Uzun bir cevap olacak: Bu sitede, bilhassa bdv’de derdini yazan kadınları haksız çıkarma yarışı var gibi. Birçok kişi yıkıcı yorum yaparak kadının moralini daha çok bozma derdinde. “Bunlar ne biçim ağızlar, siz de az değilsiniz, siz de suçlusunuz, kocanıza nazikçe yaklaşsanız böyle olmazdı” diyenler sizin şu an konu sahibine yaptığınız da tam olarak bu değil mi? “İlgi istemekte, eşinizden küfür duyduğunuz için üzülmekte ve aileniz uzakta olduğu için yalnız hissetmekte haklısınız fakat bence şöyle şöyle yapabilirsiniz” demek çok zor değil. Hiçbir tartışmada bir taraf bütünüyle haklı değildir zaten fakat bu hikayede küfür eden adam, hasta eşiyle ilgilenmeyen adam, hiç kusura bakmayın eşle ilgilenme vazifesini yerine getirmek yerine vaktinin büyük kısmını ergen gibi oyun oynayarak geçiren adam ve bu saate kadar eşini neredesin ne yapıyorsun diye aramayan adam. Ben konu sahibesini gayet haklı buldum. Erkeklerin bu kadar şımartılıp yüceltilmesini çok komik buluyorum. Bunu yapan kadınların da yüksek enaniyet taşıdığını düşünüyorum. (Biz çekiyoruz kocalarımızı sen neden çekemiyorsun, biz hastayken ilgi beklemiyoruz sen neden bekliyorsun, sen prenses misin tavrı) evet prensesiz biz
bizi prenses peri sanmayan, kaybetmekten korkmadan aynı küfrü ikinciye eden adam da bir zahmet haksız olsun. Cevabım konudan uzun oldu herhalde fakat sizi çok iyi anladığımı size detaylıca anlatmak ve bdv’de ki bu durumdan yakınmak istedim. Kadın kadının düşmanı olmasın artık.