Eşimle ipler kopmak üzere

Haklısınız valla abartı falan da değil ne o öyle aranıyormuş gibi bakmak falan yerinizde olsaydım aynı şeyi yapardım erkekler böyledir üste çıkmaya bayılırlar biz kadın olarak bakmıyorsak başka erkeklere eşimiz varken onlarda bakmayacak yanımızda

Erkek komsuya dalip gidiyor kadin ozguvensiz oluyor
Erkek bakiyor kadin abartmis oluyor
Erkek bakiyor bakiyor erkek

Adamin korneasinin benim kendime guvenimle alakasi yok ...kavga moduna girme fakat hos degil zira gozune sahip olamayan gonlune hic olamaz ....bundan rahatsiz oldugunda savunmak yerine empati yapmasini sakince soyle sıkısip sacmalamasin

adamın hiçbir şeyine tahammül edemiyorsunuz.. bence siz de çekmeyin daha fazla adam da sizden çekmesin.. ayrılın herkes huzura ersin..

Haklısınız benim eşimin başı da hep yerdedir.Yolda tanıdık birilerini hep ben görürüm trafikte yine ben.Millet yolda ona el sallar ben görürüm.Çünkü bakmaz sağa sola.Düşünüyorum da öyle milletin evine apartmanına asla bakmaz.Bunları neden yazdım, acaba abartmış olabilir misiniz ama hayır abartmıyorsunuz milletin camında penceresinde ne işi var da bakıyormuş

İşte benim yerimde olsaydın, kafamı çevirdiğinde apartmana baktığını görseydin, ve orda bir kız olsaydı ne hissederdin, o an ne yapardın
Yahu bişey yapmazdım ne yapacağım? Balkondan gördüğü kıza yürüyecek adamla zaten evli kalmam, yok evliysem kocamın birilerine yürümeyeceğinden eminimdir. Gözü takılmıştır der geçerim. Bunu mesele edip kendi huzurumu kaçırmam. Ha biri benim kocamın bakmasından rahatsızsa balkonuna perde taksın bana ne.

Karşı binada bi tane emmi var, balkona çıkınca eve doğru oturur. Ona bakıp bakıp eğleniyoruz biz mesela. Evin manzarası izmir manzarasından güzelse demek, amca karısından korkusuna dönüp manzaraya bakamıyor falan diye Kendinizi komik duruma düşürüp evinizin huzurunu kaçırıyorsunuz başka bir şey değil.

İsim olarak eski konularınızdan aklımda kalan bir üyesiniz . Gerçekten eşinizle bir sorun var aranızda ama bu şekilde devam ederseniz daha kötü sonuçlar olabilir . Psikolojik destek alın mutlaka
Not; buraya yazdığınız kadarını biliyoruz ama adamın Facebook sayfasında prezervatif reklamı çıkmasını şüpheli bir olay olarak görmeniz , bir isim aratmış sanmanız ( aslında kızınız aratmış) sürekli her hareketini izleyip bir şey bulmaya çalışmanız pek normal değil .

Aynısı yapıcam zaten, nasıl birşeymiş anlasın

Komik duruma düştüğümü düşünmüyorum. Keşke sizin gibi olabilseydim. Hayat daha kolay olurdu

Bende bakınmasını istemiyorum. Bayan olarakta değil birtek, adamlarada öyle selam veremicem diye aklı çıkıyor arkadaşlarına, akrabalarına

Tek hatam o ben konuşurken üste çıkınca ve kendini haklı görünce, yüzsüz köpek dedim ve duydu. Şimdi surat asıyor. Artık iyice kendini haklı görür. Hayatımda ilk defa ağzımdan böyle birşey çıktı ama kendimi tanıyamıyorum artık

Bardak sesinin neyi ilgisini çekicek Allah aşkına
Aynı yerde bende vardım ben neden duymadım birşey?
Ne bakıyorsun der mi hiç kız? Oraya bakan benim eşim suç eşimde
Ne tuhafsınız ya insan bu robot değil nedir bu telaşınız ay balkonda kız vardı baktı filan
Karşıdan karşıya kızı yiyecek hali yok adamın
Herkes art niyetli olmadığı için hayatı gelişine yaşayan insanlar var, eşiniz gibi, benim gibi
Biz art niyetli olmadığımız için öküzün altında buzağı aramadığımız için bardak sesine de gayri ihtiyari dönüp bakarız hapşırık sesine de gülüşme sesine de, diken üstünde yaşamıyoruz şimdi balkona çıkacam asla karşı tarafın balkonuna doğru dönük durmamalıyım 50 derece kuzey batı yönünde gözlerimi sabit tutmalıyım, hatta kulak tıkacı ve at gözlüğü kullanmalıyım, ya hatta pencere balkon ne varsa uzak durayım yerin altına bir oda kazıp orada yaşayayım ki hiçbir karşı cinsle karşılaşmayayım
Adama sapık muamelesi yapmışsınız resmen ya balkondaki kıza gerek yok siz böyle giderse adamın başını kendiniz belaya sokarsınız ha gayret
Kız sizin balkona bakıyor suç olmuyorda eşiniz o tarafa bakınca niye suç oluyor
Sizden başka kimse kocanızı suçlu görmüyor
Ayrıca kız niye diyemiyormuş ne bakıyorsun diye, herkes ezik mi iki laf etmekten rahatsızlığını dile getirmekten acizmi, gayette derdi bakışlarınızdan rahatsız oluyorum diye eşiniz suçladığınız gibi davranmış olsaydı

fazla abartmışsınız sürekli eşim nereye bakıyor diye gözlemekte sağlıklı değil zaten adam muhtemelen kadının kocası yani adamı görmüşsünüz başta ee kocası varken yanında ne baksın adam farketmez mi..yakın mesafeymiş o an bakmış olabilir sizin bi an gözünüz kaysa bakmış bulunsanız eşiniz itham etse hoşunuza gider mi..balkondan da düğünün neyini göreceksiniz o ayrı mevzu

Size katılıyorum. Özgüvenimle onun bakmasının ilgisi yok
Sadece hoşlanmıyorum. Ben yanındayken böyleseyse ben yokken düşünemiyorum

Eşimi suçlu görende var, bana haklısın ben olsam bende istememe diyen

Aslında suç bende ben çok dikkat ediyorum ama bundan sonra bende dikkat etmicem. O bana bakarken benim gözlerim başka yerde olucak. Nasıl birşey olduğunu görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…