- 20 Ocak 2010
- 45.984
- 163.585
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Evet saçımın pembe olması baya bir marifet sende yapsana mesela kırmızı sürmesemde olur pembe sürerim miben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm
Bi ara mavi eflatundu biliyorsunDaha kırmızı oje süremiyor, mat soluk pembelere anca cesaret edebiliyor, kadına sıçının pimbi ılmısı mırifit diğil diyo deliriyorum ya ahahahah şaka gibi kız.
Aptallık bu. Fedakarlık başka bişiben sadece kırmak istemiyorum diyorsun ya bende kırmak istemiyorum işte zaten buda fedakarlık oluyor. bende oje sürerim üstelerim kırmızı olmazsa pembe sürerim çokda marifet bişey değil saçının pembe olması. ben ne mi yapabiliyorum senin yapamadıklarını diyelimm
Birkaç kez mi?Mümkün olduğu sürece yılda birkaç kez gidiyoruz.
Bunada karışıyor deme...5- İstediğin gibi işeyemiyorsun
Ay bu ne? İşemeli s.çmalı ayin gibi bişi mi?nasıl işeyeceğine kendin karar
Evet, sesli işemeyecekmis. Ailesi duyarsa olmazmış.Bunada karışıyor deme...Eki Görüntüle 3143997
Bana fazla geldi , bugne kadar tamam dedi de simdi mi basladi bu tavirlari yoksa sevgiliyken bu tur kiskanmalar senin de hosuna gitmis miydi, olduysa sayet sinyalleri vermis zatenMerhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.
Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.
Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.
Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi
Evet sessiz sessiz hacetini giderecekmiş hala benim bikinime pembe kafama takmışAy bu ne? İşemeli s.çmalı ayin gibi bişi mi?
Evet, sesli işemeyecekmis. Ailesi duyarsa olmazmış.
Ahahaha abartmayalım bebeklerim. Millet bir kez bir hafta on gün gider biz üç kez üçer gün gidiyoruz. Lokasyon avantajı sadece
Şaka mı yaEvet, sesli işemeyecekmis. Ailesi duyarsa olmazmış.
Sen konuşma bikini giyemeyen kadınEvet sessiz sessiz hacetini giderecekmiş hala benim bikinime pembe kafama takmış
Regl olduğunu falan eskaza bir karşı cins duysa, adamın ümüğüne çöker herhalde. İşemeye bu tepkiyi veren, regle çıldırır.KahveCekirdegi7 bu aşkın hangi fedakarlık kısmı? Senden bunu istiyor çünkü ruh hastası. Farkında değil misin?
Kendisi anne babasını veya varsa kızkardeşini işerken duyunca kim bilir neler düşünüyor
Vallahi değil. Adamın ailesinin evinde çişe gittiğinde ses çıkarmayacakmış. Ki yanlış hatırlamıyorsam onların ailesinde su falan açıp sesin çıkmasını engelliyorlarmış. Aynısını İrmik'ten de bekliyormuş.Şaka mı ya
Ay ben şohhVallahi değil. Adamın ailesinin evinde çişe gittiğinde ses çıkarmayacakmış. Ki yanlış hatırlamıyorsam onların ailesinde su falan açıp sesin çıkmasını engelliyorlarmış. Aynısını İrmik'ten de bekliyormuş.
Yoo giyebiliyorumSen konuşma bikini giyemeyen kadın
Sen sürebiliyor musun kırmızı ojeDaha kırmızı oje süremiyor, mat soluk pembelere anca cesaret edebiliyor, kadına sıçının pimbi ılmısı mırifit diğil diyo deliriyorum ya ahahahah şaka gibi kız.
Daha kırmızı oje süremiyor, mat soluk pembelere anca cesaret edebiliyor, kadına sıçının pimbi ılmısı mırifit diğil diyo deliriyorum ya ahahahah şaka gibi kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?