Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Böyle değildi inan ki. Evlendikten sonra oynamaya başladı hatta 6 ay sonra falan
O zaman psikolojik bi buhranda filan değilse yani sağlıklı olmak açısından bir sorunu yoksa böyle bi hayat hayal ederek evlenmediğinizi ciddi şekilde anlatın eşinize

Evlendikten 6 ay sonra bambaşka bi hayata geçmesi pek normal değil
Belki adamın bi sıkıntısı filan vardır

O zaman psikolojik bi buhranda filan değilse yani sağlıklı olmak açısından bir sorunu yoksa böyle bi hayat hayal ederek evlenmediğinizi ciddi şekilde anlatın eşinize

Evlendikten 6 ay sonra bambaşka bi hayata geçmesi pek normal değil
Belki adamın bi sıkıntısı filan vardır
Olabilir. Konuşsa benimle belki anlarım. Ama onu da yapmıyor

Kızlar bugün şöyle bir olay yaşandı nolur yardımcı olun. En başından anlatacağım olayı ki anlayasiniz.
Geçen haftalarda da ameliyat olacaktım bu yüzden bana yardımcı olmak için kız kardeşim geldi. Eşim izin alamadı iş yerinden. Çok yoğun çalıştığı için de kardeşimi çağırdık. Mühendis eşim. Neyse. Ameliyatim da şans ya iptal oldu. Kardeşimle gezdik bir güzel vs. Eşimin de şöyle bir ahlaki var biri bize yatılı geldiyse cinsel anlamda bir birliktelik yaşamak istemiyor. Olur ya ses gider vs. Haklı da ben de istemiyorum. Neyse. Bir hafta kaldı kız kardeşim. Öncesinde de zaten bir hafta regldim. Yani iki hafta yanasmadik zaten birbirimize. Neyse kardeşim gitti. Gittiği gün ve ertesi gün birlikte olduk. Buraya kadar her şey okey. Ama her şey birliktelik değil yani biz gezdigimiz için falan hiç eşimle bir araya gelemedik zaten bir hafta boyunca sabah çıktık akşam döndük. Kardeşim de olduğu için sarilamadim bile yani. Özledim açıkçası vakit geçirmeyi. Öncesinde de zaten birtakım olaylar olduğu için vakit geçirme anlamında kısıtlı zamanlarimiz vardi. Neyse ben de hastayım iki gündür dün de hastaneye gittim hatta. Bugün de eşim calisiyordu kahvaltı hazirladi bize yaptık kaldırdı sonra gitti odasına. Ben de oturdum oturdum. Sonra gittim işte kendce şaklabanlik yapmaya sarıldım boynuna öptüm falan napiyon vs diye baktım oyun oynuyo. Oyun mu oynuyorsun dedim. Evet dedi. E dedim bunu oynayacağına benimle ilgilensene. Zaten hep çalışıyorsun bir haftasonumuz var. Neyse böyle gıcık gıcık tahrik eder şekilde sanki böyle mala anlatır gibi hani insanlar haftaici çalışıyor ya o yüzden hani haftasonu da oyun oynayıp kafa dagitirlar vs diye konuşmaya başladı. Ben de sinirlendim. Niye böyle konuşuyorsun su an beni tahrik ediyorsun sonra sinirlenince sinirlendi oluyor dedim. Laftan anlamıyorsun vs dedi. Ben de sinirlendim daha önce de yüz defa kavga ettik her seferinde benle az ilgilendiğini ilgi istediğimi söyledim dedim şu oyunu oynacagina benimle ilgilenebilirsin üstelik hastayım dedim. Kapıyı vurdum çıktım. Sonra arkamdan geldi sinirlendi bana bağırdı hadi gel gel evi yıkalım ne yapmaya çalışıyorsun vs diye. Ben dedim beni tahrik eder şekilde konuşuyorsun sonra da noldu ki diyorsun. Sonra aman be tamam dedi gitti odasına böyle siktir eder gibi. Gittim arkasından dedim bak bundan nefret ettiğimi biliyorsun niye cevap vermeden gidiyorsun yüzüme bile bakmadı ben de çevirdim suratına benimle konuş beni takmiyorsun dedim. Ne var dedi dedim benimle böyle konuşup konuşup sonra ben sinirlenince sinirlendi oluyor çekip geliyorsun yüzüme bakmiyorsun sonra bana bağırdı tamam siktir ol git diye. Ben de sinirden delirdim. Parmağımı sallaya sallaya bana bir daha sıktır ol git dersen siktir olup giderim o zaman görürsün dedim. Siktir ol git dedi bana tekrar. Ben de tamam siktir olup gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım. Tenezzül dahi etmedi odasından çıkmaya. Öğlen 1 gibi çıktım akşam 5 oldu ne mesaj var ne bir şey. Ailem de şehir dışında. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kalabilecegim tek arkadaşım da evde değilmiş. Ne yapayım bana bir akıl verin. Bir buçuk senelik evliyim daha
Her şey normalden nasıl bir anda kavgaya dönüştürdünüz? Benim eşimde telde oyun oynuyor. Ben şakasına oyununa falan karışıyorum gülüyorum sonra o da gülmeye başlayıp tamam bıraktım diyor. Yani bunun daha güzel yolları var. Siz biraz emrivaki yapmışsınız. Onlarda haklı sürekli çalışıyorlar farklı şekilde vakit geçirmek isteyebilirler.

