Eşimle kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok da mutluyuz dışardan mı?
Nasıl mutluluk bu, ben anlamadım?
Sadece psikolojik değil, fiziksel şiddet de var yalnız.
Bu adam hamile kalınca böyle vurdumduymaz, ilgisiz, pişkin biri olmamıştır. Hamileyken yaptıkları başlı başına iğrenç. Kendin istedin, kendin ilgilen ne demek?
İyi ki eve gelmedim, ben de hastalanırdım mazallah, ben geziyorum diye beni kıskanıyorsun ne demek?
Tokat atıp, hırpalayıp horul horul uyumak ne demek?
Senin derdin hâlâ kolye.

Olanı anlattim savunmak diye birşey yok. Arsız değilim ona da eminim. Analiziniz yanlış malesef

Ay kolye değil off. Onu sona yazdım diye öyle anlaşıldı. Onu da sordum arada. Te Allah'im. Önceki yazdıklarınızı düşüneceğim sagolun

Olanı anlattim savunmak diye birşey yok. Arsız değilim ona da eminim. Analiziniz yanlış malesef
Adamı savunuyorsunuz. Siz farkında değilsiniz. Yok şöyle karar verildi yok bu şekilde destekledi. Siz hala da adamdan nasıl boşanırım demek yerine ne yaparım diyorsunuz. Canınızın kıymeti yok çocuğunuzun da mı canının kıymeti yok? Uyku sersemi size vurucam diye el kadar çocuğa vursa o vicdanı kaldırabilir misiniz ya. Rica ediyorum biraz şöyle bi silkelenip ben ne anlatıyorum ne yaşıyorum deyip adamı postalayın.

Ay kolye değil off. Onu sona yazdım diye öyle anlaşıldı. Onu da sordum arada. Te Allah'im. Önceki yazdıklarınızı düşünecegim tesekkurler

Eşiniz sizi dövmüş farkında mısınız???

Tavsiyeniz beğendim. Kocama EUR gondermiyorum.

Lütfen sessiz kalmayın, tepkinizi verin, hatta darp raporu alın. Bu bir kez yapan yine yapacaktır. Siz çok değerlisiniz. Bebeğiniz de öyle. Bunu size üstelik Bebeğiniz kucaginizdayken yapabilen bir adamla daha fazla beraber olmayın.

Kendi ayaklarınızın üstünde duran güçlü bir kadinsiniz. Eşinizin zaten size bir faydası yok. Küçücük çizdiği için dertlenen bir adam daha size neler yapmaz.

Konuyu değiştirmen yaşadıklarını değiştiriyor mu? Psikolojik şiddetin yanında bir de dayak yiyosun. Hala kolyeye takmışsın. Ye dayağını al kullanılmış kolyeni besle kocanı ne diyelim? Boşanacak olan bu adamdan doğurmazdı zaten ortada koca yok ki

Ben sizi savundum zaten?

Ablacım sen kucaginda bebekle o tokadı yediğinde ağzını sıktığında kıyameti koparmaliydin.
Bak çalışıyorsun,zaten çocuğa sadece sen bakiyorsun ne iş yapıyor o kocan olacak herif.
Ye iç gez ohh ne güzel.
Savunmuyorum demişsin ama sen bu şiddete ya alıştın ya koçanı savunuyorsun.
Bebeğimden ayırır diye korksan senin elin daha güçlü,bebek küçük sana hiç birşey yapamaz.
Çocuk baba diye ağlıyor bahanen zaten yok.
Neden senin çıkmıyor yahu biraz dişini göster bari de adam seni iyice bogazlamasin.

Bu kadar eğitimli, iş güç meslek sahibi, kendi ayaklarının üzerinde durabilen, tek başına yurtdışına taşınma cesaretine ve özgüvenine sahip bir kadının; ayının tekinden dayak yemeyi nasıl içine sindirebildiğini anlamaya çalışıyorum.

Kendinize saygınız sıfır.
Kendinize verdiğiniz değer sıfır.
Yazık...

Bu adamın kocanız olduğuna emin misiniz, bana pek koca olarak kalmak istediği hissi geçmedi. İşiniz gücünüz var. Yaşadığınız ülkede iş bulamıyorsa gitsin türkiyede yaşasın, bebeğiniz var zaten üzerine kocaya bakmak pışpışlamak zorunda değilsiniz. Anası babası sesinizi duyacak da karizması bozulacak diye size şiddet uygulayamaz. Kovun bu adamı evden, aklı başına gelmeden de geri gelmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…