- Konu Sahibi Mavilibiri
Buranın kurallarını bilmiyorum numara bırakılıyor mu acabaEvet bekliyorum tekrar arar belki diye. Aramadı. İstanbul'dayım evet keşke görüşebilsek cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buranın kurallarını bilmiyorum numara bırakılıyor mu acabaEvet bekliyorum tekrar arar belki diye. Aramadı. İstanbul'dayım evet keşke görüşebilsek cidden
Ya bak muhtemel ablan varsa onun yaşındayım kızacağım sana şimdi kıyamıyorum.Yok ne yazık ki. Yüksek lisans hazırlanıyorum
Hayır. Normalde eşim gözümün içine bakardı. Beni 6 sene bekledi sırf onu seveyim diye. 4 sene de sevgiliydik. Bir buçuk senedir de evliyiz. Son bir senede bu adama bir şeyler oldu. Tamam işi çok anlıyorum ama o da beni anlamıyor. Zaten haftasonumuz var cumartesi de onu serbest bırakıyorum artık yoğun diye tamam işi gücü var diyorum. Pazar günü bir gezmeye çıktık çıktık. Akşam yine çalışır. Hafta içi bazen film izleriz. İki laf yok ya merak etmez hiçbir şeyi. Hatta geçen internet üzerinden satış yapılan bir site vardı İngilizce diye çeviri yaptırdım üyelik oluştururken. Merak edip sormadı bile ne bu diye. Ne yaptığımı bile merak etmez. Kursa giderim ne öğrendim ya diye sohbet etmez. İlgisiz derken bunları kastediyorum
Kesinlikle katılıyorum. Öyle bir anda yazdım ki saçma sapan yazmışım belki de. Olay aslında kardeismin gelmesiyle iletişimimiizin daha da kötü hala gelmesi. Ama gittikten sonra takmaya devam edişi. Öncesinde de bu böyleydi. Zaten çok kötüydu iletişimimiz. Yani uyumadan uyumaya görüyorum. Ben de haliyle sinirlendim üstelik hastayım gerçekten yataktan kalkacak halim yok. Nazım da geçsin istedim istemedim de değil. Bir baktım oyun oynuyor ben de sinirlendim. Belki yanlış tepkiler verdim ama siktir çekti resmen adam bana ya. Normalde ben onun sosyallesmesine seviniyorum çıksın oyun da oynasın istiyorum. Ama zaten bir haftasonumuz var ya. Belki yanlış da tepki vermiş olabilirim ama en son ki engellemeleri vs de var. Eve gidecektim oysa ki geç de olsa aklımda o vardı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorumKonu sahibi, bence üyelerin sizi anlamama nedeni olayın evvelini yazmamanız. Eşiniz bir süredir böyleymiş, diğer mesajlarınızı okuyunca gördüm ve sizi haksız bulacakken fikrim değişti. Bu sıkıntılı bir durum, çünkü galiba sizin istediğiniz şey ille dip dibe olmak değil de karşılıklı iletişim? Yani iletişiminiz az gibi görünüyor. Ama eğer bundan önce böyle değilse neden bu hale geldiğini düşünün. Acaba evden bilgisayar başında çalışması onu asosyal mi yaptı? Pandemi sonrası da birçok insan oyun/pc bağımlısı haline geldi mesela. Dışarıya çıkmaya da çok alışkın değilseniz yani sosyal hayatınız aktif değilse kendini oyunlarla filan rahatlatıyor belki? Siz problemi kardeşinizin gelmesiyle başlamış gibi anlatmışsınız, anladığım kadarıyla öyle değil.
Bu konuda haklısınız ama o anki cümleniz biraz insana dokunur şekilde olmuş. Ben de kafamı dağıtmak için buraya giriyor mesaj falan yazıyorum mesela, buna zihnimi odaklamışken biri gelip şunu yapacağına benle ilgilen deseydi keyfim kaçardı. İnsanların kendine ait alanlara ihtiyacı var, sizin de bir kız arkadaşınızla kahve içmeye ihtiyacınız olur mesela onun yeri farklıdır. Böyle birey hayatına müdahale gibi görünüyor. Belki 'tamam, biraz takıl ama ben bekliyorum ne zaman bitirirsen bir şeyler yapalım, çay içelim dışarı çıkalım' falan diyebilirdiniz. Ha ama küfre gelince çok sinirlendim, ne kadar üsteleseniz de onun küfretmemesi gerekirdi. Hatasını anlayıp özür dilemeden yelkeni indirmeyin. Bu arada iletişim sorununuzu da konuşarak çözmeye çalışın.
