Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Ikinci bir hat üzerinde yoğunlaşana kadar ikinci bir telefon üzerinde dursaydınız ya , sök tak nereye kadar allah aşkına.
MEsela 2,3 gün belli nedenlerle bulunduğumuz şehirden ayrılmamız vs gerekti.. öyle bir şey olsa yanına telefon alırdı diye düşünüyorum ya da geçen hafta yaz boyu gitmediği okuluna gitti ve 5 gün başka ilde kaldı mesela,çantasını ben ayarladım ve hazırlanırken hep gözüm üstündeydi,bir yerden çaktırmadan telefon vs birşey attığını görmedim çantasına, ya da arabanın anahtarını yanına almamıştı o gün hani eve gelmeden arabaya da atamazdı..

15 dk da çekmeyebilir 1 saat de. Tamam eskisi gibi değil artık, çok fazla çekmeme sorunu yaşanmıyor. Ama bazen hiç sorun yaşamadığım yerlerde bile çekmediği oluyor. Evde, ofiste normalde hep çeker. Ama bazen mesaj geliyor "şu numara aradı" diye.
Ya da annemi arıyorum, "ben de seni aramıştım telefonun kapalıydı" diyor. Operatör reklamlarındaki gibi dağ başında falan da yaşamıyorum, bildiğiniz büyükşehir.

Anlattığınız şeyler şüphelenilecek şeyler değil. Öyle bile olsa gece gündüz kafayı takmak normal değil.
Bugün bunu aşsanız yarın başka bir şeyden şüphelenip hayatı zindan edeceksiniz kendinize. Bir uzman yardımı alsanız faydasını görürsünüz mutlaka.

Hangi operatörü kullanıyorsunuz?Ben Turkcell kullanıyorum birini arayıp ulaşamazsam ulaşılabilir olduğu zaman bana mesaj geliyor yine biri beni arayıp ulaşamazsa bana yine mesaj geliyor kimin aradığına dair numara bilgisi kısaca arayıp ulaşamazsam yada bana ulaşılamazsa telefon açıldığında mesaj olarak bildiriyor.Diğer operatörlerde de vardır diye düşünüyorum.Ayrıca bu kadar takıntı sizi ilerde delirtir acilen çözüm yolu bulun bence

Olma ihtimali yok diyorsanız, konu üzerinde daha fazla durmayın o halde ,yeni hat olayı çok mantıklı gelmedi açıkçası dediğim gibi sök tak sök tak insan canından bezer , whatsapta artık farklı hatlarla oturum açma oluyor birde ona bakın.

bi başkası girmiş olabilir mi? mail gelme sebebi de su olabilir mi;kullanilan telefondan facebook girişi yapıldı diye telefondaki mail e bildirim yollanmistir belki..bilemedim yani ama Eşinizin suçu yoksa bukadar şüphelenilmesi onu da üzer..Diğer taraftan kadınların bazı şeyleri hissedecegini de düşünüyorum..ama elinizde bir delil de yok..Eğer aranız genel anlamda iyiyse bu konunun sizi cok dertlendirdigini uzdugunu falan anlatın.ya da bu şekilde aldatılan bi arkadasinizin oldugundan bahsedin,tepkisini ölçün..

Eski rahat zamanlarınızda bir işiniz, uğraşınız vardı da boş kalmanın verdiği özgüvensizlikle mi eşinize sardınız acaba?

bence sebepsiz yere kendinizi uzuyorsunuz

İkinci bir hat alan kişi telefon almayi da bilir bence. Hem de iphone da surkli hat çıkar tak ben olsam usenirm şahsen. Eşinizin şu anlattiklariniz dışında bir olayı yoksa bence siz abartiyorsunuz çünkü ortada bişey yok. Kaygı problemi yaşıyor olabilir misiniz?

Doktor değilim sadece fikrimi söylüyorum anksiyete bozukluğunuz olabilir mi? Ortada bi şey yokken bu kadar aşırı kaygılanmanızın başka açıklaması var mı bilmiyorum.

Çalışıyor musunuz? Günün çoğu uğraşsız mı geçiyor? Bi uğraş olmayınca insan böyle tuhaf durumlar yaşıyor.

Onu bilmiyorum nasıl bakılıyor ki

Canim bu kadar ugrasip kurcalama kendini yorarsin. Oyle birsey varsa onu rabbim pat diye kucagina dusurur sen bile sasarsin bazi seyleri akisina birak. Esin ya cok profesyonel yapiyor iz birakmadan yada gercekten masum ama genelde kadinlarin hisleri dogru cikar . Birak zaman herseyi gostersin.

Benim hislerim burda anlattıklarım .. umarım ben yanılıyorumdur.. günahını alıyor olmaya da razıyım,tek öyle bir şey çıkmadın da altından..
Böyle bir konuyu açsam kendisine bağırır,çağırır sorduğuma soracağıma bin pişman eder..

Eski rahat zamanlarınızda bir işiniz, uğraşınız vardı da boş kalmanın verdiği özgüvensizlikle mi eşinize sardınız acaba?

Bana mail adresinden etkinlik geçmişine bakmayı burdan biri söylemişti, ben de öylesine bir bakayım dedim ve bu Facebook araması çıkınca dedim benim bildiğim kadarıyla Facebook kullanmıyor,kendisine sordum hep inkar,ama ortada bir şey var. Böyl böyle başladı benim şüphem.. belki buradaki arkadaş bana etkinlik kısmından öyle bir yere bakılabildiğini söylemese şuan ben hiç bu düşüncelerle yaşamayacaktım..

Umarım o masum çıkar ,ben fesat
Ben ona çok güvendim yaa.. beni yanıltmasın ne olur ...

Bu anlattıklarım dışında telefonuyla ilgili, herhangi bir şüphelendiğim va bir şey olmamıştı bugüne kadar..

Umarım o masum çıkar ,ben fesat
Ben ona çok güvendim yaa.. beni yanıltmasın ne olur ...
Ben hic bir zaman guvenmem bugune kadar da ne hissettimse hep biseyler yakalamisimdir bir yerden. Online islemlerden esin uyurken telefon dokumunu cikar bak canim. Ben de bir ara cok suphe icindeydim dokumanini actim gece baktim bisey cikmadi. Uyurken indim arabasini aradim ikinci telefon varmi diye ondan da bisey cikmadi. Isyerinde koyacak yeri yok zaten ozel birseyini cunku kalabalik ve hemen herkes goruyor. Birde kurcaladigini caktirma.

Evet günümün çoğu uğraşsız geçiyor uzun zamandır..umarım ben yanılıyorumdur,sadece bunu diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…