Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Tamam aile
İnşallah öyle bir şey yoktur ya.. bu mesajınız bile canımı yaktı.. öyle bir durum şayet okursa tabiki boşanırım,ve kendisi de ailemin her durumda arkamda olduğunu ve asla tolerans göstermeyeceğimi iyi biliyor..
Eğer öyle bir şey varsa gerçekten önüme çıkar değil mi :KK43:
tamam ailenizde arkanızda boşandınız diyelim sonra ne olacak peki hayat devam ediyor sonuçta milyon tane aldatılan kadın var siz bu kadar mı güçsüzsünüz bir adamın aldatıp aldatmayacağı ile yatıp kalkıyorsunuz biraz özgüveniniz olsun kendinize

Doktora görünüm demiyorum acilen dr a görünün. Adam başka hat kullanarak sizi aldataxak kadar zeki ama başka bir tlfn alıp başka hat takacak kullandıpı hattı kapatmayacak kadar aptal olabilir mi? Böyle bir şey varsa tabi ki başka bir tlfna kullanıyordur.
Başka bir telefona denk gelmedim,geçen hafta okuduğu ile gitti 5 günlüğüne kıyafetlerindeki çantasına ben yerleştirdim,öyle bir durum yoktu..

Ben de iphone kullanıyorum ama kürdan, bant yapıştırmak vs hiç anlamadım bunların telefonla. Bantı nereye yapıştırıyorsunuz ve ne amaçlıyorsununuz?
Aşırı bir paranoya var burda, hayır adam bir şey yapmış olsa anlarım da geçmişte de bir şey yok, niye bu kadar abarttınız anlamadım

O zaman izleyin tabiki hareketlerini ama

Kanitiniz olmadan yapmayin konusmayi o zaman izlemeye alin kendinizi yipratmadan çünkü ortada pek bisi göremedim ben bosuna huzurunuz bozulur
İzlemek derken nasıl yani..
Engel olamıyorum kendime , saatte bir yarım saatte bir ufak birşey yazıp atıyorum,5 dk cevap gelmediyse hemen arıyorum.. ben böyle biri değildim yaa.. eşim aramayışımdan dert yanardı, gün içinde başıma bir şey gelse gün boyu asla haberin olmaz ben aramasam derdi.. ben öyle biriydim ya,şimdi o halime dönmeyi öyle çok isterim ki..

Bence adamın bi falsosu yok
Size öyle geliyor,kuruntu yapmayın yazık adama

Ruh hastasi boyutundasiniz yazik valla okurken uzuldum adiniza.kendinize gelin veya cidden bir yardim alin..hic normal degilsiniz

Ruh hastasi boyutundasiniz yazik valla okurken uzuldum adiniza.kendinize gelin veya cidden bir yardim alin..hic normal degilsiniz

Bana deseler ki bir zaman gelecek ve böyle biri olacaksın.. asla inanmazdım,o yüzden insanları kınamamak gerek .. böyle olmak ben de istemezdim, ben önceden gün içinde eşime mecbur kalmadıkça tek kelime yazmaz, 1 kere aramazdım, şikayet ederdi; herkesin eşi arıyor soruyor diye,gün içinde başıma bir iş gelse haberin olmaz diye.. şimdi bu durumdayım...

Umarım öyledir ya umarım .. yalvarıyorum Allah a ben yanılıyor olayım,her şey benim kuruntum çıksın.. ama içime bir ferahlık versin Allah ım
Sen takmışsın. Doktor fikrine bu kadar tepkili olma bence .git derdini anlat. Ne kaybedersin.