Son mesajlarınızı yeni görüyorum. Açmazsın falan da engellemek nedir? Ağır bir ergenlik belirtisi ve aşırı kırıcı. Kimseniz olmadığını bildiği için yapıyor herhalde. Bir daha ararsa tavır yapmak yerine yaptığı hatayı anlatın. Biraz daha bekleyin bakalım arayacak mı?
Üzgünüm ama bir odunla evlisiniz gerçi bu tabiat meselesi onlar bizim gibi eşimle herşeyi paylasmaliyim mantığı gutmuyorlar onu postalasaydiniz bari ,Kızlar bugün şöyle bir olay yaşandı nolur yardımcı olun. En başından anlatacağım olayı ki anlayasiniz.
Geçen haftalarda da ameliyat olacaktım bu yüzden bana yardımcı olmak için kız kardeşim geldi. Eşim izin alamadı iş yerinden. Çok yoğun çalıştığı için de kardeşimi çağırdık. Mühendis eşim. Neyse. Ameliyatim da şans ya iptal oldu. Kardeşimle gezdik bir güzel vs. Eşimin de şöyle bir ahlaki var biri bize yatılı geldiyse cinsel anlamda bir birliktelik yaşamak istemiyor. Olur ya ses gider vs. Haklı da ben de istemiyorum. Neyse. Bir hafta kaldı kız kardeşim. Öncesinde de zaten bir hafta regldim. Yani iki hafta yanasmadik zaten birbirimize. Neyse kardeşim gitti. Gittiği gün ve ertesi gün birlikte olduk. Buraya kadar her şey okey. Ama her şey birliktelik değil yani biz gezdigimiz için falan hiç eşimle bir araya gelemedik zaten bir hafta boyunca sabah çıktık akşam döndük. Kardeşim de olduğu için sarilamadim bile yani. Özledim açıkçası vakit geçirmeyi. Öncesinde de zaten birtakım olaylar olduğu için vakit geçirme anlamında kısıtlı zamanlarimiz vardi. Neyse ben de hastayım iki gündür dün de hastaneye gittim hatta. Bugün de eşim calisiyordu kahvaltı hazirladi bize yaptık kaldırdı sonra gitti odasına. Ben de oturdum oturdum. Sonra gittim işte kendce şaklabanlik yapmaya sarıldım boynuna öptüm falan napiyon vs diye baktım oyun oynuyo. Oyun mu oynuyorsun dedim. Evet dedi. E dedim bunu oynayacağına benimle ilgilensene. Zaten hep çalışıyorsun bir haftasonumuz var. Neyse böyle gıcık gıcık tahrik eder şekilde sanki böyle mala anlatır gibi hani insanlar haftaici çalışıyor ya o yüzden hani haftasonu da oyun oynayıp kafa dagitirlar vs diye konuşmaya başladı. Ben de sinirlendim. Niye böyle konuşuyorsun su an beni tahrik ediyorsun sonra sinirlenince sinirlendi oluyor dedim. Laftan anlamıyorsun vs dedi. Ben de sinirlendim daha önce de yüz defa kavga ettik her seferinde benle az ilgilendiğini ilgi istediğimi söyledim dedim şu oyunu oynacagina benimle ilgilenebilirsin üstelik hastayım dedim. Kapıyı vurdum çıktım. Sonra arkamdan geldi sinirlendi bana bağırdı hadi gel gel evi yıkalım ne yapmaya çalışıyorsun vs diye. Ben dedim beni tahrik eder şekilde konuşuyorsun sonra da noldu ki diyorsun. Sonra aman be tamam dedi gitti odasına böyle siktir eder gibi. Gittim arkasından dedim bak bundan nefret ettiğimi biliyorsun niye cevap vermeden gidiyorsun yüzüme bile bakmadı ben de çevirdim suratına benimle konuş beni takmiyorsun dedim. Ne var dedi dedim benimle böyle konuşup konuşup sonra ben sinirlenince sinirlendi oluyor çekip geliyorsun yüzüme bakmiyorsun sonra bana bağırdı tamam siktir ol git diye. Ben de sinirden delirdim. Parmağımı sallaya sallaya bana bir daha sıktır ol git dersen siktir olup giderim o zaman görürsün dedim. Siktir ol git dedi bana tekrar. Ben de tamam siktir olup gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım. Tenezzül dahi etmedi odasından çıkmaya. Öğlen 1 gibi çıktım akşam 5 oldu ne mesaj var ne bir şey. Ailem de şehir dışında. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kalabilecegim tek arkadaşım da evde değilmiş. Ne yapayım bana bir akıl verin. Bir buçuk senelik evliyim daha
Koca koca insanlarsınız iletişim kurmayı bilmiyorsunuz. Karşıdaki kişiden sevgiyi ve ilgiyi zorla alamazsınız. İlgi istiyorsanız oyunun bittikten sonra film izleyelim mi hayatım bu kadar sık oynamazsan daha iyi olur diyebilirsnz.Kızlar bugün şöyle bir olay yaşandı nolur yardımcı olun. En başından anlatacağım olayı ki anlayasiniz.
