• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ipler kopmak üzere

fazla abartmışsınız sürekli eşim nereye bakıyor diye gözlemekte sağlıklı değil zaten adam muhtemelen kadının kocası yani adamı görmüşsünüz başta ee kocası varken yanında ne baksın adam farketmez mi..yakın mesafeymiş o an bakmış olabilir sizin bi an gözünüz kaysa bakmış bulunsanız eşiniz itham etse hoşunuza gider mi..balkondan da düğünün neyini göreceksiniz o ayrı mevzu
Hayır kocası değil. Kızın yaşı genç. Hatta ben onu ilk önce çocuk zannettim
Benim gözüm kaymaz, özellikle balkonda çok dikkat ederim.
Eşim beni itham etse kendime bir dönüp bakarım.
Balkonda düğün neden görülmesin anlayamadım

Çocuğumu mahvettik, kavga yapmaktan bıktım. Çocuk sürekli beni sinirli görüyor
Bakın çok net söylüyorum eşinizin yerinde ayakları yere sağlam basan, kendine güveni olan bir adam olsaydı evliliğiniz sürmezdi. Sizin şu tavrınızın çeyreğini yapsam ben kocam çeker gider, aynısını o bana yapsa ben haydi yallah derim. Adam çuval gibi bir şey olduğu için tepki vermiyor size.

Kendi anne babanızla yaşadıklarınızın aynısını kızınıza yaşatıyorsunuz. Kavgalı gürültülü bir evde büyüyüp kavgalı gürültülü bir evlilik yaratmışsınız kendinize. Bunun içine de kendi çocuğunuzu koymuşsunuz. Nesilden nesile aktarılan lanet gibi resmen. Lütfen artık bir çözüm bulun. Kendiniz için değilse de kızınız için. Ya boşanın ya tedavi olun.

Ben yanında yokken nasıldır düşünemiyorum demek ne demek o zaman
Adama karşı balkona atlamış muamelesi yapıyorsunuz
Yazık gerçekten
Ne sabırlı adamlar var ya hayret ediyorum
Bakma açısından söylüyorum
Ben yanında iken böyleyse, ben yokken Kim bilir nasıl bakıyordur diyorum

Buraya 40 kişi yazdıysa 38'i hatalı olduğunuzu düşünmüş. Siz de durup bir kendinizi sorgulasanız mı acaba ?

Bakın çok net söylüyorum eşinizin yerinde ayakları yere sağlam basan, kendine güveni olan bir adam olsaydı evliliğiniz sürmezdi. Sizin şu tavrınızın çeyreğini yapsam ben kocam çeker gider, aynısını o bana yapsa ben haydi yallah derim. Adam çuval gibi bir şey olduğu için tepki vermiyor size.

Kendi anne babanızla yaşadıklarınızın aynısını kızınıza yaşatıyorsunuz. Kavgalı gürültülü bir evde büyüyüp kavgalı gürültülü bir evlilik yaratmışsınız kendinize. Bunun içine de kendi çocuğunuzu koymuşsunuz. Nesilden nesile aktarılan lanet gibi resmen. Lütfen artık bir çözüm bulun. Kendiniz için değilse de kızınız için. Ya boşanın ya tedavi olun.
Kızım konusunda yazdıklarınızda haklısınız. Ailemde yaşadığım aynı şeyleri kızıma yansıttığımın farkındayım. Her kavga sonrası vicdan azabından uyuyamıyorum
Eşime dün ilk defa yüzsüz köpek dedim. Kendime inanamıyorum. Kaç yıllık evliyim ilk defa böyle birşey dedim ancak sabır katsayım çok fazla. Hiç tahammül edemiyorum.sadece bu konu değil. Her konuda kendini haklı görüyor. Açıklama yapıyor diye kendini haklı görüyor. Ben açıklamamı yaptım ne düşünürsen düşün diyor

Yanımda yokkn bakar yada bakmaz birşey diyemem. Ancak bakılması gereken bir durum olmadığında neden bakıyor. Biraz etrafına bakmadan önüne baksa çok mu zor bunu yapmak anlamıyorum
Denize gittiğimizde orda bakınmayan adam burda apartmana bakıyor anlamıyorum

