-
- Konu Sahibi garipbirhayat
Boyle supheyle yasanmaz ki siz kendikendinizi yipratiyorsunuz baska birsey degil. O adamin icinde varsa her sekilde yapar ruhunuz duymaz. Siz zaten aldatilmayi bekliyorsunuz ayni seyi bu kadar dusunurseniz cagirirsiniz.
Evet çok uzun zamandır kendime çok zarar verdim..Doktora git. Demeyin demişsin ama kusura bakma bu kadar şüphe ajanlık normal değil. Cebindeki çer çöpü karıştırmak ne ya. Yazık değil mi sana hayat değil ki bu. Elinde mantıklı bi tane veri yok, kocan bu kadar araştırmana rağmen bulduğun sadece kürdan çöpüyse masumdur emin ol.
Çok yıprandım zaten.. ona en ufak birşey belli etmeden ,devamlı onu izlemek 7 aydır.. yapmayacağım artık,kontrol amaçlı mesaj vs hiçbirini yapmayacağım.. arkamdan iş çeviriyorsa Allah elini ayağına dolar inşallah..Bence boş yere yiyip bitirmeyin kendinizi. Okuduğumda eşinizin daha önce böyle bir vukuatı olduğunu düşündüm ama o da yok. Kendinize de eşinize de huzur verin. Aldatmak istese aynı telefondan hattı sürekli tak çıkar yapmaz herhalde. Aradım ulaşamadım dediğinizde akla direk çekmemiştir demek gelir. Şahsen bana da ulaşamadım deseniz ben de öyle derdim mantıken böyle olmuş olabileceği aklıma gelirdi. Siz şüıhelerinizi desteklemek istiyorsunuz ama bu durum sizi yorar, evliliğinize zarar verir...
Haklısınız.. bırakıyorum artık ne hali varsa görsün..
Evet dediğini gibi normal değildim uzun zamandır, kendime hayatı dar ettim.. ama artık arayıp sormayacağım,ne hali varsa görsünBaşka hattı olmadığı ihtimalini de düşün!!!
Sen resmen adamı yaftalıyorsun. Başka hattı var kesin ama nasıl gizliyor modundasın. Hiç sağlıklı değil düşüncelerin.
Siz durduk yere mi bu hale geldiniz tetikleyen bir sey mi yasadiniz?
Dedektif tut herkes rahat etsin.
Daha süphesi bile seni bu hale getiriyorsa aldatıldığını öğrensen ne yaparsın aklım almadı inan. Biraz zamana bırak. İnan öyle bisey varsa bu kadar araştırmana gerek kalmaz.
Eski konularımda var bakarsanız,eşim bir yakınımızın kınasında oynayan bir kadına gözümün önünde dikkatli dikkatli baktığını fark ettim.. size yemin ederim o güne kadar en ufak güvensizliğim yoktu.. o olay patlat verdi,benim içimde bir şeyler koptu resmen o gün, ondan sonra bu anlattığım Facebook olayı ve 2.hattı var mı bir araştırın diye burdan yorumlar geldi ve olabilir mi diye düşündüm,hayatı dar ettim kendime..
Bununla yaşamak o kadar zor ki , bilemezsiniz,o yüzden komik gelir..Bant koymanı takdir ettim
İyi taktik
Bende bazen dikkatle birine bakarim ama aslinda bakmam kafamda birsey dusunuyorumdur o an. Ben hic facebook kulanmam ama bana da geldi bir kac kez boyle bir mail hatta esime sordum bu nedir diye esim de benden suphelensin o zaman. Yapmayin kendinize bunu zorla adamin aklina karpuz kapugu dusureceksiniz.
Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..
Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..
Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..
Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..
Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..
Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..
Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..
Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..
Kurgulariniz sacmaliktan baska bisey degil, boyle devam ederseniz kafayi atlatirsiniz.
Azcik sakin.
Azcik ozguvenli ama..
Yok gerçekten yapmayacağım artık.. umarım yoktur öyle bir şey ve ben yanılıyorumdur..
Aramayıp,mesaj felan atmayacağım artık.. ne hali varsa görsün,arkamdan iş çeviriyorsa Allah yukarda,sadece ona güveniyorum..
Ama bu kadar takip edip neye varmaya çalışıyorsunBununla yaşamak o kadar zor ki , bilemezsiniz,o yüzden komik gelir..
Empati yapin esiniz surekli sizi ariyor msj atiyor ama ilgilenmek icin degil kontrol amacli ne hissedersiniz? Hayat cok kisa ve cok guzel sevip seviliyorsunuz tadini cikarin. Hayatin guzel yanlarini gorun olumsuzluk arayarak kendinize hayati zehir etmeyin. Yapacaksa her sekilde yapar.
Ama bu kadar takip edip neye varmaya çalışıyorsun
Hali hazırda güvenmiyorsun sanırım. E zaten eşin masumsa ve bu kadar güvensiz olduğunu fark ederse çok kırılır.
Ben böyle takip edilmek istenmezdim.
Bişey bulsan ne yapacaksın? Bulmasan da sürekli günlerini böyle tedirginlik içinde mi geçireceksin?
Eşim tekrar sigaraya başlamış mesela, her gün akşam saati bi yalan bulup 15 dk ortadan kayboluyor. Yok çöp atıcam yok cüzdan arabada kalmış falan. Daha ne kadar kuyruklu yalan bulabilecek diye salağa yatıp bekliyorum. Zaten çok profesyonel yalan söyleyemiyorlar bir yerden açık verirdi eşin.
Buna zemin hazırlayan bazı güvensizliklerim olduğu doğru.. geçen sene açmıştım kınada bir kadına çok dikkatli bir şekilde defalarca baktığını gördüm, ve o gün ben ona olan güvenimi kaybettim.. ondan sonra kendisine karşı içimde bir şeyler bitmişti.. ve Facebook olayında 2. Bir hattı olabilir vs diyenler oldu,o zamanlar buna inanmasam da bu birbiri üzerine eklenen parçalar,acaba var mı ki sorusunu düşündürttü bana.. ve o zaman bu zamandır dar ettim hayatı kendime.. ama artık bırakıyorum,yapmayacağım ne mesaj ne arama.. sadece Allah a bırakıyorum öyle bir şey varsa çıkarsın karşıma
Çok haklısınız.. ya çok değil 1 sene öncesi dert yanardı, yanımda filancanın eşi arıyor soruyor,sen hiç beni aramıyorsun.. başıma bir şey gelse gün boyu haberin bile olmaz diye sitem ederdi..
Ben öyle biriydim inanın, gün içinde mecbur kalmadıkça 1 mesaj bile atmazdım ya.. şimdi bu haldeyim, hep böyle değildim ki ben..