Biraz olayı abartmış ve büyütmüşsünüz; ayrıca gerilimi de tırmandırmışsınız. Fevri davranmadan düşünceleriniz varsa yumuşaklıkla ifade etmelisiniz, ve bu iletişim yönteminde kararlı olmalısınız. Pire için yorgan yakmışsınız ve ortada evi terketmeyi vs gerektirecek hiçbir problem yok. Tabi ki evinize gitmeniz uygun olur; karşılıklı özür dileklerinizi paylaşarak.

E adamı durduk yere deli eden siz bi tutturmuşsunuz tahrik etti tahrik etti siz kimsiniz yahu size hiç birsey diyemiyecek mi bu adam öyle sokakta kalırsınız :KK66: adamları delirtin delirtin ama bana küfur etti
Gerçekten şu mesajınıza o kadar üzüldüm ki. Ailem baska şehirde. Ben tek başıma sokaktayim. Kocam S***** G** (Defol) demiş. Öyle ya da böyle demiş sonucta. Daha bir buçuk senelik evliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum diyen bir cahilim. Öyle sokakta kalırsın demeniz beni şu an o kadar üzdü ki. Sabahtan beri aglamamistim inanın. Mesajınızda sonra bir kadının başka bir kadına öyle sokakta kalırsın demesi kalbimi acıttı. Hayır farklı düşünüyor olabilirsiniz. Asla buna karşı değilim. Ama kırıcı ifadelerle yazmanız beni çok kırdı. Yine de sağ olun. Dediğiniz gibi sokakta kaldım galiba zaten

Çok konuştum ya. Derdim benimle konuşmamasi. Kavga dahi etmemesi. Beni gör diye cirpindim resmen hep. Bir kere yine kavga ettik. Gitti yemeğini hazırladı. Yedi. Aynı evin içinde bana yabancı gibi davrandı vs. Bekledim benimle konuşsun diye. Çünkü hep beni sal sinirim geçsin der. Konuşmadı. Saçımı bile kestim beni gör diye resmen. En son ben konuşmaya çalıştım ya ellerini tutup beni anla bak seninle konuşmamız lazım gel terapiste gidelim vs diye. Hep ben konuşmaya çalışırım o yeri gelir günlerce konuşmaz.
Giggles'in dediği gibi adamın bir sıkıntısı yoksa ve öncesinde böyle değilse garip. Mecbur alıp karşınıza ciddi şekilde konuşacaksınız. Görünmez şekilde bir hayat nasıl sürdürülebilir ki. Terapiye gitmeye olumlu bakmıyor mu?

E adamı durduk yere deli eden siz bi tutturmuşsunuz tahrik etti tahrik etti siz kimsiniz yahu size hiç birsey diyemiyecek mi bu adam öyle sokakta kalırsınız :KK66: adamları delirtin delirtin ama bana küfur etti
Konuyu ilk okuyunca konu sahibinin tavrı doğru gelmedi ama insanız hata yapabiliriz. Konu sahibinin sonraki yorumlarını okuyunca konuda kocası tarafından görünmek isteyen ve bu isteği sürekli göz ardı edilip artık sinirleri bozulmuş biri var sanki.. Ayrıca eşi o küfrü etmemeli konu sahibinin haklı veya haksiz olmasindan bağımsız olarak..