Kızım konusunda yazdıklarınızda haklısınız. Ailemde yaşadığım aynı şeyleri kızıma yansıttığımın farkındayım. Her kavga sonrası vicdan azabından uyuyamıyorum
Eşime dün ilk defa yüzsüz köpek dedim. Kendime inanamıyorum. Kaç yıllık evliyim ilk defa böyle birşey dedim ancak sabır katsayım çok fazla. Hiç tahammül edemiyorum.sadece bu konu değil. Her konuda kendini haklı görüyor. Açıklama yapıyor diye kendini haklı görüyor. Ben açıklamamı yaptım ne düşünürsen düşün diyor

Yanımda yokkn bakar yada bakmaz birşey diyemem. Ancak bakılması gereken bir durum olmadığında neden bakıyor. Biraz etrafına bakmadan önüne baksa çok mu zor bunu yapmak anlamıyorum
Denize gittiğimizde orda bakınmayan adam burda apartmana bakıyor anlamıyorum
Aşırı takıntılısınız. Bunu çözmeniz gerekiyor. Sizin yaptığınızı eşim bana yapsa ben açıklama bile yapmam inanın. Adam yine kendini anlatmaya çalışıyor. Canım istedi baktım çok da güzel iyi yaptım der geçerim.

İşte benim yerimde olsaydın, kafamı çevirdiğinde apartmana baktığını görseydin, ve orda bir kız olsaydı ne hissederdin, o an ne yapardın
Ben bu mesajı balkonda kocam yanımdayken okuyordum. Kafamı kaldırdım kocam karşı balkona bakıyor. Dedimki bu sadakahve neyi dert edindi ne var bunda. Dik dik bakan bir adam değilse bence çok abartmissiniz. İnsanlık hali bakabiliyorum anlık siz bu kadar yapmayin yani. Bende balkona çıkar bakarim çevreye kadın erkek olsun hiç art niyet düşünmeden. Siz cok takiliyorsunuz

Derdiniz yanlış anlaşılması değil eşinizin başka kadınlara bakıyor olduğunu düşünmeniz. Gözdür kayar, insan dalar, yanlış anlayan da anlar kime hesap vereceğiz? Niye vereceğiz?

Siz istediğiniz gibi davranabilirsiniz ama eşinizin üzerinde bu kadar baskı kurmak bir işe yaramıyor gördüğünüz gibi. Çünkü eşiniz sizin uzantınız değil, farklı bir birey ve farklı düşünüyor.

Çocuğunuz tartışmanın nedenini anlamaz. Bu yaşlarından aklında kalacak tek şey sorun çıkaran bir anne olacak. Büyüdükçe uzaklaşır sizden önünde kavga etmeye devam ederseniz.
Tam da bir tartışma sonrasında kafam dağılsın diye buraya gelmişken son paragrafınızı okuyup çok etkilendim. İşin içindeyken bunları düşünemiyorum, size teşekkür ederim. Gerçekten de uzun vadede ben devamlı sorun çıkaran anne olacağım dimi? Konu sahibesi arkadaşım sen de bu kısmı göz önünde bulundur diye özellikle alıntıladım.

Eşime dün ilk defa yüzsüz köpek dedim. Kendime inanamıyorum.

lütfen bunu yapmayın
hatta kocanız gerçekten kötü bir şey yaparsa da yapmayın
kimse için çizginizi bozmayın. Biraz meditasyon yapın biraz kendinize zaman tanıyın.
Kişisel gelişim, rahatlama kitapları okuyun
Kim ne yapıyorsa eğer gerçekten haklıysanız zaten ortaya çıkacaktır.
Siz kocanızı ya da başka birini itham edip, olur olmadık her şeye kavga çıkartarak ne onu engelleyebilirsiniz ne de yaptığını ortaya çıkartabilirsiniz. Hatta yanlış düşünüyorsanız yok yere evliliğinizi mahvedersiniz.

Yapıyorsa bile ortaya çıktığında yine bile ortalığı dağıtmaya değmez ki? Toplarsınız delillerinizi açarsınız davanızı, biter gider.
Bu şekilde inanın sadece kendinize ve çocuğunuza zarar veriyorsunuz. Yazık.

