• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ipler kopmak üzere

13 senelik evliyim. Evlendiğimden bu zamana kadar çok sıkıntılı zamanlarımız oldu.zamanla düzeldi diye düşünürken,bu yakınlarda ciddi ciddi eşimden çok soğudum
Akşam mahalle arasında düğün vardı evin hemen yukarısında.balkona çıktık bakıyorduk. Karşı apartmanla evlerimiz çok yakın. Eşime baktım karşı apartmana bakıyor. 2. Kata. Eşime nereye bakıyorsun sen dedim.bir adam vardı tanıdık ilk baktığımda gördüm, bardak dedi geldi içki içtiğini düşündüm gibi saçma bir cevap verdi. Diğer katlarada bakıyordu. Düğüne kimin baktığını merak etmiş

2 katta, iki orta yaşlarda kadın bir tanede genç kız vardı. Hatta ben eşime sen nereye bakıyorsun dediğimde kızla göz göze geldim. Ben ilk baktığımda adam vardı ikincide adam var sandım kızı görmedim vs saçma cevaplar verdi
Ben daha önce ona, bak bu ev saf sokakta, apartmanlar karşılıklı. Sen kötü niyetli bakmazsın ama karşıdaki kişi öyle anlamaz. Devamlı etrafına bakan erkeklerden nefret ederim. Ben başkasına bakmam,seninde öyle olmanı istiyorum demiştim

Çok katu birisi değilim. Robot değil sonuçta. Sürekli başı aşağıda gezemez ancak düğün sol tarafta o karşı apartmana bakıyor.
O kadar sinirlendim ki anlatamam. Kız yanında eşi varken bana bakıyor der, der yani ben olsam öyle düşünürdüm
Birde üste çıkması yok mu? Sen abartıyorsun, ben kızı ilk baktığımda görmedim. Beni ne konuma sokuyorsun diyor. Artık dayanamıyorum. Her tartışmada kendini haklı görmesine herşeyi ben abatıyormuşum gibi davranmasına dayanamıyorum
Çocuğum bütün olan herşeyi görüyor. Onun yüzüne bakamıyorum

Sizce bu olanlar abartı mı? Siz olsanız ne yapardınız
Ya benim de yanında kadın olan ya da evli / sevgilisi olan ve hatta bekar olan bir erkeğin/kadının gözünü dikip baktıklarını görünce midem bulanıyor. Hani öylesine bakarsın 1-2 saniye normal ama gözlerini dikip bakmak bambaşka bir olay. Hepimiz elbet görmüşüzdür, yanında kadın var ama gözünü dikip bakıyor. Gözünü çıkarası geliyor insanın. Ayrıca bence de yanlış anlaşılıyor. Bizim sitede 1-2 tane balkondan önüne gelene bakan var, tiksiniyorum onları görünce. Art niyetli olmasalar dahi yaptıkları ‘medenice’ değil. “Neye bakıyorsun hayvan?!” Diyesi geliyor insanın.

Derdiniz yanlış anlaşılması değil eşinizin başka kadınlara bakıyor olduğunu düşünmeniz. Gözdür kayar, insan dalar, yanlış anlayan da anlar kime hesap vereceğiz? Niye vereceğiz?

Siz istediğiniz gibi davranabilirsiniz ama eşinizin üzerinde bu kadar baskı kurmak bir işe yaramıyor gördüğünüz gibi. Çünkü eşiniz sizin uzantınız değil, farklı bir birey ve farklı düşünüyor.

Çocuğunuz tartışmanın nedenini anlamaz. Bu yaşlarından aklında kalacak tek şey sorun çıkaran bir anne olacak. Büyüdükçe uzaklaşır sizden önünde kavga etmeye devam ederseniz.
40 yaşına yaklaşmış bir adamı değiştiremiyorum evet
Çocuğum sürekli benim kavga çıkardığımı düşünüyor
Ayrılmayı bile düşünmeye başladım

Hayır tabiki. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeye ve tartışmalarda sürekli üste çıkmaya çalışmasından bıktım
Ben açıklamamı yaptım diyor sürekli
13 senedir bu durum gündemdeyse ve bu adam sizin istediğiniz çizgiye gelmiyorsa ki gelmek zorunda değil 2 seçeneğiniz var. Ya ayrılacaksınız ya kabulleneceksiniz. Bir 13 sene daha ona baktın buna baktın kavgası mı yapacaksınız? Çok saçma değil mi bu?