Konuyu ilk okuyunca konu sahibinin tavrı doğru gelmedi ama insanız hata yapabiliriz. Konu sahibinin sonraki yorumlarını okuyunca konuda kocası tarafından görünmek isteyen ve bu isteği sürekli göz ardı edilip artık sinirleri bozulmuş biri var sanki..
Ben konusunu okudum tabi ki bütün mesajları veya hayatını bilemem konuda zorla sinirleri bozulan tek kişi goruyorum kocası

tamam siktir ol git diye. Ben de sinirden delirdim. Parmağımı sallaya sallaya bana bir daha sıktır ol git dersen siktir olup giderim o zaman görürsün dedim. Siktir ol git dedi bana tekrar. Ben de tamam siktir olup gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım.
Ne gerek var bu tarz cümlelere.
Yok yere olayı tırmandırıp efelik yapıp çıkmışsınız.
Madem kalacak yer planını yapmadınız neden kapıyı vurup çıktınız?

Kızlar bugün şöyle bir olay yaşandı nolur yardımcı olun. En başından anlatacağım olayı ki anlayasiniz.
Geçen haftalarda da ameliyat olacaktım bu yüzden bana yardımcı olmak için kız kardeşim geldi. Eşim izin alamadı iş yerinden. Çok yoğun çalıştığı için de kardeşimi çağırdık. Mühendis eşim. Neyse. Ameliyatim da şans ya iptal oldu. Kardeşimle gezdik bir güzel vs. Eşimin de şöyle bir ahlaki var biri bize yatılı geldiyse cinsel anlamda bir birliktelik yaşamak istemiyor. Olur ya ses gider vs. Haklı da ben de istemiyorum. Neyse. Bir hafta kaldı kız kardeşim. Öncesinde de zaten bir hafta regldim. Yani iki hafta yanasmadik zaten birbirimize. Neyse kardeşim gitti. Gittiği gün ve ertesi gün birlikte olduk. Buraya kadar her şey okey. Ama her şey birliktelik değil yani biz gezdigimiz için falan hiç eşimle bir araya gelemedik zaten bir hafta boyunca sabah çıktık akşam döndük. Kardeşim de olduğu için sarilamadim bile yani. Özledim açıkçası vakit geçirmeyi. Öncesinde de zaten birtakım olaylar olduğu için vakit geçirme anlamında kısıtlı zamanlarimiz vardi. Neyse ben de hastayım iki gündür dün de hastaneye gittim hatta. Bugün de eşim calisiyordu kahvaltı hazirladi bize yaptık kaldırdı sonra gitti odasına. Ben de oturdum oturdum. Sonra gittim işte kendce şaklabanlik yapmaya sarıldım boynuna öptüm falan napiyon vs diye baktım oyun oynuyo. Oyun mu oynuyorsun dedim. Evet dedi. E dedim bunu oynayacağına benimle ilgilensene. Zaten hep çalışıyorsun bir haftasonumuz var. Neyse böyle gıcık gıcık tahrik eder şekilde sanki böyle mala anlatır gibi hani insanlar haftaici çalışıyor ya o yüzden hani haftasonu da oyun oynayıp kafa dagitirlar vs diye konuşmaya başladı. Ben de sinirlendim. Niye böyle konuşuyorsun su an beni tahrik ediyorsun sonra sinirlenince sinirlendi oluyor dedim. Laftan anlamıyorsun vs dedi. Ben de sinirlendim daha önce de yüz defa kavga ettik her seferinde benle az ilgilendiğini ilgi istediğimi söyledim dedim şu oyunu oynacagina benimle ilgilenebilirsin üstelik hastayım dedim. Kapıyı vurdum çıktım. Sonra arkamdan geldi sinirlendi bana bağırdı hadi gel gel evi yıkalım ne yapmaya çalışıyorsun vs diye. Ben dedim beni tahrik eder şekilde konuşuyorsun sonra da noldu ki diyorsun. Sonra aman be tamam dedi gitti odasına böyle siktir eder gibi. Gittim arkasından dedim bak bundan nefret ettiğimi biliyorsun niye cevap vermeden gidiyorsun yüzüme bile bakmadı ben de çevirdim suratına benimle konuş beni takmiyorsun dedim. Ne var dedi dedim benimle böyle konuşup konuşup sonra ben sinirlenince sinirlendi oluyor çekip geliyorsun yüzüme bakmiyorsun sonra bana bağırdı tamam siktir ol git diye. Ben de sinirden delirdim. Parmağımı sallaya sallaya bana bir daha sıktır ol git dersen siktir olup giderim o zaman görürsün dedim. Siktir ol git dedi bana tekrar. Ben de tamam siktir olup gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım. Tenezzül dahi etmedi odasından çıkmaya. Öğlen 1 gibi çıktım akşam 5 oldu ne mesaj var ne bir şey. Ailem de şehir dışında. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kalabilecegim tek arkadaşım da evde değilmiş. Ne yapayım bana bir akıl verin. Bir buçuk senelik evliyim daha
Hatalı olan sizsiniz bence 🤷‍♀️adam oyun oynamak istiyorsa oyun oynamak istiyordur.
Sizinle ilgilenmek istese sizinle ilgilenirdi
Hayatı bu kadar zorlaştırmanın bence anlamı yok.
Bende hiç hoşlanmam eşimin ben başka bir sey ile ilgilenirken gelip bana sarmasından.
Fazla uzatmışsın bence durumu

