- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 25
- Konu Sahibi Mavilibiri
Evet kesinlikle ya kesinlikle. Çıldırıyorum takmaz umursamaz davranışlarındsn. Konuşmaya çalışıyorum otur sohbet edelim diyorum kafam dolu diyor güzel güzel konusmsya çalışıyorum sonunda heh tamam oturdum hadi konuş diyor. Ne yapayım artık salmistim. Ama ben de insanım yani konuşalım sohbet edelim istiyorum. Haftasonu plan yaptığımızda uyuyor. Asla inkar edemem. Ama işte sen ayarla gidelim diyor. Neyse gidiyoruz mesela ben anı kalsın diyorum hadi gel foto çekildim vs. Böyle mirin kırın. Burnumdan getirir. Neyse birkaç saat takiliriz iyi hoş. Ama sohbet muhabbet yok yani yine.Sizin genel olarak eşinizle iletişim probleminiz var o halde. Fakat konuyu okuyunca ilk etapta bunun surekli bir hâl olduğu anlasilmiyor. Bu yüzden bence bu tarz yorumlar geldi. Haklısınız, insan eşiyle sohbet etme ihtiyacı hisseder. Yoksa insan hiç paylaşımda bulunmayacaksa neden evlensin ki? Ama bunun yolu bağırmak, çağırmak olmamalı. Anlıyorum yorulmussunuz, kendinizce cabalayip bu cabanizin sonuçsuz kalması karşısındakinin umursamazca tavrı insanı daha da kırıyor, kızdırıyordur. bu konuda anlıyorum gercekten. Siz de bir noktadan sonra kendi sesinizi ona duyuramayinca bağırarak duyurmaya çalışıyorsunuz sanırım ama bu maalesef suanki gibi sizi yine yıpratır.
Mesela eşinizden soru sormasını beklemek yerine siz sohbet ettiğinizde buna katılıyor mu yoksa kestirip atıyor mu? Hafta sonlarına beraber yapabileceğiniz bir etkinlik ayarladığınızda buna uyuyor mu?