Eşimle kavga ettim ne yapcami bilmiyorum.

Bi
Az bile yapıyorsun. Onun hakkı savcılık.
Birde okul okumuş memur polıs olmuş şikayet etsem işinden olur biliyodur demedim yüzüne karşi ama korkusu hiçmi yok niye bu kadar uzatıyor yalvarsin bana annemlere utandindanmi gelmiyor onuda anlamadim annemi normalde sürekli arayan bir insan çok inat yaa

Eşimle çocuklar sabah kahvaltı yapiyorduk herzamanki suratsizligi, çocuklarla eglenerek yemek yıyorduk. birden kavga çikardi sen çok degiştin diye bende neyım degişti dedim. bişey diyemedi tekrarladı degiştin. diye ben neyım degişti niye huzursuzluk yapiyosun derken agzima vurdu dudagim yarildi sonra önceden de yıne yapmişti yemin etmiştim annemlere giderim diye annemlere geldim çocukları alip sonra bişey olmamış gibi buraya annemlere geldi birşey olmamiş gibi konuştu sonra annemle babam pazara gittı oda geldi eve gidelim dedi bende hayır sürekli dayak yiyen. olmak istemiyorum sen aliştin vurmaya dedim kabul etmedi vurduğunu elim degdi diyor herzaman oldugu gibi annemlere gelme sebebim onun vurması pişman olursun bidaha yapmasın ama bu kadar vurmaya Alişan bir adam nasil unutur napsam sizce😥😥 yazim hatam oldu ise kusura bakmayın
Adamdan boşan dicem de senin derdin o değil ablacım.. o zaman süründür biraz.. O kimki sana el kaldırabiliyor.. boşanmak istemiyorsan bile öyle bi korkut ki boşanacaksın sansın.

İn
Elim mi değdi, o değen elin kopsun yerinden ınş. Adamım diye geziyorsunuz dünya yüzünde, allah yardımcin olsun inş canım
İnşallah hergün şiddet görüp susan kadinlar geliyor aklima çok zor kekelemeye başladim ben arkadaşlarim diyo kekeliyosun diye

Bi
Birde okul okumuş memur polıs olmuş şikayet etsem işinden olur biliyodur demedim yüzüne karşi ama korkusu hiçmi yok niye bu kadar uzatıyor yalvarsin bana annemlere utandindanmi gelmiyor onuda anlamadim annemi normalde sürekli arayan bir insan çok inat yaa
Annenlerin seni geri göndereceğinden emin, ondan gelmiyor. Bi daha yaparsa savcılığa gideceğini söyle, korkar belki.

Y
Adamdan boşan dicem de senin derdin o değil ablacım.. o zaman süründür biraz.. O kimki sana el kaldırabiliyor.. boşanmak istemiyorsan bile öyle bi korkut ki boşanacaksın sansın.
Yaa ben bikere geldi kovdum ya bida gelirse napcami bilmiyorum

Öyle yapcam ama kesin hiç bir şey yaşanmamış gibi davranir sinir oluyorum o hareketine
O yaşanmamış gibi davransın, sen de yaşanmış gibi davran. Hatta bi daha yaparsa git darp raporu al. Senin anlatamadığını savcı anlatır merak etme.

Kovarsam yıne gelirse yada gelmezse napcami bilmiyorum ayrılır dıye korkuyorum amacim randevu aldim terapistyen den orya gitsin degişir belki burnunu sürtmek
Burun sürtecek bir durum yok ama. Can güvenliğin yok onun yanında. Allah korusun kafan bir yere gelir rahmetli olursan ne olacak, ne anlamı kalacak bunların? Sende o aile oldukça adam terapiye de yanaşmaz. Bekler ailen göndersin geri diye. Ama gitmez tedaviye.

Siz çocuklarınız babasız kalmasın diye şiddete cocuklarınızı bile ezmesine asaglanmasına izin veriyorsunuz sabrediyorsunuz ya. Yarın bir gün cocuklarınız büyüdükten sonra o cocuklar o evddn kaçar . Net söylüyorum. Sabrettiginiz içinde size çok kinlenirler Büyüdükleri zaman sizi bile takmadan cekip kapıyı çıkarlar. Çünkü sizin katlandıgınıza şimdiki devir ne kadınları katlanır nede gencleri
Tekrar olursa boşarim

• Üzgünüm
Reactions: Z P
X