Konuyu ilk okuyunca konu sahibinin tavrı doğru gelmedi ama insanız hata yapabiliriz. Konu sahibinin sonraki yorumlarını okuyunca konuda kocası tarafından görünmek isteyen ve bu isteği sürekli göz ardı edilip artık sinirleri bozulmuş biri var sanki.. Ayrıca eşi o küfrü etmemeli konu sahibinin haklı veya haksiz olmasindan bağımsız olarak..
Ya kimse anlamadı beni. Anlatamamisim da olayı zaten. Daha önce de yüz defa kavga ettik bu sebepten dolayı. Ya ne var şu an bunla ilgileneceğine benimle ilgilensen dedim. Sonra bana böyle gıcık bir tavırla ya çalışıyorum ha hani haftaici insanlar çalışır ya hani bilmem ne şeklinde tahrik ede ede konustu sinir olduğumu biliyor o şekilde konuştuğumda. Ben de bağırdım çağırdım çıktım odaya geldim o da geldi bir şeyler dedi sonra amaaan dedi gitti böyle takmaz bir ifadeyle. Bunu da biliyor ben umursamaz şekilde gittiğimde sinirleniyirum. Sonra ben gittim konuşuyorum konuşuyorum duymuyor gibi yapıp oyun oynuyordu. Konuştum sonra bana siktir olup git dedi. Ben de bir daha dersen giderim görürsün dedim. O da tekrarladı siktir olup git diye.
Gerçekten çok küçük olaylar var belki en basitinden satış üyeliği oluşturuyorum adam merak edip ne Sarvan bile demiyor. Tek isteğim benimle konuşması ilgilenmesi sohbet etmesi. Ben sırf bu yüzden kardeşimle günde iki saat telefonda konuşuyorum sıkıntıdan ölmemek için

Ne gerek var bu tarz cümlelere.
Yok yere olayı tırmandırıp efelik yapıp çıkmışsınız.
Madem kalacak yer planını yapmadınız neden kapıyı vurup çıktınız?
Bence de gerek yok. Eşim söyledi bana ilk önce o cümleyi. Ben de tekrar etmemesi gerektiğini söyledim. Ama tekrar etti. Anlaşılmıyor galiba. Herkes ben söylemişim gibi davranıyor. Sizi bilemem ama ben S***** G** (Defol) dendiğinde orada duramayacak şekilde büyüdüm 🤷 evet şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Akıl almak için yazdım zaten

Ben konusunu okudum tabi ki bütün mesajları veya hayatını bilemem konuda zorla sinirleri bozulan tek kişi goruyorum kocası
Konuyu okuyunca küfür kısmına gelene kadar ben de konu sahibini haksız buldum fakat devamını okuyunca konu sahibinin de yanlış yöntemlerle de olsa eşi tarafından görünmek istediğini, bir şeyleri paylasamamaktan yorulmuş olduğunu görüyorum..

Ucak ya da otobus bileti alip ailenizin yanina gidebilirsiniz.

