- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 561
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
İşte benim yerimde olsaydın, kafamı çevirdiğinde apartmana baktığını görseydin, ve orda bir kız olsaydı ne hissederdin, o an ne yapardınEvliyim, kocamın nereye baktığıyla ilgilenmiyorum. İster bakar ister bakmaz koca adama ayar verecek değilim.
Haklısınız valla abartı falan da değil ne o öyle aranıyormuş gibi bakmak falan yerinizde olsaydım aynı şeyi yapardım erkekler böyledir üste çıkmaya bayılırlar biz kadın olarak bakmıyorsak başka erkeklere eşimiz varken onlarda bakmayacak yanımızda13 senelik evliyim. Evlendiğimden bu zamana kadar çok sıkıntılı zamanlarımız oldu.zamanla düzeldi diye düşünürken,bu yakınlarda ciddi ciddi eşimden çok soğudum
Akşam mahalle arasında düğün vardı evin hemen yukarısında.balkona çıktık bakıyorduk. Karşı apartmanla evlerimiz çok yakın. Eşime baktım karşı apartmana bakıyor. 2. Kata. Eşime nereye bakıyorsun sen dedim.bir adam vardı tanıdık ilk baktığımda gördüm, bardak dedi geldi içki içtiğini düşündüm gibi saçma bir cevap verdi. Diğer katlarada bakıyordu. Düğüne kimin baktığını merak etmiş
2 katta, iki orta yaşlarda kadın bir tanede genç kız vardı. Hatta ben eşime sen nereye bakıyorsun dediğimde kızla göz göze geldim. Ben ilk baktığımda adam vardı ikincide adam var sandım kızı görmedim vs saçma cevaplar verdi
Ben daha önce ona, bak bu ev saf sokakta, apartmanlar karşılıklı. Sen kötü niyetli bakmazsın ama karşıdaki kişi öyle anlamaz. Devamlı etrafına bakan erkeklerden nefret ederim. Ben başkasına bakmam,seninde öyle olmanı istiyorum demiştim
Çok katu birisi değilim. Robot değil sonuçta. Sürekli başı aşağıda gezemez ancak düğün sol tarafta o karşı apartmana bakıyor.
O kadar sinirlendim ki anlatamam. Kız yanında eşi varken bana bakıyor der, der yani ben olsam öyle düşünürdüm
Birde üste çıkması yok mu? Sen abartıyorsun, ben kızı ilk baktığımda görmedim. Beni ne konuma sokuyorsun diyor. Artık dayanamıyorum. Her tartışmada kendini haklı görmesine herşeyi ben abatıyormuşum gibi davranmasına dayanamıyorum
Çocuğum bütün olan herşeyi görüyor. Onun yüzüne bakamıyorum
Sizce bu olanlar abartı mı? Siz olsanız ne yapardınız
Bakın arada fark var. Gözü kayar ama eşim ikinciye bakmış. Ne varda ne bakıyorsun ya? Ben karşı apartmanda kim var kim yok farkında değilim
Yok barsak sesi gelmiş, yok adam içki içiyor sanmış. Sanane ya sanane kim ne yaparsa yapsın
Ben bekarken karşı komşumuz vardı. Adam kötü niyetli değildi biliyorum ancak sürekli bakardı. Rahatsız olurdum
Belki bu kişide rahatsız olur. Yanında eşi var niye bakıyor diye düşünür.
Haklısınız benim eşimin başı da hep yerdedir.Yolda tanıdık birilerini hep ben görürüm trafikte yine ben.Millet yolda ona el sallar ben görürüm.Çünkü bakmaz sağa sola.Düşünüyorum da öyle milletin evine apartmanına asla bakmaz.Bunları neden yazdım, acaba abartmış olabilir misiniz ama hayır abartmıyorsunuz milletin camında penceresinde ne işi var da bakıyormuşOnun bütün cevapları saçma.
Hiç sevmem öyle etrafa bakınan erkek. Bir kavga olur, birşey olur bakarsın yada düğün o yöndedir tamam bakarsın. Ben düğüne bakıyorum kafamı çevirdim karşı apartmana bakıyor
O kadar sinirlendim ki artık bende bakıcam görüceksin dedim
Yahu bişey yapmazdım ne yapacağım? Balkondan gördüğü kıza yürüyecek adamla zaten evli kalmam, yok evliysem kocamın birilerine yürümeyeceğinden eminimdir. Gözü takılmıştır der geçerim. Bunu mesele edip kendi huzurumu kaçırmam. Ha biri benim kocamın bakmasından rahatsızsa balkonuna perde taksın bana ne.İşte benim yerimde olsaydın, kafamı çevirdiğinde apartmana baktığını görseydin, ve orda bir kız olsaydı ne hissederdin, o an ne yapardın
Aynısı yapıcam zaten, nasıl birşeymiş anlasınHaklısınız valla abartı falan da değil ne o öyle aranıyormuş gibi bakmak falan yerinizde olsaydım aynı şeyi yapardım erkekler böyledir üste çıkmaya bayılırlar biz kadın olarak bakmıyorsak başka erkeklere eşimiz varken onlarda bakmayacak yanımızda
Herşeyine tahammül ediyorum aslında. Artık sabrım kalmadı. 40 yaşına gelmiş adama etrafına bakma demekten ben utanıyorumadamın hiçbir şeyine tahammül edemiyorsunuz.. bence siz de çekmeyin daha fazla adam da sizden çekmesin.. ayrılın herkes huzura ersin..
