümünüz ve puanınızı yazar mısınız ona göre atanıp atanmayacağınıza yorum yapalım
Dikab alanim 77 puanim ben kesin atanacagim diye bir sey demedim kismet olursa dedim

Gizli ses kaydi benim telefonumda değil esimin telefonunda olan biseydi. Ben onun telefonundan dinledim.
Enteresan hal almaya başladı.Eşiniz kendi annesiyle konuşmasını niye kayda alma gereği duysun ki?

Bu arada bekarlık borcunu ödemek bana hep tuhaf gelmiştir. Adı üzerinde bekarken yapmış o borcu. Kendi ödesin bir zahmet. Bekarken yediği parayı ben mi tahsil edeceğim faizi ile. 😶

Bekarken eskortlara yediriyorlar tatile gidiyorlar içki alemi yapıyorlar bi giydiklerini bi daha gitmiyorlar borçlar kapıya dayanıyor.

Ama evlenecekleri kadına ‘aileme baktım, kardeşlerimi okuttum’ diye yalan söylüyorlar. Borçlarını düğün takılarıyla fln ödüyorlar birazını ama bütçe yönetimi olmadığı için hep borçta yaşıyorlar.

Aynısının kadın versiyonu da var bekarken estetikle her yerlerini yaptırıyorlar, dolandırıcı sevgililerine kredi çekiyorlar, bir giydiklerini bi daha giymiyorlar borçlar kapıya dayanınca evlenecekleri erkeğe ‘aileme baktım kardeşlerimi okuttum’ diye yalan söylüyorlar.

Aman dikkat evleneceğiniz insana ya da evlenecek yakınınızın eşine çok dikkat edin var böyle borca harca yaşayıp evleneceği insanı zora sokan tipler.

İnsan borcu varsa ödeyene kadar evlenmemeli, yazık cünkü evleneceği insana.

Adam kendisi ödüyor zaten maaşıyla borcu.
Evet ama kadın devlette değilse zaten aldığı maaş az çok belli. Devlette bile alsa belli zaten. Dolayısı ile yine o borç kadınında hayatını etkiliyor. Kendi de yazmış mutfak alışverişi ve faturalara yetiyor anca zaten kalan diye. Bir de sonradan öğrenmiş sanırım adamın borcu olduğunu. Onu yeni fark ettim şimdi.

Bekarken eskortlara yediriyorlar tatile gidiyorlar içki alemi yapıyorlar bi giydiklerini bi daha gitmiyorlar borçlar kapıya dayanıyor.

Ama evlenecekleri kadına ‘aileme baktım, kardeşlerimi okuttum’ diye yalan söylüyorlar. Borçlarını düğün takılarıyla fln ödüyorlar birazını ama bütçe yönetimi olmadığı için hep borçta yaşıyorlar.

Aynısının kadın versiyonu da var bekarken estetikle her yerlerini yaptırıyorlar, dolandırıcı sevgililerine kredi çekiyorlar, bir giydiklerini bi daha giymiyorlar borçlar kapıya dayanınca evlenecekleri erkeğe ‘aileme baktım kardeşlerimi okuttum’ diye yalan söylüyorlar.

Aman dikkat evleneceğiniz insana ya da evlenecek yakınınızın eşine çok dikkat edin var böyle borca harca yaşayıp evleneceği insanı zora sokan tipler.

İnsan borcu varsa ödeyene kadar evlenmemeli, yazık cünkü evleneceği insana.
Yeni evlenen insan en kısığından bile alsa yine borç sahibi oluyor. Düğün falan yapmasan bile yine oluyor maddi bir darlık. Eee ama ben de yeni evliyim ? Bu maddi darlığa ek bir de eşimin bekarlık zamanından kalma bir borç için iyice daha kısıntıya gitmek istemezdim şahsen. Tabi borcun ne borcu olduğu da çok önemli.

Dikab alanim 77 puanim ben kesin atanacagim diye bir sey demedim kismet olursa dedim

Kusura bakma ama sen de cok mantıkı bi tip değilsin

Allah akıl fikir de vermiş, herşeyi ters yapıp sonra da Allah kısmet ederse, Allah rızkını verir diyemezsin.

Hadi evlendin böyle biriyle gerçeği gördün cocuk yapmayacaktın atanmadan, çocuğuna eziyet ediyorsun şuan sadece.

Şuan hamilesin güzel beslenmen lazımdı psikolojik olarak iyi olman lazımdı.Böyle bir adamı baba olarak seçmişsin sırf üremek için çok çok hata

Bugüne kadar hatalı kararlar vermişsiniz. Bundan sonrası için bir yaşam planı oluşturmanız gerekiyor.

Zaten sırtınızda bir kambur varken, çocuğu da bu zorba hayatınıza ortak etmişsiniz.

Bir karar alın ve uygulayın, hayatınız bu şekilde devam etmemeli.

Borcun disinda siz anlasamiyorsunuz. Bosanip annenizle yasasaniz maddi manevi daha iyi olursunuz. Cocuk oldugu icin nafaka arti kendinizde calisir daha iyi gecinirsiniz. Su ana kadar ki butun kararlariniz hatali bundan sonra cocugunuzu dusunup hareket edin.

77 KPSS tam sınır puan, atanırsanız da merkezi bi yere atanmayacaksınız 4 sene de çakılı kalacaksınız gittiğiniz yerde bebek ile nasıl yapacaksınız? eşiniz gelebilecek mi? Devlet memuru mu?

Önce iş sonra eş diye aileniz hiç mi telkinde bulunmadı size M melek196276

Yeni evlenen insan en kısığından bile alsa yine borç sahibi oluyor. Düğün falan yapmasan bile yine oluyor maddi bir darlık. Eee ama ben de yeni evliyim ? Bu maddi darlığa ek bir de eşimin bekarlık zamanından kalma bir borç için iyice daha kısıntıya gitmek istemezdim şahsen. Tabi borcun ne borcu olduğu da çok önemli.
Borcu 45 bin ama ilk zaman boyle degildi bana soyledigne gore 20 binlerdeydi ve calistigu isten cikmis kendisine kendi alanında is kurmustu dukkan açmıştı borcunu orda calisarak kapatmayi dusunuyordu ama artik sanki borc ode ode maastan kesintiye ugrasin ugrasin bitmiyor her ay 4 te 1 i gidiyor geriye kaliyor asgari ucretten biraz fazla para ve onu da kndi istedigi gbi harciyor sigarasi bilmem neyi bos harcadigina da sahit oluyorm bostan yere evde bisey varsa gidiyor aliyor mesela parasni yonetemiyor .

Back