Eşimle kavga ettik ailemin evine döndüm

Anne babanızla ne gibi sorunlar yaşadınız size şiddet mi uyguladılar? Anlamıyorum gençliği ya bende ergen oldum 18 yaşta oldum 28 yaşta aile evinden ayrılmış gidip elin neidüğü belirsiz hırsız mı arsız mı katil mi belirsiz biriyle aynı evde yaşamış! Ki diğer ergen daha 19unda 2. Evliliğini yapmış erkeğe bak senBu hanım kızımızda evde ana babasının şurdan şuraya otur demesini çekemezken bu muhteşem insanla imam nikahı kıymış demiş yok ben hayatımın tam ortasına bu şekilde edemem resmî nikahla birde bebekle taçlandırayım bu çılgınlığımı. Burada yanan kucağınızdaki yavru ve anne babanız olmuş yazık günah. Rabbim kimseyi evladıyla sınav etmesin inşallah. 18 yaşındasın ya sen 18 nasıl kıyabildin kendine. Kendi çocuk Kucağımda çocukla dayak yedim diyor allahım ıslah eyle yarabbim içim acıdı gerçekten.

Belkide çocuğunuzun yüzüne bakıp motive olmalısınız.....kendinizi çocuğun yerine koyup nasıl bir anne isterdiniz bir dusunseniz....Belki çıkış noktanız benim duruma düşer pişman olurmu diye bir dayakçı erkekten umudu olan anne değilde Bana haketmedigim şeyler yaşatan yanlış olan bu ilişkiden çıktım kendime yeni bir hayat kurdum diyen bir anneye evrilebilir.....hayat içinde böyle güçsüzlük ler tek başınıza çeken tek siz iseniz karışmam .....yanınızdaki masumun seçim hakkı ne olacak peki .....iki tarafta bunun hesabı verilemez bunu da düşünün.....ha bu erkek beni bu duruma düşürdü diye topu atabilirsinizde .....lakin artık neyin ne olduğunu biliyorsunuz .....bilmiyormuş gibi pişman olsun değişsin olmayacak dua .....o degismiyorsa siz degisin .....def edin şu dusunceleri ......

Adama sürekli boşanacağım diye numara yapıyorsunuz ..dayak yiyip,ailenin evine gidiyorsun,boşanacağım ayakları yapıp ama bu arada gözünüz de hep telefonda acaba arar da dön der mi diye...madem geri dönmeye heveslisin neden polise gidiyorsun,her yönünüz tutarsız.. Belli ki bu adam cahil,kendini kontrol edemiyor..kararli olun polise gittiyseniz yaptığınızın arkasında durun..

EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ ELİNİZE ALIP, AİLENİZİN DESTEĞİYLE KURTLUN BU TARLA FARESİNDEN )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…