Bir ses olsa baksa tamam dicem
Bardak sesi duymuşta, o balkonda daha önce adam varmış tanıdıkmış içki içiyor sanmış
Sanane o adamdan
O kadar büyük kavga yaptım ki artık gerçekten dayanamıyorum
Belki gerçekten de bardak sesi duydu. Been olsam bu kadar kurcalamazdım. Siz de düşünmeyin düşünüp de kendinizi dolduruşa getirmeyin bence.

Çok abartmışsınız. Sürekli ben yapmazdım, ben şöyle yapardım örnekleri vermişsiniz ama karşınızdaki insan sizinle aynı olamaz, bambaşka bir birey. Sizin davrandığınız gibi davranmasını beklemeniz saçma. İnsan gözü kayar, dalar, bakar ne var bunda? Bu kadar takıyorsanız yan binayla yakın evde oturmayacaktınız. Gerçekten büyük kavga çıkarılacak şey değil. Dolmuş dolmuş burdan patlamışsınız gibi geldi bana.

Efendi açıklamanın beni tatmin etmesi gerekiyordu etmedi elin kızına bakiyorsan sürekli şayet bu beni rahatsız eder ha gözün daldiysa veya öylesine baktiysan ki ne kadar normal bir durum saçma sapan açıklamalarda neden bulunuyorsun ?
Senin açıklamada bocalaman beni şüpheye düşürüyor ya bana adam gibi güven sağla ya da yolumuza bakalım

Siz de takıntılı birimisiniz ?

Hayır tabiki. Aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeye ve tartışmalarda sürekli üste çıkmaya çalışmasından bıktım
Ben açıklamamı yaptım diyor sürekli

Sizin kendine ozguveniniz tam mi bu bakma tartışmaları ilk değil sanirim dediğiniz gibi evde huzuru bozacak ölçüde...
40 yaşına yaklaşmış bir adamı değiştiremiyorum evet
Çocuğum sürekli benim kavga çıkardığımı düşünüyor
Ayrılmayı bile düşünmeye başlad

Hanımefendi lütfen benij yalnis anlamayın amacım sizi kırmak değil 🌺
Bunun özgüvenle ne ilgisi var
Kim olsa kafasını çevirince eşinin kaşrj apartmana baktığını görse bozulurdu diye düşünüyorum
Bahsettiğim şey şu ki sadece bu apartman değil belli ki belli ki başka şeyler de binmiş bu bakma mevzusunu 13 yıldır yaşıyoruz diyorsunuz eşiniz sizi hiç aldattı mı ? Flortunu yakaladınız mi ? Bahsettiğim şey şu ki belki bu sizde bir takıntı oldu eşim bana bakmıyor gözü millette gibi bilmiyorum ne kadar anlatabildim ama inşallah anlasilmisimdir amacım kırmak değil 🌸🌸

13 senedir bu durum gündemdeyse ve bu adam sizin istediğiniz çizgiye gelmiyorsa ki gelmek zorunda değil 2 seçeneğiniz var. Ya ayrılacaksınız ya kabulleneceksiniz. Bir 13 sene daha ona baktın buna baktın kavgası mı yapacaksınız? Çok saçma değil mi bu?
Kavga yapıcak gücüm yok. İstediğim gibi olsun demiyorum. Ama etrafına bakıp durmasın diyorum. Ben nasıl dikkat ediyorsam onunda etmesini istiyorum. Çok basit birşey bu

