• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ipler kopmak üzere

Eşim öyle dik dik bakam bir adam değil. Karşımızda olan güzel bir bayanı herkes gibi fark eden ancak dik dik bakan biri değil hakkını yiyemem
Ancak dik dik bakmasada neden etrafındaki şeylere dikkat ediyor
Gün geçmiyor ki ki kk da birşeye sasirmayayim

Bakın arada fark var. Gözü kayar ama eşim ikinciye bakmış. Ne varda ne bakıyorsun ya? Ben karşı apartmanda kim var kim yok farkında değilim
Yok barsak sesi gelmiş, yok adam içki içiyor sanmış. Sanane ya sanane kim ne yaparsa yapsın
Ben bekarken karşı komşumuz vardı. Adam kötü niyetli değildi biliyorum ancak sürekli bakardı. Rahatsız olurdum

Belki bu kişide rahatsız olur. Yanında eşi var niye bakıyor diye düşünür.
E düşünsün, o onun fesatlığı olur. Bilemiyorum siz kendinizce haklısınızdır tabi ama adamı suçlamak için de daha somut şeyler olmalı.

Kavga yapıcak gücüm yok. İstediğim gibi olsun demiyorum. Ama etrafına bakıp durmasın diyorum. Ben nasıl dikkat ediyorsam onunda etmesini istiyorum. Çok basit birşey bu
niye bu kadar taktınız ki bakmasına, karşı tarafı taciz eder gibi dik dik bakmadiktan sonra ne sakıncası var, karşı balkona bakmanın, ya da şöyle sorayım karşı balkonda kadın değil de erkek olsaydı yine sorun eder miydiniz bakışını?

ben bakmam ben sevmem deyip durmuşsunuz ama eşiniz siz değil, farklı huyları, davranış şekilleri olabilir. benim eşim de hiç sevmez, hiç dikkat etmez etrafına, yanından ben geçtiğim halde farketmemisligi var, ama ben çok severim, sahil kenarına otururuz, bak bak deniz aynı deniz, sıkılır insanları izlerim, saçma sapan hikayeler yazarım, bak şunlar yeni evli galiba, yanındaki de adamın annesi,aaa yok yok kadının annesi, kadın çok sevgiyle baktı diye, bin tane hikaye yazarım, eşim de gülerek dinler. kimseye rahatsızlık vermedikten sonra ne gibi sakıncası olabilir ki? eşim ben bakmıyorum sen de bakma dese kızardım muhtemelen? sanane benim seyrimden diye.

Doldum zaten. Her konuda sürekli aynı şeyleri söyletmesinden ve özellikle tartışma zamanlarında kendini haklı görmesinden çok sıkıldım

Benimle aynı olmasını beklemiyorum, ancak etrafına bakınan bir adamda istemiyorum
Kabahat bende, 13 sene önce dikkat edicektim bunlara
Şimdi kendimi yıpratıyorum böyle

Bu tartışma için söylüyorum eşinizi haksız bulmadım. Abartmışsınız çünkü. Gözü takılmak ayrı etrafa bakınmak ayrı. Sanki camda röntgencilik yapıyor 24 saat gibi bir tavır içindesiniz. Dolduysanız geç değil boşanıp geri kalan 13 senenizi daha mutlu geçirebilesiniz. Hayat mutsuz bir evlilikte ısrarcı olmak için gerçekten kısa

Eşim öyle dik dik bakam bir adam değil. Karşımızda olan güzel bir bayanı herkes gibi fark eden ancak dik dik bakan biri değil hakkını yiyemem
Ancak dik dik bakmasada neden etrafındaki şeylere dikkat ediyor
Dik dik bakmıyosa sorun olmamalı. Dikkat edebilir. Kör taklidi mi yapsın. Güzel bişey görünce dkkat çeker. Herkes bi dikkat eder. Bakmıyosa bakışmıyosa dert etmeyin. Zehir etmeyin kendinize evliliği. Herkes diklat ediyodur, tek sizin eşiniz değil.

