- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.530
- Konu Sahibi garipbirhayat
Napıyorsunuz Allah aşkına? Aldatılırım habersizce daha iyi. Nasıl nefes alıyorsunuz, ne ara mutlu oluyorsunuz? Araştırmayın artık, kendinize hayatı zehir etmeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..
Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..
Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..
Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..
Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..
Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..
Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..
Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..
Boşa kuruntu yapıyorsunuz.
Kürdandan ve burada eşinizi ve sizi hiç tanımayan insanların yaptığı yorumlardan dolayı kendinize hayatı zehir etmişsiniz.
Biraz dışarıdan bakmayı deneseniz şu duruma, size de komik gelecek inanın...
Napıyorsunuz Allah aşkına? Aldatılırım habersizce daha iyi. Nasıl nefes alıyorsunuz, ne ara mutlu oluyorsunuz? Araştırmayın artık, kendinize hayatı zehir etmeyin.
Nasıl yoruyor hem de .. geçen şu günlerimi kendime zehir ettiğim şu ayları düşündüm de şimdi,gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan..
Öyle zor ki böyle yaşamak , yalvarıyorum ya Allah a bir şey çıksa şöyle tamamen benim kuruntum olduğunu anlasam,ama çözüme kavuşulacak bir konu değil..
bunu sadece eşim izah edebilir bana , kendisi de asla anlayışlı bir şekilde sen bu kadar üzülüyorsun asla öyle bir şey Yok vs bana anlatacak biri değil.. yangına körükle gider.. bugün telin mi kapalıydı,mesajım senin teline göre geç iletişmiş vs deyince bana hesap mı soruyorsun vs diye gerilmeye başladı.. işim çok zor ne yapacam bilmiyorum... çıkmazdayım sadece..
bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..
Arayan mevlasini da bulur .... ile başlayan bir atasözü vardır. Nedense aklıma o geldi.Cok fazla zorlamayı bazı şeyleri.Resmen evrene aldatilma mesajı gönderiyorsunuz. Bir şeyden ne kadar çok korkarsaniz o başınıza gelir .murphy kanunları denilen birşey var internetten bir araştırın isterseniz.
Şu olay mı içinize kurt düşürdü?
Yahu hangi insan böyle bir yalan söyler? "Çekmiyordu" ya da "şarjım bitmişti" falan deyip geçiştirir. Kim uğraşır böyle alengirli bir yalanla?
Doktor önermeyin, demişsiniz ama gerçekten bir doktora ya da psikoloğa gitmelisiniz.
Eşiniz bu çevirdiğiniz işleri, aklınızdan geçenleri öğrense korkusundan kaçar gider. Kendi iyiliğiniz için uzman yardımı almalısınız. Böyle hayat geçmez.
Bence kadınlar kulübünden çok etkilenmişsiniz.
Buradaki yorumlar , öneriler size yeni şüphe konuları açmaktan başka bir işe yaramaz.
Öyle bir 7 ay geçirdim ki..
Kendime öyle bir zehir ettim ki hayatı.. hiçbir şeyden tat almıyorum,devamlı bir kontrol etme ihtiyacı,devamlı huzursuz hallerim..
Bölümümü dgs ile 4 yıllığa tamamlayacaktım ve kıs boyu öyle güzel çalışmıştım ki.. ta ki bu olaylar beni şüpheye itene kadar,dersten felan elimi ayağımı çektim,nisandan Temmuz’a kadar 4 ay boş boş durdum.. ve sınav geldi,herkesin hırs yapıp eksiklerini kapatıp,antrenman yaptığı dönemde ben dersi bırakmama rağmen güzel bir puan aldım.. eğer o azimle çalışsaydım şuan bölümümde lisans okuyor olacaktım belki de .. buna bile maal oldu düşünebiliyor musunuz bana verdiği zararı..
Mutlu değilim ki zaten.. en son kaygısızca mutlu olduğumu hatırlamıyorum.. hergün bununla yatıp,bununla kalkıyorum . Nasıl aşabilirim bilmiyorum da en kötüsü ..
7 ay önceyi tam hatırlamıyorum ama, telefon 15 dk kadar felan çekmeyebilir mi , yani kendisi inşaatta iskele üzerinden olduğunu söylemişti o gün bana.. ama benim telefonum şehir içinde 15 dk çekmediği hiç olmadı mesela, bir durum şüphelendirmişti beni,onu belirtmemişim..
Ikinci bir hat üzerinde yoğunlaşana kadar ikinci bir telefon üzerinde dursaydınız ya , sök tak nereye kadar allah aşkına.Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..
Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..
Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..
Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..
Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..
Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..
Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..
Bak çok samimi söylüyorum, yardımcı olmak için söylüyorum, seni hastaymış gibi göstermek için falan değil.
Doktora git. Tedaviye ihtiyacın var.
Bu tek başına aşabileceğin bir şey değil.
Babadan kalma travman var.
Çocuk, işten ayrılma, ani kayıp vs? 7 ay veya biraz daha öncesinde farklı bir şey yaşadın mı? Belki üst üste gelen şeyler de etkilemiştir?
Olmadı bunlar, ama uzun zamandır bölümümle ilgili eşimin deyişiyle “ güvenli bir yerde” bir iş bulamadım..
Çok bunaldım.. daraldım..
umarım sadece benim kuruntumdur,ben yanılıyorumdur..bu hiçbir şekilde ortaya çıkacak bir şey de değil,kendimi nasıl rahatlatacağımı hiç bilmiyorum..