Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Sizin genel olarak eşinizle iletişim probleminiz var o halde. Fakat konuyu okuyunca ilk etapta bunun surekli bir hâl olduğu anlasilmiyor. Bu yüzden bence bu tarz yorumlar geldi. Haklısınız, insan eşiyle sohbet etme ihtiyacı hisseder. Yoksa insan hiç paylaşımda bulunmayacaksa neden evlensin ki? Ama bunun yolu bağırmak, çağırmak olmamalı. Anlıyorum yorulmussunuz, kendinizce cabalayip bu cabanizin sonuçsuz kalması karşısındakinin umursamazca tavrı insanı daha da kırıyor, kızdırıyordur. bu konuda anlıyorum gercekten. Siz de bir noktadan sonra kendi sesinizi ona duyuramayinca bağırarak duyurmaya çalışıyorsunuz sanırım ama bu maalesef suanki gibi sizi yine yıpratır.
Mesela eşinizden soru sormasını beklemek yerine siz sohbet ettiğinizde buna katılıyor mu yoksa kestirip atıyor mu? Hafta sonlarına beraber yapabileceğiniz bir etkinlik ayarladığınızda buna uyuyor mu?
Evet kesinlikle ya kesinlikle. Çıldırıyorum takmaz umursamaz davranışlarındsn. Konuşmaya çalışıyorum otur sohbet edelim diyorum kafam dolu diyor güzel güzel konusmsya çalışıyorum sonunda heh tamam oturdum hadi konuş diyor. Ne yapayım artık salmistim. Ama ben de insanım yani konuşalım sohbet edelim istiyorum. Haftasonu plan yaptığımızda uyuyor. Asla inkar edemem. Ama işte sen ayarla gidelim diyor. Neyse gidiyoruz mesela ben anı kalsın diyorum hadi gel foto çekildim vs. Böyle mirin kırın. Burnumdan getirir. Neyse birkaç saat takiliriz iyi hoş. Ama sohbet muhabbet yok yani yine.

Mesaj arama yokmu bu saate kadar

Bir de hangi şehirdesiniz
Güvenilir bir otel falan varmı ne bileyim orda kalsaniz yada otogara gidin

Kaş yapayım derken göz çıkarmak oldu sizinkisi

Bir şeyle uğraşırken hadi gel benle ilgilen denmesinden nefret ederim. Çocuklar istisna tabii🤭 ama eşim hadi benle ilgilen diye tuttursa ben de hoş karşılamam. Ama sizi de anliyorum belli ki bir şeyler dolmuş taşmış. Yanlış zamanda taşmış belki de bilemiyorum. Evi de terk etmişsiniz, eşiniz arayıp özür dilemeden dönmeniz iyice işleri laçkalaştıracak, ailenize gitmeniz işleri büyütecek. Şimdi işin sonu ne olsun istiyorsunuz, bu lafı işittikten sonra inceldiği yerden kopsun mu diyeceksiniz, bir şekilde alttan alıp eve geri mi döneceksiniz? Diyelim kalacak bir yer buldunuz ve eşiniz sizi aramadı alacağınız tavır ne olacak?
Şöyle ki eşim aradı. Meşgule attım. WhatsApptan ? Koydum. Sonra tekrar aradı görüldü yapıp. Efendim dedim. Nerdesin dedi. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi. Öyle dışardayim oturuyorum işte dedim. Yemeğe gelmeyecek misin dedi. Hayır gelmeyeceğim dedi. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmeyeceğim dedim. Tamam dedi suratıma kapatti. Sonra baktım beni wpdan engelleyip insta hesabını silmiş 🤷 ne yapayım şimdi ben

Evet kesinlikle ya kesinlikle. Çıldırıyorum takmaz umursamaz davranışlarındsn. Konuşmaya çalışıyorum otur sohbet edelim diyorum kafam dolu diyor güzel güzel konusmsya çalışıyorum sonunda heh tamam oturdum hadi konuş diyor. Ne yapayım artık salmistim. Ama ben de insanım yani konuşalım sohbet edelim istiyorum. Haftasonu plan yaptığımızda uyuyor. Asla inkar edemem. Ama işte sen ayarla gidelim diyor. Neyse gidiyoruz mesela ben anı kalsın diyorum hadi gel foto çekildim vs. Böyle mirin kırın. Burnumdan getirir. Neyse birkaç saat takiliriz iyi hoş. Ama sohbet muhabbet yok yani yine.
Evlenmeden önce uzak mesafe ilişkisi mi yaşadınız? Otur sohbet edelim yerine siz direkt bir konu açın. Ondan bir şeyler sormasını beklemek yerine siz kendinizi anlatıp, yaptığınız satışı anlatıp ona sorular sorun. Bir süre bu yolu deneyin derim. Ama bunu yaparken aynı zamanda da hep ben seni konuşturmaya çalışıyorum vs demeyin. Yani bagirmadan, sitem etmeden sohbeti direkt siz başlatın konuşun. O da bir süre sonra alışıp devam ettirir diye düşünüyorum.