Hem kocanın günahlarını da almamis olursun

E devletten hesabına girmişti yanımda haziran ayı gibi, mobil hat kısmına geldim ve kullandığı başka hat çıkmadı,kimlik numarası üzerine..
Yapacak olan açık hat alır,veya başkasının üzerine alır bulunmaz ki..
Ben sağlığımı kaybedeceğim ama korkuyorum,çıkamıyorum bir durumun içinden :KK43:

Eşinizin başka hattı YOK.
Eşinizin Facebook hesabı da YOK
O gördüğünüz mail muhtemelen eşinizin arkadaşlarından birinin Mail adresinde kayıtlı olan facebook hesabı olan olmayan herkese giden bir mail.
Ay allah aşkına Nisandan beri bununla yaşanır mı? Akıl işi mi yaptığınız?
Gidin tedavi olun çok ciddiyim.
Yazıktır gunahtır kendinize...

Ben de iphone kullanıyorum ama kürdan, bant yapıştırmak vs hiç anlamadım bunların telefonla. Bantı nereye yapıştırıyorsunuz ve ne amaçlıyorsununuz?
Aşırı bir paranoya var burda, hayır adam bir şey yapmış olsa anlarım da geçmişte de bir şey yok, niye bu kadar abarttınız anlamadım

Hani hattın çıktığı mekanizmada küçücük yuvarlak bir delik varya, orayı çıkarıp o mekanizmaya bant yapıştırıyorum ufacık,ve hattını geri yerleştiriyorum.. eğer o bant açılırsa patlarsa sim kartını çıkarmaya çalışmış demektir.. o kadar çaresizdim ki bu geldi aklıma, fakat kendisi fark etti mi bilmiyorum yapıştırdığım zamanlar yaptığım şekilde kaldı..

Kendi kendine sorun yaratan bir insansın. Dedikleri gibi senin çaren bir psikiyatrist.

Eşinizin başka hattı YOK.
Eşinizin Facebook hesabı da YOK
O gördüğünüz mail muhtemelen eşinizin arkadaşlarından birinin Mail adresinde kayıtlı olan facebook hesabı olan olmayan herkese giden bir mail.
Ay allah aşkına Nisandan beri bununla yaşanır mı? Akıl işi mi yaptığınız?
Gidin tedavi olun çok ciddiyim.
Yazıktır gunahtır kendinize...

İnşallah dediğiniz gibidir inşallah.. canı gönülden istiyorum,diliyorum bunu.. bazıları boşanmak İçin bahane arıyorsun diyorlar ya ,şuan bu mesajınız karşısında bile duygulandım ve ağlıyorum şuan, bunu bilseler diyemezlerdi.. Ben küçüklüğümde babamın anneme ihanetleri ile büyüdüm,öyle bir ortamda geçti çocukluğum.. o zamandan başladı güvensizliğim erkeklere.. ben zenginlik,mal mülk istemedim Allah tan hiç,beni çok sevecek ve beni gözüyle bile aldatmayacak kadar sadık bir eşim olsun istedim sadece :KK43:

Bu kadar sık yazar , ararsanız , şüpheli sorular sorarsanız , size karşı ilgisi azalır.

Sizi araması azalır, nasılsa siz arıyorsunuz bunu da unutmayın.

Çarkı boş yere bir şüphe için döndürmeyin.

Varsa da bir gün bir yerde karşınıza çıkar merak etmeyin. Istediginiz kadar ince hesaplar yapın yakalayamazsiniz.

Açık olursa ancak o da öyle planlar yapmadan pat diye çıkıveriyor karşınıza zaten.

6aylık bir şüphe ve bu detaycı hareketler bıktırır. Ayrıca canınıza yazık.

Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..

Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..

Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..

Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..

Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..

Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..

Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..

Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan :KK43:
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..
BDV herkesi paranoyak yaptı:KK53:

İnşallah dediğiniz gibidir inşallah.. canı gönülden istiyorum,diliyorum bunu.. bazıları boşanmak İçin bahane arıyorsun diyorlar ya ,şuan bu mesajınız karşısında bile duygulandım ve ağlıyorum şuan, bunu bilseler diyemezlerdi.. Ben küçüklüğümde babamın anneme ihanetleri ile büyüdüm,öyle bir ortamda geçti çocukluğum.. o zamandan başladı güvensizliğim erkeklere.. ben zenginlik,mal mülk istemedim Allah tan hiç,beni çok sevecek ve beni gözüyle bile aldatmayacak kadar sadık bir eşim olsun istedim sadece :KK43:

Bakın Facebook Hesabım yok.
Ama arkadaşlarımdan oyun istekleri geliyordu bir ara, facebook göndermiş gibi görünüyor.
Şu sırada katılacakları etkinlik duyuruları, yada oluşturdukları etkinlikler için bildirim geliyor..
Facebook mail atmış gibi görünüyor.
Eşinizin de böyle olabilir.
Öncesinde güveninizi sarsacak bir şey yaptı mı bu adam?