Olayda siz haksizsiniz, cidden adamin uzerine cok gitmissiniz ama kimseye de S***** G** (Defol) denmez. Denen yerde durmasi da beklenmez zaten. Bence gidin

Konuyu okuyunca küfür kısmına gelene kadar ben de konu sahibini haksız buldum fakat devamını okuyunca konu sahibinin de yanlış yöntemlerle de olsa eşi tarafından görünmek istediğini, bir şeyleri paylasamamaktan yorulmuş olduğunu görüyorum..
İcimden size sarılmak geldi. Bu kadar iyi anlayabilirdi biri 🌸

Sizi bilemem ama ben S***** G** (Defol) dendiğinde orada duramayacak şekilde büyüdüm 🤷
Şu yaşıma kadar kimse bana böyle bir cümle kurmadı-kuramadı.
Olayları oraya taşımak tirmandirmak yada karşıdaki kişinin seviyesi de buna etkilidir tabi..
Öğretmenevi misafirhanesi yada resmi kurum misafirhanelerini arayıp kendinize bugünlük yer ayarlayın.
Üzerinizde nakit yada kredi kartı vardır umarım

Bir şeyle uğraşırken hadi gel benle ilgilen denmesinden nefret ederim. Çocuklar istisna tabii🤭 ama eşim hadi benle ilgilen diye tuttursa ben de hoş karşılamam. Ama sizi de anliyorum belli ki bir şeyler dolmuş taşmış. Yanlış zamanda taşmış belki de bilemiyorum. Evi de terk etmişsiniz, eşiniz arayıp özür dilemeden dönmeniz iyice işleri laçkalaştıracak, ailenize gitmeniz işleri büyütecek. Şimdi işin sonu ne olsun istiyorsunuz, bu lafı işittikten sonra inceldiği yerden kopsun mu diyeceksiniz, bir şekilde alttan alıp eve geri mi döneceksiniz? Diyelim kalacak bir yer buldunuz ve eşiniz sizi aramadı alacağınız tavır ne olacak?

Ya kimse anlamadı beni. Anlatamamisim da olayı zaten. Daha önce de yüz defa kavga ettik bu sebepten dolayı. Ya ne var şu an bunla ilgileneceğine benimle ilgilensen dedim. Sonra bana böyle gıcık bir tavırla ya çalışıyorum ha hani haftaici insanlar çalışır ya hani bilmem ne şeklinde tahrik ede ede konustu sinir olduğumu biliyor o şekilde konuştuğumda. Ben de bağırdım çağırdım çıktım odaya geldim o da geldi bir şeyler dedi sonra amaaan dedi gitti böyle takmaz bir ifadeyle. Bunu da biliyor ben umursamaz şekilde gittiğimde sinirleniyirum. Sonra ben gittim konuşuyorum konuşuyorum duymuyor gibi yapıp oyun oynuyordu. Konuştum sonra bana siktir olup git dedi. Ben de bir daha dersen giderim görürsün dedim. O da tekrarladı siktir olup git diye.
Gerçekten çok küçük olaylar var belki en basitinden satış üyeliği oluşturuyorum adam merak edip ne Sarvan bile demiyor. Tek isteğim benimle konuşması ilgilenmesi sohbet etmesi. Ben sırf bu yüzden kardeşimle günde iki saat telefonda konuşuyorum sıkıntıdan ölmemek için
Sizin genel olarak eşinizle iletişim probleminiz var o halde. Fakat konuyu okuyunca ilk etapta bunun surekli bir hâl olduğu anlasilmiyor. Bu yüzden bence bu tarz yorumlar geldi. Haklısınız, insan eşiyle sohbet etme ihtiyacı hisseder. Yoksa insan hiç paylaşımda bulunmayacaksa neden evlensin ki? Ama bunun yolu bağırmak, çağırmak olmamalı. Anlıyorum yorulmussunuz, kendinizce cabalayip bu cabanizin sonuçsuz kalması karşısındakinin umursamazca tavrı insanı daha da kırıyor, kızdırıyordur. bu konuda anlıyorum gercekten. Siz de bir noktadan sonra kendi sesinizi ona duyuramayinca bağırarak duyurmaya çalışıyorsunuz sanırım ama bu maalesef suanki gibi sizi yine yıpratır.
Mesela eşinizden soru sormasını beklemek yerine siz sohbet ettiğinizde buna katılıyor mu yoksa kestirip atıyor mu? Hafta sonlarına beraber yapabileceğiniz bir etkinlik ayarladığınızda buna uyuyor mu?

X