Neden öyle düşündünüz?
Okuyup yorumladiklarim düşündürdü. Eğer sürekli calısıcam deyip gidip oynamıyorsa ki ben nedense ilgili kibar ve sizi de önemseyen bi adam oldugunu sanıyorum. Bi oyun oynadığını gördünüz diye s..ktirler havada uçuşmuş parmaklar kalkmış tehditler santajlar savrulmuş. Bi sakin. Böyle tabiri caizse evin küçük büyümeyen şımarık kiz çocuğu gibi olursanız ceketini alıp çıkan eşiniz olur.

Gerçekten şu mesajınıza o kadar üzüldüm ki. Ailem baska şehirde. Ben tek başıma sokaktayim. Kocam S***** G** (Defol) demiş. Öyle ya da böyle demiş sonucta. Daha bir buçuk senelik evliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum diyen bir cahilim. Öyle sokakta kalırsın demeniz beni şu an o kadar üzdü ki. Sabahtan beri aglamamistim inanın. Mesajınızda sonra bir kadının başka bir kadına öyle sokakta kalırsın demesi kalbimi acıttı. Hayır farklı düşünüyor olabilirsiniz. Asla buna karşı değilim. Ama kırıcı ifadelerle yazmanız beni çok kırdı. Yine de sağ olun. Dediğiniz gibi sokakta kaldım galiba zaten
Valla bu yaşadıklarınızı hakedecek kadar bir şey yapmamışsınız. O kadar haksız yorumlar var ki. Ne yani yeni evli kız kocasıyla vakit geçirmek isteyip biraz da şimaramaz mi?
Canım sen bence geri adım atma o önce seni merak edip senden özür dilemeli. Resmen evden kovmuş seni. Ben sana hak veriyorum, oyun oynayan erkeklere zaten sinir olurum. Senin yaptığın pek bir şey yok. İçin rahat olsun.

Hayır. Normalde eşim gözümün içine bakardı. Beni 6 sene bekledi sırf onu seveyim diye. 4 sene de sevgiliydik. Bir buçuk senedir de evliyiz. Son bir senede bu adama bir şeyler oldu. Tamam işi çok anlıyorum ama o da beni anlamıyor. Zaten haftasonumuz var cumartesi de onu serbest bırakıyorum artık yoğun diye tamam işi gücü var diyorum. Pazar günü bir gezmeye çıktık çıktık. Akşam yine çalışır. Hafta içi bazen film izleriz. İki laf yok ya merak etmez hiçbir şeyi. Hatta geçen internet üzerinden satış yapılan bir site vardı İngilizce diye çeviri yaptırdım üyelik oluştururken. Merak edip sormadı bile ne bu diye. Ne yaptığımı bile merak etmez. Kursa giderim ne öğrendim ya diye sohbet etmez. İlgisiz derken bunları kastediyorum
Yoğun çalışan insanların hayatıni zorlaştırmayin bence. Kardesimden biliyorum o da yoğun çalışıyor..kendisi bekar, iyi ki eşi yok dediğim zamanlar oluyor.

Şöyle ki eşim aradı. Meşgule attım. WhatsApptan ? Koydum. Sonra tekrar aradı görüldü yapıp. Efendim dedim. Nerdesin dedi. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi. Öyle dışardayim oturuyorum işte dedim. Yemeğe gelmeyecek misin dedi. Hayır gelmeyeceğim dedi. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmeyeceğim dedim. Tamam dedi suratıma kapatti. Sonra baktım beni wpdan engelleyip insta hesabını silmiş 🤷 ne yapayım şimdi ben

Al resimlerini ver mektuplarını gibi bir şey olmuş
Çok cahilce çok gereksiz
Yine de araması güzel
Yanı kötünün iyisi gibi
Bence yine ariyacak sizi o zaman acın konusun sakince
Ama hatasını o küfürü anlasin
Gelsin alsın sizi karşılıklı konuşma olmadan olmaz
Konuşma sonrası nasıl karar verirsiniz artık bilemem ama bana barışırsınız gibi geliyor

Valla bu yaşadıklarınızı hakedecek kadar bir şey yapmamışsınız. O kadar haksız yorumlar var ki. Ne yani yeni evli kız kocasıyla vakit geçirmek isteyip biraz da şimaramaz mi?
Canım sen bence geri adım atma o önce seni merak edip senden özür dilemeli. Resmen evden kovmuş seni. Ben sana hak veriyorum, oyun oynayan erkeklere zaten sinir olurum. Senin yaptığın pek bir şey yok. İçin rahat olsun.
Allah razı olsun ya. Beni anlayan birkaç kişiden birisiniz. Eşim aradı. Açmadım. Sonra WhatsApptan ? Koydum. Sonra gördu yine aradı açtım. Nerdesin dedi disardayim dedim dışarda nerdesin dedi. Dışardayim işte dedim yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmeyecegim dedim. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmeyecegim dedim. Suratıma kapatti tamam dedi. Sonra baktım wpdan ve instadan engellemiş beni

