Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Evet ben ne isem oyum mesela .. evlenmeden önce sigara içmiyordum hala içmiyorum mesela, ya da evlenmeden önce nişanlı iken yalan söylememiştim yine aynı,güvenini sarsmamıştım yine aynıyım..
Ben böyle olduğum İçin karşımdaki insanın da bana Dürüst olmasını istiyorum..
Mesela gün içinde aradıklarımda hep telefonu çaldı şimdiye kadar ulaşılamadığı hiç olmadı, ama mesela bugün 14.18 de mesaj attık en son, 14.58 e kadar ne kimseyle konuşmuş,ne nete girmiş.. hani atıyorum 14.30 da biriyle konuşsa veya nete girse yanılıyorum diyeceğim. Arada 40 dk zaman var,insan kimseyle konuşmayada bilir o sürede .. ve attığım mesajım kendisine 3-4 dk sonra iletilmiş olması beni bu düşüncelere sevk etti bugün..

Ben de sizin gibiyim çok iyi anlıyorum :)

İşte bu söyledikleriniz çok normal durumlar mesela, insan 40 dakika telefona dokunmamış olabilir, işi gücü olabilir.

Siz bunları öyle göremiyorsunuz.

O yüzden bir kağıda ayrı ayrı listeleyin diyorum ki gözünüzün önünde somut dursun. Hepsini yazın, bugün olan olayı değil. Değerlendirmeden uzun uzun, aklınıza geldiği gibi olay haliyle birer cümleyle yazın.

Sonra değerlendirin. Hangi listede kaç madde var, hangi maddeler daha mantıklı duruyor. Gibi.

Bunu şu yüzden söylüyorum. Tek tek düşündüğünüzde; beyin sürekli düşünce üretiyor. Mesela 40 dk cevap vermedi, ama kimseyle konuşmadı, ama konuşmuş da olabilir, ama insan o sürede telefonuna bakmaz mı, ama ya işi varsa... diye. Konunun özünden uzaklaşıp bambaşka bir yere gidiyorsunuz, duygularınızla birlikte. O yüzden siz bu cevapları duymadan somut haliyle yazacaksınız önce. Sonra mesela bir arkadaşınız bunları size anlatmış gibi değerlendirmeye çalışın, objektif. Hangisi daha mantıklı duruyor, gibi. Beyniniz şüphelerle dolduğunda bırakın, hava alın, sonra tekrar bakın. Biraz karışık anlattım sanırım ama özetle dışarıdan değerlendirmeye çalışın durumu.

Zaten kendime verdiğim zararı kimseye vermiyorum..
Şuan kendisi uyuyor mesela 2 buçuk saattir,ama saat kaç olmuş ben hala bu düşüncelerdeyim,bununla yatıyorum,ve sabah haliyle bununla kalkacağım..
İnsan akşam çok huzurlu mutlu yatarsa sabah ta öyle kalkıyor ya ,benim ki de o misal...
Dediğiniz gibi öyle bir şey olacaksa engellenemez, o zaman inşallah yoktur ama eğer ola ki öyle bir şey varsa ben ona karşı böyle sadık iken Allah en yakın zamanda karşıma çıkarır inşallah diyorum..
Siz sadece kendinizi şuanda bu kadar üzmeyin ve biraz kafanızı rahat tutmaya çalışın. Siz dürüst ve güvenilir olarak olması gerekeni yapmışsınız. Umarım eşiniz de aynı şekilde yapıyordur. Bunu kafanızda şuan kurmayın hiç. Dediğim gibi belki de bu sorunu yalnız aşamıyorsunuzdur bu da normal, doktor desteği almayı ihmal etmeyin. Umarım en kısa zamanda ferahlamış olur ve bu günlerinizi gülerek hatırlarsınız sadece :) Sevgiler

Ben de sizin gibiyim çok iyi anlıyorum :)

İşte bu söyledikleriniz çok normal durumlar mesela, insan 40 dakika telefona dokunmamış olabilir, işi gücü olabilir.

Siz bunları öyle göremiyorsunuz.

O yüzden bir kağıda ayrı ayrı listeleyin diyorum ki gözünüzün önünde somut dursun. Hepsini yazın, bugün olan olayı değil. Değerlendirmeden uzun uzun, aklınıza geldiği gibi olay haliyle birer cümleyle yazın.

Sonra değerlendirin. Hangi listede kaç madde var, hangi maddeler daha mantıklı duruyor. Gibi.

Bunu şu yüzden söylüyorum. Tek tek düşündüğünüzde; beyin sürekli düşünce üretiyor. Mesela 40 dk cevap vermedi, ama kimseyle konuşmadı, ama konuşmuş da olabilir, ama insan o sürede telefonuna bakmaz mı, ama ya işi varsa... diye. Konunun özünden uzaklaşıp bambaşka bir yere gidiyorsunuz, duygularınızla birlikte. O yüzden siz bu cevapları duymadan somut haliyle yazacaksınız önce. Sonra mesela bir arkadaşınız bunları size anlatmış gibi değerlendirmeye çalışın, objektif. Hangisi daha mantıklı duruyor, gibi. Beyniniz şüphelerle dolduğunda bırakın, hava alın, sonra tekrar bakın. Biraz karışık anlattım sanırım ama özetle dışarıdan değerlendirmeye çalışın durumu.
Yok çok iyi anlattınız, dediğiniz gibi yapmak lazım..
Belli normal olan şeyler aslında bana anormal gelebiliyor, önceki ben olsam mesela 40 dk konuşmamış mı,hiç dikkatimi çekmez bile, kaldı ki eşimi 6-7 saat boyunca arayıp sormazdım bile gün içinde hiç.. tabiki aklıma böyle şeyler gelmiyordu ki..
Bu halim normal değil zaten,ben de farkındayım durumumun..
Akışına bırakmam lazım, bir de öyle deneyeyim.. eskisi gibi davranarak..ben mesela ona ufak bir haksızlık yapsam, ya da bu şüphelerimden birini çürütse,şüphemden daha güçlü bir kanıt geçse telefonundan eline hemen pişman oluyorum,ona haksızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum..
Arkamdan öyle bir iş çeviriyorsa onun vicdanına kalmış bir şey Allah biliyor benim ona sadakatimi,izin vermez beni kandırmasına diye düşünüyorum ..

Bu kadar şüphe bu bedene dayanmaz bacım!
Bir kadın ne hissediyorsa doğrudur .Bu benim hayat felsefemdir.
Sorunlar dedektiflik yaparak cözumlenmez
Alin karşınıza iki medeni insan gibi derdinizi anlatın. .
He baktınız olmuyor çelişkili konuşuyor o zaman başka şeyler düşünebilirsiniz ona siz karar verin :işsiz:

Bu kadar şüphe bu bedene dayanmaz bacım!
Bir kadın ne hissediyorsa doğrudur .Bu benim hayat felsefemdir.
Sorunlar dedektiflik yaparak cözumlenmez
Alin karşınıza iki medeni insan gibi derdinizi anlatın. .
He baktınız olmuyor çelişkili konuşuyor o zaman başka şeyler düşünebilirsiniz ona siz karar verin :işsiz:

Allem edip kallem edecek,beni sorunlu,takıntılı biri ilan edecek..esip gürleyecek kavga kıyamet kopacak.. eğer öyle bir hat varsa da evet var diyecek değil ki.. o yüzden konuşmayı,kendimi düşürmeyi düşünmedim 7 aydır,kendi kendimi yedim..

Allem edip kallem edecek,beni sorunlu,takıntılı biri ilan edecek..esip gürleyecek kavga kıyamet kopacak.. eğer öyle bir hat varsa da evet var diyecek değil ki.. o yüzden konuşmayı,kendimi düşürmeyi düşünmedim 7 aydır,kendi kendimi yedim..
Olan kime oluyor peki ?
7 aydır değiyor mu bu yasadiklariniza .
Esip gurleyecek bise yok ortada madem bise yok hat yok sizin ona inanmanızı sağlaması lazım.

Olan kime oluyor peki ?
7 aydır değiyor mu bu yasadiklariniza .
Esip gurleyecek bise yok ortada madem bise yok hat yok sizin ona inanmanızı sağlaması lazım.

Facebook olayında da aynı şey oldu.. böyle böyle Facebook un mu var dedim,yok olsa sana söyleyemeyecek kadar mı erkeğim ben dedi..
Ben özgür biriyim açsam açtım derim dedi, ve her zaman dediği laf illa düşündüğünü mü söylersem rahatlayacaksın onu mu duymak istiyorsun der..
Ben konuşmadan söyleyeceği şeylerin bunların benzeri olacağını düşünüyorum...

Facebook olayında da aynı şey oldu.. böyle böyle Facebook un mu var dedim,yok olsa sana söyleyemeyecek kadar mı erkeğim ben dedi..
Ben özgür biriyim açsam açtım derim dedi, ve her zaman dediği laf illa düşündüğünü mü söylersem rahatlayacaksın onu mu duymak istiyorsun der..
Ben konuşmadan söyleyeceği şeylerin bunların benzeri olacağını düşünüyorum...
Kocanızı tanımıyorsunuz o zaman !

E devletten hangi hatti oldugu ortaya cikar gir ogren bu kadar merak ediyorsan.bole kendini yiyip.bitirme

E devletten hangi hatti oldugu ortaya cikar gir ogren bu kadar merak ediyorsan.bole kendini yiyip.bitirme

Girdim baktım.. haziran ayında felan,benim hattım da onun üzerine .. 2 tane hat görünüyor üzerine olan ,benim ve kendinin..
Açık hat almış olabilir mi,veya başka birinin üzerine almış olabilir mi diye düşünüyorum :KK43:

Dedektif tut herkes rahat etsin.

Daha süphesi bile seni bu hale getiriyorsa aldatıldığını öğrensen ne yaparsın aklım almadı inan. Biraz zamana bırak. İnan öyle bisey varsa bu kadar araştırmana gerek kalmaz.

Girdim baktım.. haziran ayında felan,benim hattım da onun üzerine .. 2 tane hat görünüyor üzerine olan ,benim ve kendinin..
Açık hat almış olabilir mi,veya başka birinin üzerine almış olabilir mi diye düşünüyorum :KK43:
Başka hattı olmadığı ihtimalini de düşün!!!
Sen resmen adamı yaftalıyorsun. Başka hattı var kesin ama nasıl gizliyor modundasın. Hiç sağlıklı değil düşüncelerin.

7 ay önceyi tam hatırlamıyorum ama, telefon 15 dk kadar felan çekmeyebilir mi , yani kendisi inşaatta iskele üzerinden olduğunu söylemişti o gün bana.. ama benim telefonum şehir içinde 15 dk çekmediği hiç olmadı mesela, bu durum şüphelendirmişti beni,onu belirtmemişim..
iyi ki belirtmemişsiniz bundan sonrada belirtmeyin. düşünsenize eşinize "7 ay önce telefonun 15 dk boyunca çekmedi o sıra ne yapıyordun neden çekmedi" gibi sorduğunuzu :skandal:
Ortada somut bir şey yokken çok sıkmışsınız kendinizi bu ne böyle. Ya bu dedektiflikten vazgeçip ona güvenin, ya açıkça şüphelerinizden bahsedip açıklama isteyin (tabi adamın diş çöpü parçalarından yapıştırdığınız bantlardan bahsetmeden) ya da destek alın.

Bence boş yere yiyip bitirmeyin kendinizi. Okuduğumda eşinizin daha önce böyle bir vukuatı olduğunu düşündüm ama o da yok. Kendinize de eşinize de huzur verin. Aldatmak istese aynı telefondan hattı sürekli tak çıkar yapmaz herhalde. Aradım ulaşamadım dediğinizde akla direk çekmemiştir demek gelir. Şahsen bana da ulaşamadım deseniz ben de öyle derdim mantıken böyle olmuş olabileceği aklıma gelirdi. Siz şüıhelerinizi desteklemek istiyorsunuz ama bu durum sizi yorar, evliliğinize zarar verir...

Doktora git. Demeyin demişsin ama kusura bakma bu kadar şüphe ajanlık normal değil. Cebindeki çer çöpü karıştırmak ne ya. Yazık değil mi sana hayat değil ki bu. Elinde mantıklı bi tane veri yok, kocan bu kadar araştırmana rağmen bulduğun sadece kürdan çöpüyse masumdur emin ol.

Allah aşkına abartma, sor rahatla yada uzaklaştırılmış bu düşünceden . Bence bişey yok.

X