Bence hiç de abartmamışsınız. İnsanları bakışlarıyla rahatsız ediyordur muhtemelen eşiniz. Birgün bu huyu başına patlayabilir. Ve düzeleceğini de sanmıyorum

Bir sey dikkatini cekti demek ki o esnada ya da gozu dalmis olabilir.
Ama tabii esinizi siz tanirsiniz rahatsiz olmussunuz.
Belki o an soylemeyip gozlemleyebirdiniz daha sonra da o tarafa bakacak mi mesela diger gunler.
Ne bileyim gereksiz yere huzurunuzu kacirmaminiz icin dedim.
Diyelim dikkatinizi cekti rahatsiz oldunuz ne zaman balkona ciksak o eve bakiyorsun nedenini merak ettim gibi sorabilirdiniz.

Ayy ben sürekli karşı yan çevre apartmanlara bakarım :) kadın erkek farketmeden. Seviyorum öyle bakmayı dalıp gidiyorum. tabi kimseyi rahatsız etmeden.
Biraz abartmışsınız. Bence bunun öncesi de var. Eşiniz sürekli yolda sokakta avm de vs böyle dikkatli flörtöz gözlerle mi bakıyor?

Hayır kırılmadım.
Aldatıldığımı düşünmüyorum, yada belki yakalamadım bilmiyorum

Etrafa bakması beni çok rahatsız ediyor. Akşamki belki kötü niyetli değildi bilemem ancak karşıdaki kız açısından ne kadar kötü. Belki rahatsız bile oldu
Başkası adına bir belki için mi kocanızla kavga ettiniz
Belki kız sizin kocanızı dikizliyor
Belki kocanız gerçekten bardak sesi duydu ve ilgisini çekti
Belki kimseyi rahatsız etmedi kocanız ki bence öyle
Gözgöze gelinebilecek kadar yakınsa evler karşıdan rahatsız olan hayırdır birader neye baktın der dimi
Her tartışmada üste çıkıyor diyorsunuzda buradan bakınca adam haklı tabi üste çıkacak

13 senelik evliyim. Evlendiğimden bu zamana kadar çok sıkıntılı zamanlarımız oldu.zamanla düzeldi diye düşünürken,bu yakınlarda ciddi ciddi eşimden çok soğudum
Akşam mahalle arasında düğün vardı evin hemen yukarısında.balkona çıktık bakıyorduk. Karşı apartmanla evlerimiz çok yakın. Eşime baktım karşı apartmana bakıyor. 2. Kata. Eşime nereye bakıyorsun sen dedim.bir adam vardı tanıdık ilk baktığımda gördüm, bardak dedi geldi içki içtiğini düşündüm gibi saçma bir cevap verdi. Diğer katlarada bakıyordu. Düğüne kimin baktığını merak etmiş

2 katta, iki orta yaşlarda kadın bir tanede genç kız vardı. Hatta ben eşime sen nereye bakıyorsun dediğimde kızla göz göze geldim. Ben ilk baktığımda adam vardı ikincide adam var sandım kızı görmedim vs saçma cevaplar verdi
Ben daha önce ona, bak bu ev saf sokakta, apartmanlar karşılıklı. Sen kötü niyetli bakmazsın ama karşıdaki kişi öyle anlamaz. Devamlı etrafına bakan erkeklerden nefret ederim. Ben başkasına bakmam,seninde öyle olmanı istiyorum demiştim

Çok katu birisi değilim. Robot değil sonuçta. Sürekli başı aşağıda gezemez ancak düğün sol tarafta o karşı apartmana bakıyor.
O kadar sinirlendim ki anlatamam. Kız yanında eşi varken bana bakıyor der, der yani ben olsam öyle düşünürdüm
Birde üste çıkması yok mu? Sen abartıyorsun, ben kızı ilk baktığımda görmedim. Beni ne konuma sokuyorsun diyor. Artık dayanamıyorum. Her tartışmada kendini haklı görmesine herşeyi ben abatıyormuşum gibi davranmasına dayanamıyorum
Çocuğum bütün olan herşeyi görüyor. Onun yüzüne bakamıyorum

Sizce bu olanlar abartı mı? Siz olsanız ne yapardınız
Bacım sal biraz bence baksa ne olur mesela ? Eline ne geçer boşveeeerrr hayat böyle şeyleri düşünmek için fazla kısa değmez yıpranmaya 😏