Tam da bir tartışma sonrasında kafam dağılsın diye buraya gelmişken son paragrafınızı okuyup çok etkilendim. İşin içindeyken bunları düşünemiyorum, size teşekkür ederim. Gerçekten de uzun vadede ben devamlı sorun çıkaran anne olacağım dimi? Konu sahibesi arkadaşım sen de bu kısmı göz önünde bulundur diye özellikle alıntıladım.
Çocuk anlamaz tartışmaların sebebini. Sesi yükselen gerginlik çıkartan kimse çok haklı dahi olsa gözünde kötü taraf olacak bilinç altına bu şekilde işlenecektir. O yüzden dikkat etmekte fayda var.

Ben bu mesajı balkonda kocam yanımdayken okuyordum. Kafamı kaldırdım kocam karşı balkona bakıyor. Dedimki bu sadakahve neyi dert edindi ne var bunda. Dik dik bakan bir adam değilse bence çok abartmissiniz. İnsanlık hali bakabiliyorum anlık siz bu kadar yapmayin yani. Bende balkona çıkar bakarim çevreye kadın erkek olsun hiç art niyet düşünmeden. Siz cok takiliyorsunuz
Eşiniz karşı balkona baktığında kim vardı balkonda
Ben bakmıyorum işte etrafıma sıkıntı orda, çok dikkat ediyorum

Çocuk anlamaz tartışmaların sebebini. Sesi yükselen gerginlik çıkartan kimse çok haklı dahi olsa gözünde kötü taraf olacak bilinç altına bu şekilde işlenecektir. O yüzden dikkat etmekte fayda var.
Evet
Küçükken annemi hep haksız görürdüm, babama çok düşündüm ancak büyüyünce anladım annemin haklı olduğunu
Bunları bile bile kızıma aynı şeyleri yaşatmak beni çok üzüyor ama eşime çok sinir oluyorum

Eşiniz karşı balkona baktığında kim vardı balkonda
Ben bakmıyorum işte etrafıma sıkıntı orda, çok dikkat ediyorum
Karşı balkonda gençler ve kız arkadaslari vardi sonra döndüm Bende baktım. Esinizin dik dik bakmadığı bir dünyada sizin bu kadar bu konuya takik olmanız için başka bir olaymi yasandi. Geçmişte falan. Yoksa normal değil yani. Balkona çıkıp zemine bakacak isek niye balkonlu ev alıyoruz. Tamam karşı balkonlar dikizlenmez ama gayri ihtiyacı göz anlık bakar yani. Bu kadar değil. Ben bakıyorum bazen o zaman tüh benim kişiliğime nasil bir insanim mi yani.

Evliyim, kocamın nereye baktığıyla ilgilenmiyorum. İster bakar ister bakmaz koca adama ayar verecek değilim.
seni birkaç konu başlığı altında da gördüm. acayip saçma fikirlerin var. birde doğru düşünüyormuş gibi bunları savunuyorsun. kocan belki de kızı gözüyle taciz ediyor. ne demek ilgilenmem banane? çok garip insanlarsınız ya umarım denk düşmeyiz

seni birkaç konu başlığı altında da gördüm. acayip saçma fikirlerin var. birde doğru düşünüyormuş gibi bunları savunuyorsun. kocan belki de kızı gözüyle taciz ediyor. ne demek ilgilenmem banane? çok garip insanlarsınız ya umarım denk düşmeyiz
Fikirlerim saçma geliyorsa göz ardı ediniz.