Bir daha ararsa neden gelmediğinizin sebebini söyleyin. Kendisi unutmuş galiba ne dediğini. Çok ayıp ya. Karısının o şehirde kimsesi olmadığını biliyor ve hala kabadayılık taslıyor. İstanbulda mı yaşıyorsun acaba. Keşke buluşabilsek

Okuyup yorumladiklarim düşündürdü. Eğer sürekli calısıcam deyip gidip oynamıyorsa ki ben nedense ilgili kibar ve sizi de önemseyen bi adam oldugunu sanıyorum. Bi oyun oynadığını gördünüz diye s..ktirler havada uçuşmuş parmaklar kalkmış tehditler santajlar savrulmuş. Bi sakin. Böyle tabiri caizse evin küçük büyümeyen şımarık kiz çocuğu gibi olursanız ceketini alıp çıkan eşiniz olur.
Ya okuduğunuzu anladiginizdan şüphe ediyorum artık. Siktiri çeken ben değilim eşim. Ben de bunu söyledikten sonra tekrar etmemesi konusunda onu uyardım. Ve tekrarladı. Ben de çıktım. Olay bu.

Bir daha ararsa neden gelmediğinizin sebebini söyleyin. Kendisi unutmuş galiba ne dediğini. Çok ayıp ya. Karısının o şehirde kimsesi olmadığını biliyor ve hala kabadayılık taslıyor. İstanbulda mı yaşıyorsun acaba. Keşke buluşabilsek
Evet bekliyorum tekrar arar belki diye. Aramadı. İstanbul'dayım evet keşke görüşebilsek cidden

Erkeklerin bazıları böyledir. Özellikle mühendis olanlar çok analitik düşünür. Romantik, sosyal ve duygusal olmazlar.

Erkeklerin bazıları böyledir. Özellikle mühendis olanlar çok analitik düşünür. Romantik, sosyal ve duygusal olmazlar.
Aynen haklısınız belki. Öncesinde bana paragraflar la günaydın mesajları atıp aşkını ilan eden bir adam olmasaydı ....

Konu sahibi, bence üyelerin sizi anlamama nedeni olayın evvelini yazmamanız. Eşiniz bir süredir böyleymiş, diğer mesajlarınızı okuyunca gördüm ve sizi haksız bulacakken fikrim değişti. Bu sıkıntılı bir durum, çünkü galiba sizin istediğiniz şey ille dip dibe olmak değil de karşılıklı iletişim? Yani iletişiminiz az gibi görünüyor. Ama eğer bundan önce böyle değilse neden bu hale geldiğini düşünün. Acaba evden bilgisayar başında çalışması onu asosyal mi yaptı? Pandemi sonrası da birçok insan oyun/pc bağımlısı haline geldi mesela. Dışarıya çıkmaya da çok alışkın değilseniz yani sosyal hayatınız aktif değilse kendini oyunlarla filan rahatlatıyor belki? Siz problemi kardeşinizin gelmesiyle başlamış gibi anlatmışsınız, anladığım kadarıyla öyle değil.

Bu konuda haklısınız ama o anki cümleniz biraz insana dokunur şekilde olmuş. Ben de kafamı dağıtmak için buraya giriyor mesaj falan yazıyorum mesela, buna zihnimi odaklamışken biri gelip şunu yapacağına benle ilgilen deseydi keyfim kaçardı. İnsanların kendine ait alanlara ihtiyacı var, sizin de bir kız arkadaşınızla kahve içmeye ihtiyacınız olur mesela onun yeri farklıdır. Böyle birey hayatına müdahale gibi görünüyor. Belki 'tamam, biraz takıl ama ben bekliyorum ne zaman bitirirsen bir şeyler yapalım, çay içelim dışarı çıkalım' falan diyebilirdiniz. Ha ama küfre gelince çok sinirlendim, ne kadar üsteleseniz de onun küfretmemesi gerekirdi. Hatasını anlayıp özür dilemeden yelkeni indirmeyin. Bu arada iletişim sorununuzu da konuşarak çözmeye çalışın.

Son mesajlarınızı yeni görüyorum. Açmazsın falan da engellemek nedir? Ağır bir ergenlik belirtisi ve aşırı kırıcı. Kimseniz olmadığını bildiği için yapıyor herhalde. Bir daha ararsa tavır yapmak yerine yaptığı hatayı anlatın. Biraz daha bekleyin bakalım arayacak mı?

X