Geçen haftalarda da ameliyat olacaktım bu yüzden bana yardımcı olmak için kız kardeşim geldi. Eşim izin alamadı iş yerinden. Çok yoğun çalıştığı için de kardeşimi çağırdık. Mühendis eşim. Neyse. Ameliyatim da şans ya iptal oldu. Kardeşimle gezdik bir güzel vs. Eşimin de şöyle bir ahlaki var biri bize yatılı geldiyse cinsel anlamda bir birliktelik yaşamak istemiyor. Olur ya ses gider vs. Haklı da ben de istemiyorum. Neyse. Bir hafta kaldı kız kardeşim. Öncesinde de zaten bir hafta regldim. Yani iki hafta yanasmadik zaten birbirimize. Neyse kardeşim gitti. Gittiği gün ve ertesi gün birlikte olduk. Buraya kadar her şey okey. Ama her şey birliktelik değil yani biz gezdigimiz için falan hiç eşimle bir araya gelemedik zaten bir hafta boyunca sabah çıktık akşam döndük. Kardeşim de olduğu için sarilamadim bile yani. Özledim açıkçası vakit geçirmeyi. Öncesinde de zaten birtakım olaylar olduğu için vakit geçirme anlamında kısıtlı zamanlarimiz vardi. Neyse ben de hastayım iki gündür dün de hastaneye gittim hatta. Bugün de eşim calisiyordu kahvaltı hazirladi bize yaptık kaldırdı sonra gitti odasına. Ben de oturdum oturdum. Sonra gittim işte kendce şaklabanlik yapmaya sarıldım boynuna öptüm falan napiyon vs diye baktım oyun oynuyo. Oyun mu oynuyorsun dedim. Evet dedi. E dedim bunu oynayacağına benimle ilgilensene. Zaten hep çalışıyorsun bir haftasonumuz var. Neyse böyle gıcık gıcık tahrik eder şekilde sanki böyle mala anlatır gibi hani insanlar haftaici çalışıyor ya o yüzden hani haftasonu da oyun oynayıp kafa dagitirlar vs diye konuşmaya başladı. Ben de sinirlendim. Niye böyle konuşuyorsun su an beni tahrik ediyorsun sonra sinirlenince sinirlendi oluyor dedim. Laftan anlamıyorsun vs dedi. Ben de sinirlendim daha önce de yüz defa kavga ettik her seferinde benle az ilgilendiğini ilgi istediğimi söyledim dedim şu oyunu oynacagina benimle ilgilenebilirsin üstelik hastayım dedim. Kapıyı vurdum çıktım. Sonra arkamdan geldi sinirlendi bana bağırdı hadi gel gel evi yıkalım ne yapmaya çalışıyorsun vs diye. Ben dedim beni tahrik eder şekilde konuşuyorsun sonra da noldu ki diyorsun. Sonra aman be tamam dedi gitti odasına böyle siktir eder gibi. Gittim arkasından dedim bak bundan nefret ettiğimi biliyorsun niye cevap vermeden gidiyorsun yüzüme bile bakmadı ben de çevirdim suratına benimle konuş beni takmiyorsun dedim. Ne var dedi dedim benimle böyle konuşup konuşup sonra ben sinirlenince sinirlendi oluyor çekip geliyorsun yüzüme bakmiyorsun sonra bana bağırdı tamam siktir ol git diye. Ben de sinirden delirdim. Parmağımı sallaya sallaya bana bir daha sıktır ol git dersen siktir olup giderim o zaman görürsün dedim. Siktir ol git dedi bana tekrar. Ben de tamam siktir olup gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım. Tenezzül dahi etmedi odasından çıkmaya. Öğlen 1 gibi çıktım akşam 5 oldu ne mesaj var ne bir şey. Ailem de şehir dışında. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kalabilecegim tek arkadaşım da evde değilmiş. Ne yapayım bana bir akıl verin. Bir buçuk senelik evliyim daha
Ay kendi yazdığımla çelişicem ama akşam oluyorEğer seni aramaz sa yada geç ararsa mesela 10 gibi
Sakin evine gitme sakin barışma
Otogara git sabah ilk otobüsle ailenin yanına git
Bir dahada yüz yüze gelme o adamla
Ay akşam oluyor daha ne duruyor bu adam
Ne bileyim ya bana siktir olup git deyince ben de bak deme siktir olup gidersem görürsün dedim. O da tekrar bana siktir olup git dedi. Ben de çıktım geldim. O an odaya gitseydin ya da onu onu yollasaydim vs düşünemedim. Ailem Adana'da ben İstanbul'dayim. Bb ekledim ararsa diye. Yakın değiliz çünküAy kendi yazdığımla çelişicem ama akşam oluyor
Disarda kalıcak ilk yorum da yazdım keşke dışarıya değil de odanıza gitseydiniz o evden gitmeseydiniz
Ne yapicaksınız şimdi
Bari hava kararınca siz arasanız olmaz mı ne okucak sa olsun böyle olmaz ki
Hangi şehirdesiniz diye sordum cevap vermediniz
Aileniz hangi şehir de
Yanı otobüse binseydiniz belki yolu yarilamistiniz
Gerçi otobüs saati varmı
Mavilibiri
Esiniz sizden bosansin. Okuyunca ben bile size sinir oldum. Oyun oynama benle ilgilen ne yaa cocuk gibi. Dunya sizin etrafinizda mi donuyor. Ilgilen diye kavga etmek de garipKızlar bugün şöyle bir olay yaşandı nolur yardımcı olun. En başından anlatacağım olayı ki anlayasiniz.
