How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşimle karakolluk olduk:(

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Şöyle kısaca özet geçeyim gece eşim eve alkollü geldi ben kuaförde sanıyordum değişik kafalar içindeydi farklı hoşuma gitmeyen konuşmaları derken tartışma çıktı kustu etti derken kavga hararetlendi bu kavga olurken diğer odadaydık sonrasında oğlumun olduğu odaya girerek dahada olayı büyütmeye üstüme gelmeye başladı oğlumun olduğu odada tv ayna vs sehpa ne varsa kırdı ben izledim daha sonra gitmek istediğini benden bıktığını söyledi üstünü giymeye başladı kapıya yöneldi ben ne gidiyorum sen gidiceksin vs dedi oğlum çok korkmuş ağlıyordu çok üzgünüm .. bende oğlumu kaptığım gibi çıktım oğlumda bende çok ağladık sarıldık biraz bekledikten sonra oğlum anne durmayalım nolur gidelim demeye başladı onu etrafımdan uzak tutmam gerekiyordu o anda karakola gittim dilekçe vs yazıldı bir baktım herkesi aramış kafası çok güzel annem babam kardeşim herkes karakolda oğlum karakola girdiğimiz anda 5 yaşında herşeyi polislere anlatmaya başladı ailem biraz daha düşünsün aman etme yapma diye şikayetci oldurmadı arkamda durmıcaklarını vs söylediler babamla annem eve gitmemizi kafamı dinleyip öyle karar vermemi söyledi gittik polis eşliğinde eşyalarımı aldım tavırlarından anladığım kadarıyla herkes barışın vs diyor ama benim içimden geçen boşanmak oğlum bunları yaşamamalıydı napıcam nasıl düzelicek psikolojisi bilmiyorum (amcama geçiçem ama telefonla aradım dönüş yapmadı ) burda sürekli fikirlerimi bastırmaya hemen ayrılmamam gerektiği konusunda bir baskı var üstümde ben uzaklaştırma alıp evden çıkmasını isterdim ama ailem onada karşı çıktı bilmiyorum kafamı toplayamıyorum

Yazıklar olsun o babanıza ki böylesi bir damada “al bakalım öyle eşya kırılmaz böyle kırılır” deyip de ağzının ortasına bir tane çakamamış. Utanmadan hala daha boşanma diyor size.

Çok sinirlendim. Bunlar ne biçim ebeveyn,inanılır gibi değil ya.

Şöyle kısaca özet geçeyim gece eşim eve alkollü geldi ben kuaförde sanıyordum değişik kafalar içindeydi farklı hoşuma gitmeyen konuşmaları derken tartışma çıktı kustu etti derken kavga hararetlendi bu kavga olurken diğer odadaydık sonrasında oğlumun olduğu odaya girerek dahada olayı büyütmeye üstüme gelmeye başladı oğlumun olduğu odada tv ayna vs sehpa ne varsa kırdı ben izledim daha sonra gitmek istediğini benden bıktığını söyledi üstünü giymeye başladı kapıya yöneldi ben ne gidiyorum sen gidiceksin vs dedi oğlum çok korkmuş ağlıyordu çok üzgünüm .. bende oğlumu kaptığım gibi çıktım oğlumda bende çok ağladık sarıldık biraz bekledikten sonra oğlum anne durmayalım nolur gidelim demeye başladı onu etrafımdan uzak tutmam gerekiyordu o anda karakola gittim dilekçe vs yazıldı bir baktım herkesi aramış kafası çok güzel annem babam kardeşim herkes karakolda oğlum karakola girdiğimiz anda 5 yaşında herşeyi polislere anlatmaya başladı ailem biraz daha düşünsün aman etme yapma diye şikayetci oldurmadı arkamda durmıcaklarını vs söylediler babamla annem eve gitmemizi kafamı dinleyip öyle karar vermemi söyledi gittik polis eşliğinde eşyalarımı aldım tavırlarından anladığım kadarıyla herkes barışın vs diyor ama benim içimden geçen boşanmak oğlum bunları yaşamamalıydı napıcam nasıl düzelicek psikolojisi bilmiyorum (amcama geçiçem ama telefonla aradım dönüş yapmadı ) burda sürekli fikirlerimi bastırmaya hemen ayrılmamam gerektiği konusunda bir baskı var üstümde ben uzaklaştırma alıp evden çıkmasını isterdim ama ailem onada karşı çıktı bilmiyorum kafamı toplayamıyorum
En mantıklısı uzaktastirma alıp onu evden gondermeniz olur. Allah akıl fikir versin geçtiğimiz bu zor günlerde insanlar birbirine daha fazla kenetlenmesi gereken bu günlerde adamın yaptiklarina bak

Yazıklar olsun o babanıza ki böylesi bir damada “al bakalım öyle eşya kırılmaz böyle kırılır” deyip de ağzının ortasına bir tane çakamamış. Utanmadan hala daha boşanma diyor size.

Çok sinirlendim. Bunlar ne biçim ebeveyn,inanılır gibi değil ya.
Polislerde sordu 10 senelik evlilik bu kadar çabuk vazgeçmemelisin vs dedi yanımdaki herkes ama oğluma bakıp kararımı değiştirmek istemiyorum birdaha böyle birşeyi yaşamasını göze alamam en azından amcam acsa telefonu onda olsam ailem fikirlerimi etkilemeye çalışmaz uzaklaştırma alıp kilit değiştirme uzaklaştığından emin olup evden çıktığında oğlumunda huzurunu düzenini bozmadan evime geçerim ..