Nasıl davranayım sizce :KK43: yazmadan duramıyorum ki.. benim öyle bir durum karşısında asla tahammül etmeyeceğimi çok iyi biliyor.. ama böyle düşünceler insanı çok yoruyor..
Gün içinde arama sorma o seni merak etsin.
Koy etiketi sosyal medyaya surada kahve içiyor diye , arasin açma.
Aaa duymamisim , ayy pardon sarjim bitmiş , tüh cekmemis de..
Mukemmel bir gün cok keyifliyim yaz ortaya yolla.
Düşünsün kara kara. Ben aramadim sormadim. Bu kadini ne bu kadsr keyiflendirdi diye.
Haftaya sali aksami ben yokum canim de.. arkadaslarla x'in konserine gidicez. Kendini ayarla cocuga bakacaksin (varsa )
Gibi gibi
Bir ayda pesinde mum olmazsa benim adim deniz değil.
Hee yok ben yapamam gece disari cikamam vs vs dersen verecek aklim yok. Karistirir durursun telefonu...

Bakın Facebook Hesabım yok.
Ama arkadaşlarımdan oyun istekleri geliyordu bir ara, facebook göndermiş gibi görünüyor.
Şu sırada katılacakları etkinlik duyuruları, yada oluşturdukları etkinlikler için bildirim geliyor..
Facebook mail atmış gibi görünüyor.
Eşinizin de böyle olabilir.
Öncesinde güveninizi sarsacak bir şey yaptı mı bu adam?

O kadar detaylı bilmiyorum ben de kullanmıyorum Facebook çünkü, ben sadece başka bir bilgisayarda açık kalıp,oraya kaydedilebileceğini düşündüm.. ve o açtığım konuda 2. Bir hat kullanabiliyor olma durumunu öne sürmüşlerdi,ve o zamanlar hayır yok öyle bir şey dedim,ama bu kürdan olayı,yanında arayan birinin ulaşamamış olmadı olayı beni şüpheye düşürdü..
ondan öncesinde ben ne paranoyakça saat başı ara ne yazardım.. ben böyle biri değildim ya.. bunlar dışında şüphelendiğim hiçbir şey olmadı bu tarz.. telefonu hep ortadadır, engelli hiç kimse yoktur vs. Eğer başka bir hattı yoksa durum böyle..

O kadar detaylı bilmiyorum ben de kullanmıyorum Facebook çünkü, ben sadece başka bir bilgisayarda açık kalıp,oraya kaydedilebileceğini düşündüm.. ve o açtığım konuda 2. Bir hat kullanabiliyor olma durumunu öne sürmüşlerdi,ve o zamanlar hayır yok öyle bir şey dedim,ama bu kürdan olayı,yanında arayan birinin ulaşamamış olmadı olayı beni şüpheye düşürdü..
ondan öncesinde ben ne paranoyakça saat başı ara ne yazardım.. ben böyle biri değildim ya.. bunlar dışında şüphelendiğim hiçbir şey olmadı bu tarz.. telefonu hep ortadadır, engelli hiç kimse yoktur vs. Eğer başka bir hattı yoksa durum böyle..

Boşa kuruntu yapıyorsunuz.
Kürdandan ve burada eşinizi ve sizi hiç tanımayan insanların yaptığı yorumlardan dolayı kendinize hayatı zehir etmişsiniz.
Biraz dışarıdan bakmayı deneseniz şu duruma, size de komik gelecek inanın...

X