Adam sizi genelde sallamiyormus zaten ve hep ilgi bekleyen bunu dile getiren sev beni ilgilen benle vs vs diye dile getiren siz olmuşsunuz.Ya okuduğunuzu anladiginizdan şüphe ediyorum artık. Siktiri çeken ben değilim eşim. Ben de bunu söyledikten sonra tekrar etmemesi konusunda onu uyardım. Ve tekrarladı. Ben de çıktım. Olay bu.
Diğer yazdıklarımi da okursanız çok sevinirim. Belki ilk yazdığım metine dayanarak bana kizdiniz. Olabilir. Kendimi ifade edememişim. Ama sizin yazdığınız da ağır bir yorum olmadı mı sizce ? Zaten zor durumda olan biri için. Yine de teşekkürlerEsiniz sizden bosansin. Okuyunca ben bile size sinir oldum. Oyun oynama benle ilgilen ne yaa cocuk gibi. Dunya sizin etrafinizda mi donuyor. Ilgilen diye kavga etmek de garip
Biraz bekle kendin ara dışarda kalmaktan iyidir dediğim gibi konusun ne olucak sa olsunNe bileyim ya bana siktir olup git deyince ben de bak deme siktir olup gidersem görürsün dedim. O da tekrar bana siktir olup git dedi. Ben de çıktım geldim. O an odaya gitseydin ya da onu onu yollasaydim vs düşünemedim. Ailem Adana'da ben İstanbul'dayim. Bb ekledim ararsa diye. Yakın değiliz çünkü
Mavilibiri bu akşam eşinizden hiç ses çıkmazsa ne yapacaksınız? Sokaklarda tek başına olmaz, bulunduğunuz şehirde bir arkadaşınız var mı? Öğrenci misafirhanesi, belediye vb misafirhanesi gibi bir yerlerde kalın en azından ya da borç alabileceğiniz bir arkadaşınız varsa bu akşam kalkacak bir otobüsten ailenizin yanına gitmeniz için otobüs bileti alsın arkadaşınız.
Evet zaten birkaç saate dönmezse mecbur gideceğim. Bakacağım belki konuşmak ister. Sonrasında duruma göre ailemin yanına gidebilirim dediğiniz gibi. BakalımBence şöyle yapın
Evinize gidin bugünü evde geçirin, yarına eğer bulabilirseniz ailenizin yanına gitmek için bilet alın, paranız yoksa babanızdan rica edin, bulunduğu şehirdeki firmadan kestirsin bileti sizin adınıza sistemde gözükür zaten, o şekilde yanınıza bir kaç parça eşya alıp gidin.
Her ikinizde biraz uzak kalın birbirinizden. İyice düşünüp sonrasında ne yapacağınıza karar verin. Bu geceyi dışarda geçirmeyin.
Bende yazdım hiç bir şey yoksa otogar da kalsa yani en azından orda polis falan oluyorMavilibiri bu akşam eşinizden hiç ses çıkmazsa ne yapacaksınız? Sokaklarda tek başına olmaz, bulunduğunuz şehirde bir arkadaşınız var mı? Öğrenci misafirhanesi, belediye vb misafirhanesi gibi bir yerlerde kalın en azından ya da borç alabileceğiniz bir arkadaşınız varsa bu akşam kalkacak bir otobüsten ailenizin yanına gitmeniz için otobüs bileti alsın arkadaşınız.