Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Boyle supheyle yasanmaz ki siz kendikendinizi yipratiyorsunuz baska birsey degil. O adamin icinde varsa her sekilde yapar ruhunuz duymaz. Siz zaten aldatilmayi bekliyorsunuz ayni seyi bu kadar dusunurseniz cagirirsiniz.

Evet çok uzun zamandır kendime çok zarar verdim..
Yoklamak İçin mesaj vs atmayacağım , kendime nasıl hakim olurum bilmiyorum.. yapacağım.. kendi vicdanına kalmış bir şey, inşallah yoktur,ama öyle bir şeyi varsa Allah çıkarır inşallah diyorum..

Çok yıprandım zaten.. ona en ufak birşey belli etmeden ,devamlı onu izlemek 7 aydır.. yapmayacağım artık,kontrol amaçlı mesaj vs hiçbirini yapmayacağım.. arkamdan iş çeviriyorsa Allah elini ayağına dolar inşallah..

Başka hattı olmadığı ihtimalini de düşün!!!
Sen resmen adamı yaftalıyorsun. Başka hattı var kesin ama nasıl gizliyor modundasın. Hiç sağlıklı değil düşüncelerin.
Evet dediğini gibi normal değildim uzun zamandır, kendime hayatı dar ettim.. ama artık arayıp sormayacağım,ne hali varsa görsün

Siz durduk yere mi bu hale geldiniz tetikleyen bir sey mi yasadiniz?

Eski konularımda var bakarsanız,eşim bir yakınımızın kınasında oynayan bir kadına gözümün önünde dikkatli dikkatli baktığını fark ettim.. size yemin ederim o güne kadar en ufak güvensizliğim yoktu.. o olay patlat verdi,benim içimde bir şeyler koptu resmen o gün, ondan sonra bu anlattığım Facebook olayı ve 2.hattı var mı bir araştırın diye burdan yorumlar geldi ve olabilir mi diye düşündüm,hayatı dar ettim kendime..

Hiçbir şey yapmam.. böyle yaşamak o kadar zor ki bilemezsiniz.. çekip giderim,Allah ından bulsun der öyle birinden kurtulduğum İçin sevinirim..

Bende bazen dikkatle birine bakarim ama aslinda bakmam kafamda birsey dusunuyorumdur o an. Ben hic facebook kulanmam ama bana da geldi bir kac kez boyle bir mail hatta esime sordum bu nedir diye esim de benden suphelensin o zaman. Yapmayin kendinize bunu zorla adamin aklina karpuz kapugu dusureceksiniz.

Yok gerçekten yapmayacağım artık.. umarım yoktur öyle bir şey ve ben yanılıyorumdur..
Aramayıp,mesaj felan atmayacağım artık.. ne hali varsa görsün,arkamdan iş çeviriyorsa Allah yukarda,sadece ona güveniyorum..

Kurgulariniz sacmaliktan baska bisey degil, boyle devam ederseniz kafayi atlatirsiniz.
Azcik sakin.
Azcik ozguvenli ama..

Empati yapin esiniz surekli sizi ariyor msj atiyor ama ilgilenmek icin degil kontrol amacli ne hissedersiniz? Hayat cok kisa ve cok guzel sevip seviliyorsunuz tadini cikarin. Hayatin guzel yanlarini gorun olumsuzluk arayarak kendinize hayati zehir etmeyin. Yapacaksa her sekilde yapar.

Bununla yaşamak o kadar zor ki , bilemezsiniz,o yüzden komik gelir..
Ama bu kadar takip edip neye varmaya çalışıyorsun
Hali hazırda güvenmiyorsun sanırım. E zaten eşin masumsa ve bu kadar güvensiz olduğunu fark ederse çok kırılır.
Ben böyle takip edilmek istenmezdim.
Bişey bulsan ne yapacaksın? Bulmasan da sürekli günlerini böyle tedirginlik içinde mi geçireceksin?

Eşim tekrar sigaraya başlamış mesela, her gün akşam saati bi yalan bulup 15 dk ortadan kayboluyor. Yok çöp atıcam yok cüzdan arabada kalmış falan. Daha ne kadar kuyruklu yalan bulabilecek diye salağa yatıp bekliyorum. Zaten çok profesyonel yalan söyleyemiyorlar bir yerden açık verirdi eşin.

Çok haklısınız.. ya çok değil 1 sene öncesi dert yanardı, yanımda filancanın eşi arıyor soruyor,sen hiç beni aramıyorsun.. başıma bir şey gelse gün boyu haberin bile olmaz diye sitem ederdi..
Ben öyle biriydim inanın, gün içinde mecbur kalmadıkça 1 mesaj bile atmazdım ya.. şimdi bu haldeyim, hep böyle değildim ki ben..

Buna zemin hazırlayan bazı güvensizliklerim olduğu doğru.. geçen sene açmıştım kınada bir kadına çok dikkatli bir şekilde defalarca baktığını gördüm, ve o gün ben ona olan güvenimi kaybettim.. ondan sonra kendisine karşı içimde bir şeyler bitmişti.. ve Facebook olayında 2. Bir hattı olabilir vs diyenler oldu,o zamanlar buna inanmasam da bu birbiri üzerine eklenen parçalar,acaba var mı ki sorusunu düşündürttü bana.. ve o zaman bu zamandır dar ettim hayatı kendime.. ama artık bırakıyorum,yapmayacağım ne mesaj ne arama.. sadece Allah a bırakıyorum öyle bir şey varsa çıkarsın karşıma

Ben de insanlara çok dikkatli bakıyorum bazen, elimde değil, giyinişi hareketleri falan dikkatini çekmiş olabilir
Herhalde eşin senin yanında başka kadınları kesecek kadar terbiyesiz değildir
Belki kadınla bir mazisi vardır senin bilmediğin?

Esiniz sizi cok seviyor ki bu durumlara katlaniyor kiymetini bilin. Evlilik mutlu olmak icin yapilir birbirinin acigini aramak icin degil. Yaptiginiz sey bana yapilsa cok kirilir ve sogurum. Kendinize guvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…