Komik duruma düştüğümü düşünmüyorum. Keşke sizin gibi olabilseydim. Hayat daha kolay olurduYahu bişey yapmazdım ne yapacağım? Balkondan gördüğü kıza yürüyecek adamla zaten evli kalmam, yok evliysem kocamın birilerine yürümeyeceğinden eminimdir. Gözü takılmıştır der geçerim. Bunu mesele edip kendi huzurumu kaçırmam. Ha biri benim kocamın bakmasından rahatsızsa balkonuna perde taksın bana ne.
Karşı binada bi tane emmi var, balkona çıkınca eve doğru oturur. Ona bakıp bakıp eğleniyoruz biz mesela. Evin manzarası izmir manzarasından güzelse demek, amca karısından korkusuna dönüp manzaraya bakamıyor falan diyeKendinizi komik duruma düşürüp evinizin huzurunu kaçırıyorsunuz başka bir şey değil.
Bende bakınmasını istemiyorum. Bayan olarakta değil birtek, adamlarada öyle selam veremicem diye aklı çıkıyor arkadaşlarına, akrabalarınaHaklısınız benim eşimin başı da hep yerdedir.Yolda tanıdık birilerini hep ben görürüm trafikte yine ben.Millet yolda ona el sallar ben görürüm.Çünkü bakmaz sağa sola.Düşünüyorum da öyle milletin evine apartmanına asla bakmaz.Bunları neden yazdım, acaba abartmış olabilir misiniz ama hayır abartmıyorsunuz milletin camında penceresinde ne işi var da bakıyormuş
Tedavi mi olsanız acaba? Eşinize yaptıklarınız bir tarafa çocuğunuzun da psikolojisini bozmuşsunuz. Eski konularınıza bir bakındım da ailece iyi durumda değilsiniz sanki.Komik duruma düştüğümü düşünmüyorum. Keşke sizin gibi olabilseydim. Hayat daha kolay olurdu
Ne tuhafsınız ya insan bu robot değil nedir bu telaşınız ay balkonda kız vardı baktı filanBardak sesinin neyi ilgisini çekicek Allah aşkına
Aynı yerde bende vardım ben neden duymadım birşey?
Ne bakıyorsun der mi hiç kız? Oraya bakan benim eşim suç eşimde
Size katılıyorum. Özgüvenimle onun bakmasının ilgisi yokErkek komsuya dalip gidiyor kadin ozguvensiz oluyor
Erkek bakiyor kadin abartmis oluyor
Erkek bakiyor bakiyor erkek
Adamin korneasinin benim kendime guvenimle alakasi yok ...kavga moduna girme fakat hos degil zira gozune sahip olamayan gonlune hic olamaz ....bundan rahatsiz oldugunda savunmak yerine empati yapmasini sakince soyle sıkısip sacmalamasin
Çocuğumu mahvettik, kavga yapmaktan bıktım. Çocuk sürekli beni sinirli görüyorTedavi mi olsanız acaba? Eşinize yaptıklarınız bir tarafa çocuğunuzun da psikolojisini bozmuşsunuz. Eski konularınıza bir bakındım da ailece iyi durumda değilsiniz sanki.
Eşimi suçlu görende var, bana haklısın ben olsam bende istememe diyenNe tuhafsınız ya insan bu robot değil nedir bu telaşınız ay balkonda kız vardı baktı filan
Karşıdan karşıya kızı yiyecek hali yok adamın
Herkes art niyetli olmadığı için hayatı gelişine yaşayan insanlar var, eşiniz gibi, benim gibi
Biz art niyetli olmadığımız için öküzün altında buzağı aramadığımız için bardak sesine de gayri ihtiyari dönüp bakarız hapşırık sesine de gülüşme sesine de, diken üstünde yaşamıyoruz şimdi balkona çıkacam asla karşı tarafın balkonuna doğru dönük durmamalıyım 50 derece kuzey batı yönünde gözlerimi sabit tutmalıyım, hatta kulak tıkacı ve at gözlüğü kullanmalıyım, ya hatta pencere balkon ne varsa uzak durayım yerin altına bir oda kazıp orada yaşayayım ki hiçbir karşı cinsle karşılaşmayayım
Adama sapık muamelesi yapmışsınız resmen ya balkondaki kıza gerek yok siz böyle giderse adamın başını kendiniz belaya sokarsınız ha gayret
Kız sizin balkona bakıyor suç olmuyorda eşiniz o tarafa bakınca niye suç oluyor
Sizden başka kimse kocanızı suçlu görmüyor
Ayrıca kız niye diyemiyormuş ne bakıyorsun diye, herkes ezik mi iki laf etmekten rahatsızlığını dile getirmekten acizmi, gayette derdi bakışlarınızdan rahatsız oluyorum diye eşiniz suçladığınız gibi davranmış olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?