13 senelik evliyim. Evlendiğimden bu zamana kadar çok sıkıntılı zamanlarımız oldu.zamanla düzeldi diye düşünürken,bu yakınlarda ciddi ciddi eşimden çok soğudum
Akşam mahalle arasında düğün vardı evin hemen yukarısında.balkona çıktık bakıyorduk. Karşı apartmanla evlerimiz çok yakın. Eşime baktım karşı apartmana bakıyor. 2. Kata. Eşime nereye bakıyorsun sen dedim.bir adam vardı tanıdık ilk baktığımda gördüm, bardak dedi geldi içki içtiğini düşündüm gibi saçma bir cevap verdi. Diğer katlarada bakıyordu. Düğüne kimin baktığını merak etmiş

2 katta, iki orta yaşlarda kadın bir tanede genç kız vardı. Hatta ben eşime sen nereye bakıyorsun dediğimde kızla göz göze geldim. Ben ilk baktığımda adam vardı ikincide adam var sandım kızı görmedim vs saçma cevaplar verdi
Ben daha önce ona, bak bu ev saf sokakta, apartmanlar karşılıklı. Sen kötü niyetli bakmazsın ama karşıdaki kişi öyle anlamaz. Devamlı etrafına bakan erkeklerden nefret ederim. Ben başkasına bakmam,seninde öyle olmanı istiyorum demiştim

Çok katu birisi değilim. Robot değil sonuçta. Sürekli başı aşağıda gezemez ancak düğün sol tarafta o karşı apartmana bakıyor.
O kadar sinirlendim ki anlatamam. Kız yanında eşi varken bana bakıyor der, der yani ben olsam öyle düşünürdüm
Birde üste çıkması yok mu? Sen abartıyorsun, ben kızı ilk baktığımda görmedim. Beni ne konuma sokuyorsun diyor. Artık dayanamıyorum. Her tartışmada kendini haklı görmesine herşeyi ben abatıyormuşum gibi davranmasına dayanamıyorum
Çocuğum bütün olan herşeyi görüyor. Onun yüzüne bakamıyorum

Sizce bu olanlar abartı mı? Siz olsanız ne yapardınız
Samimi cevaplar vermemiş eşiniz . Bakması hoş değil ama sizde çok üstünde durmayın.Yani ortada bilerek yapılan bişey yok gibi merak edip etrafa bakmış olabilir

Hayır tabiki. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeye ve tartışmalarda sürekli üste çıkmaya çalışmasından bıktım
Ben açıklamamı yaptım diyor sürekli
ben gözü çabuk dalan biriyim, sohbet ederken dahi masada ki bir şeye dalap gidebilirim. konuşulanlrı duyar algılarım ama gözlerimi o noktadan bi anlık çekemeyebilirim... evliliğimizin ilk yıllarında eşimin özellikle yemek yiyeceğimiz zaman falan "garsonu mu kesiyon sen :)" yada karşıdan karşıya geçecekken araba önümden geçip gidene kadar bakmışım hani bakıp arabayı görüp önüme dönmemişim diye "araçta kaç kişi vardı saçları ne renkti hepsini mi tespit ediyosun :) " gibi iğnelemeleri olmuş hatta tartışmalarımız da olmuştur. her defasında bana "ısrarla uyardığım halde aynı şeyi yapıyosun, verdiğin cevaplar saçma ve hep üste çıkmaya çalışıyosun" derdi, gıcık olurdum neyse ki kalmadı artık bu huyu.

dalıyorum ben, gözü çabuk dalan bi insanım bunun başka açıklaması yok, bu açıklama sana saçma gelse de yok..... garsonu kesmiyorum, zaten kesecek olsam yanında mı yaparım, yada aracın içindekilere değil tekerin dönüşüne takılmışım takip etmişim bu demek değil ki içindekilerle göz teması kurmaya çalışıyorum yani sonuçta bazen bu göz bi tuzluğada, denize de dalıyo diye diye zor bela anlattım.

şimdi 9 yıllık evliyiz, eşim kalkıp bana apartmana baktın, kızı mı kestin, senin niyetin kötü olmayabilir ama yanlış anlaşılır falan dese ya bi git derim açıklamaya bile uğraşmam herhalde 9 yılda tanıyamadıysan üç beş kelimeyle kendimi mi açıklıyım. adam ne söylese size saçma gelecek, siz tekrar tekrar söylemişsiniz zaten, bazı huylar değişmez. bir ses duymuştur gerçekten. döner bakar kadın olduğunu farketmemiştir. eşinizin yalan söyleme huyu var mı? ayrıca karşıdaki kadın eşinin yanında beni kesiyo diye mi düşünür hemen? düşünse nolur, gerçekten öyle değilse....

Back