• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Eşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyecekseniz
Eşim götürmüyor birlikte gidiyoruz. Ben çocuk değilim birilerinin bana şunu yap bunu yapma şunu giy bunu giyme demesine hele ki yapmazsan tatile oraya buraya götürmem demesine izin vermem. Öyle bir şey aklından geçmez benim eşimin de ola ki geçti hayatının hatasını yapar. Bağzı kadınlar erkek güdümünde yaşamazlar, başlarına çoban aramazlar. Ama anlıyorum ki bunu size anlatmak çok zor.

Bu açılmış konu onun değil, burda Bibi'nin mesajını görünce heyecanla atlamış ama şu an anlık;

Biliyorum gıcık olduğum için öyle yazdım zaten. Kendi konuları yetmiyormuş gibi bir de başkalarının konusunda aynı muhabbeti yapması baydı artık. Amaç ne anlamadım.

Küçük de değilsiniz. İlerde neler yaşayacağınızı anlayabilecek yastasiniz.
Sizi döven adamı sevmeyin lütfen. Cunku o sizi sevmiyor. Sevmek böyle bir şey değil.
Evlendikten sonra mutsuzum ama bosanamiyorum konusu açarsınız büyük ihtimal. Cok vurursunuz kafanıza ama iş işten geçer.
Yapmayın bunu kendinize.
Size gercekten değer veren birini tanıdığınız zaman o adamla gecen zamaniniza aciyacaksiniz.

Yine de nasıl isterseniz, hayat sizin..

Küçük de değilsiniz. İlerde neler yaşayacağınızı anlayabilecek yastasiniz.
Sizi döven adamı sevmeyin lütfen. Cunku o sizi sevmiyor. Sevmek böyle bir şey değil.
Evlendikten sonra mutsuzum ama bosanamiyorum konusu açarsınız büyük ihtimal. Cok vurursunuz kafanıza ama iş işten geçer.
Yapmayın bunu kendinize.
Size gercekten değer veren birini tanıdığınız zaman o adamla gecen zamaniniza aciyacaksiniz.

Yine de nasıl isterseniz, hayat sizin..
Ama bu vurma olayı bundan 6-7 sene önceydi sonrasında birşey olması ve çok mutlu anlarımız da oldu

Evet takıntılıyım çünkü 6-7 yıllık bir emeğim var ve bugüne kadar kimseyi onun gibi sevmemiştim şimdi yeni birine bu emeği vermek içimden gelmiyor
Ne emeği arkadaşım,çocuğunuz mu o sizin? Ananız mı babanız mı? İnsan emeği bunlara verir. Geri kalanlarla ilişkin olur,işin biter sallarsın gider. Emek emek deyip de kendinizi yıldırmayın hayattan.

Ne emeği arkadaşım,çocuğunuz mu o sizin? Ananız mı babanız mı? İnsan emeği bunlara verir. Geri kalanlarla ilişkin olur,işin biter sallarsın gider. Emek emek deyip de kendinizi yıldırmayın hayattan.
Bırak devam etsin emek vermeye yav. Emek gerekmeyecek kadar düzgün adamı bulacak değil ya, hadi buldu, o adama yazık.

Eşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyecekseniz
Beni eşim götürüyor. Karşıdan karşıya geçerken elimi de tutuyor. Akşamları da 9 da sütümü içirip masal okuyarak uyutuyor

Eşim beni götürmüyor, ben eşimi götürüyorum tatile. Bikinime karışırsa mayolarını kaldırıp atarım, tatil planı da yapmam, götürmem tatile.

Yazdıklarının ne kadar saçma olduğunun farkında mısın?

Back