Kesinlikle. Ak diyene kara, kara diyene ak diyorlar çünkü niyetleri sadece muhalefet olmak ve beğeni almak. Ben de sanmıyorum ki burada bunları yazanlar eşleriyle hep şahaneler, buradaki kadınlara söyledikleri gibi her an “gel hayatım kahve yaptım birlikte içelim” sakinliğinde ve nezaketindeler. Nihan Kaya’nın İyi Aile Yoktur kitabında çok güzel bir sözü var: insan anne olunca esas kimliği ortaya çıkar, diye. Çünkü kimse çocuğuna kızan, vuran bir anneye karışmaz, bir bildiği vardır der. Çocuk ve anne evde genelde yalnızdır ve görüp ayıplayacak bir yetişkin olmayınca, çocuk da anneye mecbur olunca anne istediği gibi davranır, bağırır, kızar, isterse döver(maalesef). Aynısı bu platform için de geçerli bence: seni tanıyan biri yok, sana karışan cevap veren yok, biri ciddi bir cevap bile verse dalga geçmeye devam edebiliyorsun… yani özün ortaya çıkıyor, gerçek kimliğin. Eşine küfür eden bir beyi ne olursa olsun haklı bulan da ne bileyim… Kimseyi tanımadığı bir ortamda bile böyle nezaketsiz olan bu insanlar gerçek hayatta kibar olduklarını iddia ediyorlar, bir de konu sahibine anlayışlı olma dersi/ayarı veriyorlar. Bana tamamen samimiyetsiz geliyor.