- 25 Temmuz 2013
- 12.854
- 52.642
- 798
- Konu Sahibi Melekhatun
İrmik susacak biri değil. Her gün konu gelir büyük ihtimalle.Evlensede gene aynı olacak,ya susacak ya sürekli burada konu açacak:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İrmik susacak biri değil. Her gün konu gelir büyük ihtimalle.Evlensede gene aynı olacak,ya susacak ya sürekli burada konu açacak:))
Eşim götürmüyor birlikte gidiyoruz. Ben çocuk değilim birilerinin bana şunu yap bunu yapma şunu giy bunu giyme demesine hele ki yapmazsan tatile oraya buraya götürmem demesine izin vermem. Öyle bir şey aklından geçmez benim eşimin de ola ki geçti hayatının hatasını yapar. Bağzı kadınlar erkek güdümünde yaşamazlar, başlarına çoban aramazlar. Ama anlıyorum ki bunu size anlatmak çok zor.Eşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyecekseniz
Kac yaşındasınızÜstünden bir kaç gün geçince özledim ve sevdiğim için duruldu ortalık tekrar derse giderken barıştık
Kapatamaz. Çünkü konu onun değil.İrmik gereken cevapları aldın mı ? Kapat istersen konunu.
Gerçekten ? Buradan hiç öyle gözükmüyor.Kapatamaz. Çünkü konu onun değil.
Bu açılmış konu onun değil, burda Bibi'nin mesajını görünce heyecanla atlamış ama şu an anlık;Gerçekten ? Buradan hiç öyle gözükmüyor.
Bu açılmış konu onun değil, burda Bibi'nin mesajını görünce heyecanla atlamış ama şu an anlık;
28Kac yaşındasınız
Küçük de değilsiniz. İlerde neler yaşayacağınızı anlayabilecek yastasiniz.
Ama bu vurma olayı bundan 6-7 sene önceydi sonrasında birşey olması ve çok mutlu anlarımız da olduKüçük de değilsiniz. İlerde neler yaşayacağınızı anlayabilecek yastasiniz.
Sizi döven adamı sevmeyin lütfen. Cunku o sizi sevmiyor. Sevmek böyle bir şey değil.
Evlendikten sonra mutsuzum ama bosanamiyorum konusu açarsınız büyük ihtimal. Cok vurursunuz kafanıza ama iş işten geçer.
Yapmayın bunu kendinize.
Size gercekten değer veren birini tanıdığınız zaman o adamla gecen zamaniniza aciyacaksiniz.
Yine de nasıl isterseniz, hayat sizin..
Bencede öyle olur,hayatının içine edecek.İrmik susacak biri değil. Her gün konu gelir büyük ihtimalle.
Ona karşı susarımBencede öyle olur,hayatının içine edecek.
Nasil isterseniz..Ama bu vurma olayı bundan 6-7 sene önceydi sonrasında birşey olması ve çok mutlu anlarımız da oldu
Aferin irmik,senden beklenen davranışta tam bu işte ...Ona karşı susarım
Ne emeği arkadaşım,çocuğunuz mu o sizin? Ananız mı babanız mı? İnsan emeği bunlara verir. Geri kalanlarla ilişkin olur,işin biter sallarsın gider. Emek emek deyip de kendinizi yıldırmayın hayattan.Evet takıntılıyım çünkü 6-7 yıllık bir emeğim var ve bugüne kadar kimseyi onun gibi sevmemiştim şimdi yeni birine bu emeği vermek içimden gelmiyor
Bırak devam etsin emek vermeye yav. Emek gerekmeyecek kadar düzgün adamı bulacak değil ya, hadi buldu, o adama yazık.Ne emeği arkadaşım,çocuğunuz mu o sizin? Ananız mı babanız mı? İnsan emeği bunlara verir. Geri kalanlarla ilişkin olur,işin biter sallarsın gider. Emek emek deyip de kendinizi yıldırmayın hayattan.
Ama bu vurma olayı bundan 6-7 sene önceydi sonrasında birşey olması ve çok mutlu anlarımız da oldu
Beni eşim götürüyor. Karşıdan karşıya geçerken elimi de tutuyor. Akşamları da 9 da sütümü içirip masal okuyarak uyutuyorEşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyecekseniz
Eşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyecekseniz