Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..

Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..

Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..

Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..

Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..

Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..

Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..

Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..

Bence eşiniz size dava açsa kazanır.
Bu nedir ya dedektif gibi adama tuzaklar kurup şüpheleniyorsunuz.
Varsa bi korkunuz konuşun.
Kendinizi bu kadar yorarsanız inandırırsınız aldatıldığınıza.
Ayrıca böyle şeyler elbette patlak verir siz bu kadar çabalamasanız da.
Vallahi ağzım açık okudum.
Eşinizi bilmem ama Siz eşinizi sulu götürür susuz getirirsiniz.

Anlıyorum şüpheleniyorsunuz ama hiçbir sağlam delil de yok ortada.
Yani şüphelendiğiniz herşey boş.
Sizi bu kadar şüpheye düşüren başka durumlar mı oldu? İlgisiz filan mı?

Baska bir telefon almak varken o kadar seyle ugrasir mi bilemedim dogrusu.kolay degil her seferinde sim karti cikarip takmak.onceki konuyu bilmiyorum ama anlattiklarinizdan esinizin aldattigini dusunecek bir durum yok bosuna kendinizi uzmeyin bence

Ama ortada bir şey yok. Hiç şüpheleneceğiniz bir şey yok. Neden böyle düşünüyorsunuz? Daha önce güveninizi kıracak bir şey mi yaptı

Hayır.. kendisinin mail hesabı açık kalmıştı telinde, ve ben tesadüfen gördüm ve etkinlik diye bir kısım var orada ,Facebook a giriş yapıldığı yazıyordu.. kendisi bildiğim kadarıyla Facebook kullanmıyor ve kendisine eğer kullanıyorsa kızmayacağımı,sadece yalan söylerse kızacağımı söyledim.. ve hala inkar etti,fakat mail geçmişinde öyle bir etkinlik var .. o olay beni şüpheye düşürdü ilk..

Dr a gidin çok çok acil.

TElefonu onun dışında ortadadır,engelli kişileri vs yok.. ama bu şüphe öyle bir düştü ki içime... nisan ayından beri bununla yaşıyorum.. ne yendiğim ne içtiğim ne gezdiğimden tat almıyorum

Bu kadar şüphe duymanızı gerektirecek bir vukuatı oldu mu daha önce?

DEdiğim gibi mail etkinlik geçmişinde Facebook aratmasıyla başladı herşey .. ondan önce ,gün içinde 6-7 saat görüşmesek tek kelime yazmazdım.. ama şimdi 1 saat geçse yoklama gereği duyuyorum .. facebook meselesini de başka pc de açık unutmuştur belki diyerek kapattım ..çünkü uygulama olarak teline hiç indirmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…