Hanımefendi lütfen benij yalnis anlamayın amacım sizi kırmak değil 🌺

Bahsettiğim şey şu ki sadece bu apartman değil belli ki belli ki başka şeyler de binmiş bu bakma mevzusunu 13 yıldır yaşıyoruz diyorsunuz eşiniz sizi hiç aldattı mı ? Flortunu yakaladınız mi ? Bahsettiğim şey şu ki belki bu sizde bir takıntı oldu eşim bana bakmıyor gözü millette gibi bilmiyorum ne kadar anlatabildim ama inşallah anlasilmisimdir amacım kırmak değil 🌸🌸
Hayır kırılmadım.
Aldatıldığımı düşünmüyorum, yada belki yakalamadım bilmiyorum

Etrafa bakması beni çok rahatsız ediyor. Akşamki belki kötü niyetli değildi bilemem ancak karşıdaki kız açısından ne kadar kötü. Belki rahatsız bile oldu

Çok abartmışsınız. Sürekli ben yapmazdım, ben şöyle yapardım örnekleri vermişsiniz ama karşınızdaki insan sizinle aynı olamaz, bambaşka bir birey. Sizin davrandığınız gibi davranmasını beklemeniz saçma. İnsan gözü kayar, dalar, bakar ne var bunda? Bu kadar takıyorsanız yan binayla yakın evde oturmayacaktınız. Gerçekten büyük kavga çıkarılacak şey değil. Dolmuş dolmuş burdan patlamışsınız gibi geldi bana.
Doldum zaten. Her konuda sürekli aynı şeyleri söyletmesinden ve özellikle tartışma zamanlarında kendini haklı görmesinden çok sıkıldım

Benimle aynı olmasını beklemiyorum, ancak etrafına bakınan bir adamda istemiyorum
Kabahat bende, 13 sene önce dikkat edicektim bunlara
Şimdi kendimi yıpratıyorum böyle

Bütün evlerimizde diğer evlerle dipdibeyiz, taşınınca eşime sakın bakma demek aklıma gelmedi 😳
Ya adam muhtemelen bir yere oturunca mekandaki herkesi süzen, yolda yürürken gözünü dikip bakan tiplerden biri eşi de rahatsız olup uyarıyor. Hiç mi denk gelmediniz anlamıyorum ben daha bu gün dışarı çıktım bu şekilde en az 3-4 erkek gördüm öyle ki artık bakışından siz rahatsız olup yön değiştiriyorsunuz 🤷🏼‍♀️

Ya adam muhtemelen bir yere oturunca mekandaki herkesi süzen, yolda yürürken gözünü dikip bakan tiplerden biri eşi de rahatsız olup uyarıyor. Hiç mi denk gelmediniz anlamıyorum ben daha bu gün dışarı çıktım bu şekilde en az 3-4 erkek gördüm öyle ki artık bakışından siz rahatsız olup yön değiştiriyorsunuz 🤷🏼‍♀️
Evet bende onu demek istiyorum, demek ki adamdaki birşey kadını rahatsız ediyor. Yoksa bu uyarı durduk yere kimsenin aklına gelmez.

Eşim öyle dik dik bakam bir adam değil. Karşımızda olan güzel bir bayanı herkes gibi fark eden ancak dik dik bakan biri değil hakkını yiyemem
Ancak dik dik bakmasada neden etrafındaki şeylere dikkat ediyor

Eşim öyle dik dik bakam bir adam değil. Karşımızda olan güzel bir bayanı herkes gibi fark eden ancak dik dik bakan biri değil hakkını yiyemem
Ancak dik dik bakmasada neden etrafındaki şeylere dikkat ediyor
Yani öylesine bakıyorsa bunu çok takmamanız gerekli ayrıca adama, köpeğe, kediye de baktığında da kızıyor musunuz? Neden etrafındaki şeylere dikkat ediyorsun diye. Zira şimdiye kadar konuya yazdıklarınız hep kadınlara baktığı ile ilgiliydi şimdi de etrafındaki şeylere dikkat etmesi ile ilgili diyorsunuz 🤷🏼‍♀️

Back