Bu ilk olay değil kesinlikle sizi rahatsız eden başka şeyler var ki en ufak şeyden bile rahatsız oluyorsunuz. Ben sizi anlıyorum. Karşıdaki kişi eşiniz için “ Aaa adam bana bakıyor” dese neyse, “ Adama bak karısının yanında bana bakıyor” der siz küçük düşmüş olursunuz. O yüzden size hak veriyorum

13 senelik evliyim. Evlendiğimden bu zamana kadar çok sıkıntılı zamanlarımız oldu.zamanla düzeldi diye düşünürken,bu yakınlarda ciddi ciddi eşimden çok soğudum
Akşam mahalle arasında düğün vardı evin hemen yukarısında.balkona çıktık bakıyorduk. Karşı apartmanla evlerimiz çok yakın. Eşime baktım karşı apartmana bakıyor. 2. Kata. Eşime nereye bakıyorsun sen dedim.bir adam vardı tanıdık ilk baktığımda gördüm, bardak dedi geldi içki içtiğini düşündüm gibi saçma bir cevap verdi. Diğer katlarada bakıyordu. Düğüne kimin baktığını merak etmiş

2 katta, iki orta yaşlarda kadın bir tanede genç kız vardı. Hatta ben eşime sen nereye bakıyorsun dediğimde kızla göz göze geldim. Ben ilk baktığımda adam vardı ikincide adam var sandım kızı görmedim vs saçma cevaplar verdi
Ben daha önce ona, bak bu ev saf sokakta, apartmanlar karşılıklı. Sen kötü niyetli bakmazsın ama karşıdaki kişi öyle anlamaz. Devamlı etrafına bakan erkeklerden nefret ederim. Ben başkasına bakmam,seninde öyle olmanı istiyorum demiştim

Çok katu birisi değilim. Robot değil sonuçta. Sürekli başı aşağıda gezemez ancak düğün sol tarafta o karşı apartmana bakıyor.
O kadar sinirlendim ki anlatamam. Kız yanında eşi varken bana bakıyor der, der yani ben olsam öyle düşünürdüm
Birde üste çıkması yok mu? Sen abartıyorsun, ben kızı ilk baktığımda görmedim. Beni ne konuma sokuyorsun diyor. Artık dayanamıyorum. Her tartışmada kendini haklı görmesine herşeyi ben abatıyormuşum gibi davranmasına dayanamıyorum
Çocuğum bütün olan herşeyi görüyor. Onun yüzüne bakamıyorum

Sizce bu olanlar abartı mı? Siz olsanız ne yapardınız
Abartı tabi

Bacım sal biraz bence baksa ne olur mesela ? Eline ne geçer boşveeeerrr hayat böyle şeyleri düşünmek için fazla kısa değmez yıpranmaya 😏
Dışarıda güzel ve alımlı bir bayan gördüğünde bakmasına birşey demem zaten kaç kezde gördüm. Bakıyor kafasını çeviriyor dik dik bakan bir kişi değil
Ancak o akşam bakılacak bir durum yokken apartmana bakmasını çok saçma buldum
Ne varda neye bakıyorsun ya

Başkası adına bir belki için mi kocanızla kavga ettiniz
Belki kız sizin kocanızı dikizliyor
Belki kocanız gerçekten bardak sesi duydu ve ilgisini çekti
Belki kimseyi rahatsız etmedi kocanız ki bence öyle
Gözgöze gelinebilecek kadar yakınsa evler karşıdan rahatsız olan hayırdır birader neye baktın der dimi
Her tartışmada üste çıkıyor diyorsunuzda buradan bakınca adam haklı tabi üste çıkacak
Bardak sesinin neyi ilgisini çekicek Allah aşkına
Aynı yerde bende vardım ben neden duymadım birşey?
Ne bakıyorsun der mi hiç kız? Oraya bakan benim eşim suç eşimde

Dışarıda güzel ve alımlı bir bayan gördüğünde bakmasına birşey demem zaten kaç kezde gördüm. Bakıyor kafasını çeviriyor dik dik bakan bir kişi değil
Ancak o akşam bakılacak bir durum yokken apartmana bakmasını çok saçma buldum
Ne varda neye bakıyorsun ya
Valla ömür törpüsüsünüz. Allah sabır versin adama ne diyelim.

Back