Polislerde sordu 10 senelik evlilik bu kadar çabuk vazgeçmemelisin vs dedi yanımdaki herkes ama oğluma bakıp kararımı değiştirmek istemiyorum birdaha böyle birşeyi yaşamasını göze alamam en azından amcam acsa telefonu onda olsam ailem fikirlerimi etkilemeye çalışmaz uzaklaştırma alıp kilit değiştirme uzaklaştığından emin olup evden çıktığında oğlumunda huzurunu düzenini bozmadan evime geçerim ..
Polisler de bir acayip.

Adam evi yıkmış resmen.

Allahım korusun sana, yavruya bir şey yapsa polisler mi ağlayacak arkandan?

Polisler de bir acayip.

Adam evi yıkmış resmen.

Allahım korusun sana, yavruya bir şey yapsa polisler mi ağlayacak arkandan?
Şok içerisindeydim sadece ağladım oğlumla sarıldım saat bu saat oldu inanın uyudu hala beni tutuyor hiç bırakmadı uykusunda

Çalışıyor musunuz?
Uzaklaştırma alıp eşinizi evden gönderseniz su durumda daha mantıklı olur.
Çocuğunuz için cok üzgünüm , keşke şahit olmasaydı . Pedegoga götürmenizi tavsiye ediyorum .

Siz Suan neredesiniz ?
Hayır çalışmıyorum evet oğlum bunlara şahit olmamalıydı birdaha olmaması için bu kararı almak zorundayım şuan ailemin yanındayım fikirlerime mudahale etmemeleri için amcama geçiçemm oğluma uyandığında bassederse öyle birşey olmadığını anneyle babanın biraz tartıştığını ama o şekilde olmadığını rüya görmüş olabiliceğini söylicem başka birşey gelmiyor aklıma tabiyki götürücem çok kötüydü gözümğn önünden gitmiyor herkese anlatışı annem çok üzgün anlatamaz diye beni ifade etmeye çalışması ..

Ah o esinize yapılacak çok şey var da aileler de iş yok. Bir sey olmamış gibi eve göndermeye çalışıyorlar sizi üstüne.

Aklımda kalan sizin eşinizle epey zamandır sorunlarınız olduğu, bu evlilik için gereksiz fedakarlıklar yaptığınız, bir dönem eşinizin kardesi de sizinle yaşıyordu hatta, orada da sıkıntılarınız olmuştu. Şimdi olmasa ki olmali sizin evliliğiniz yine bitecek, bu olayın üzerine açılan dava lehinize olur ki şikayetçi de olmalısınız vakit geçmeden.

Dinlemeyin kimseyi yapın şikayetinizi uzaklaştırma çıkarttırın.

Ah o esinize yapılacak çok şey var da aileler de iş yok. Bir sey olmamış gibi eve göndermeye çalışıyorlar sizi üstüne.

Aklımda kalan sizin eşinizle epey zamandır sorunlarınız olduğu, bu evlilik için gereksiz fedakarlıklar yaptığınız, bir dönem eşinizin kardesi de sizinle yaşıyordu hatta, orada da sıkıntılarınız olmuştu. Şimdi olmasa ki olmali sizin evliliğiniz yine bitecek, bu olayın üzerine açılan dava lehinize olur ki şikayetçi de olmalısınız vakit geçmeden.
Herkes engellemeye çalışıyor ben amcama gidip oğlumla biraz vakit geçirip karakola gidip hrmen ifademi yazdım ama ailemin baskısıyla yarın karar veririm dedim ve kıyafetlerimi almaya çıktım polislerle hemen uzaklaştırma almalıyım evet çok doğru ben bu evliliği ittire ittire sürüye sürüye bu tepkileri alıcağımı bilerek devam ettim ama herkesi karşıma almaya razıyım şuanda uzun zamandır çalışmıyor bir hal çaresini bulucam.

Aileni dinlemeyip şikayetçi olacaktın
Dilekçeyi yazdırmıyorum vs dedim yazdırdım altını imzaladım karakola aldılar ben gidip eşyalarımı alana kadar yaşadıklarımızı anlatan bir dilekçe ve uzaklaştırma kararını istedim herkes üstüme gelince tamam düşüneyim dedim oğlumda sakinleşsin diye eşyaları alıp eve geçtim babamlardayım ama uzaklaştırıcam evden evin kilidini değiştiricem birkaç gün uzak olduğundan emin olana kadar amcamda kalıcam boşanma davası açıçam ve herkesi karşıma almış olucam ..

Şikayetçi olmanız için süre sınırı var mı? Çok kötü şeyler söyledim hem ailenize hem o karakoldaki polislere. Sizi ikna edeceklerine adamı kenara çekip "ikna" etselerdi.
Hiç bilmiyorum ama bugun halledicem herşeyi inşşalah sadece gidip imza atmak var zaten ailem karakola gelene kadar ben şikayet dilekçesini uzaklaştırma dilekçesini oluşturmuştum ..

Back