- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Şöyle kısaca özet geçeyim gece eşim eve alkollü geldi ben kuaförde sanıyordum değişik kafalar içindeydi farklı hoşuma gitmeyen konuşmaları derken tartışma çıktı kustu etti derken kavga hararetlendi bu kavga olurken diğer odadaydık sonrasında oğlumun olduğu odaya girerek dahada olayı büyütmeye üstüme gelmeye başladı oğlumun olduğu odada tv ayna vs sehpa ne varsa kırdı ben izledim daha sonra gitmek istediğini benden bıktığını söyledi üstünü giymeye başladı kapıya yöneldi ben ne gidiyorum sen gidiceksin vs dedi oğlum çok korkmuş ağlıyordu çok üzgünüm .. bende oğlumu kaptığım gibi çıktım oğlumda bende çok ağladık sarıldık biraz bekledikten sonra oğlum anne durmayalım nolur gidelim demeye başladı onu etrafımdan uzak tutmam gerekiyordu o anda karakola gittim dilekçe vs yazıldı bir baktım herkesi aramış kafası çok güzel annem babam kardeşim herkes karakolda oğlum karakola girdiğimiz anda 5 yaşında herşeyi polislere anlatmaya başladı ailem biraz daha düşünsün aman etme yapma diye şikayetci oldurmadı arkamda durmıcaklarını vs söylediler babamla annem eve gitmemizi kafamı dinleyip öyle karar vermemi söyledi gittik polis eşliğinde eşyalarımı aldım tavırlarından anladığım kadarıyla herkes barışın vs diyor ama benim içimden geçen boşanmak oğlum bunları yaşamamalıydı napıcam nasıl düzelicek psikolojisi bilmiyorum (amcama geçiçem ama telefonla aradım dönüş yapmadı ) burda sürekli fikirlerimi bastırmaya hemen ayrılmamam gerektiği konusunda bir baskı var üstümde ben uzaklaştırma alıp evden çıkmasını isterdim ama ailem onada karşı çıktı bilmiyorum kafamı toplayamıyorum