Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Hayır.. kendisinin mail hesabı açık kalmıştı telinde, ve ben tesadüfen gördüm ve etkinlik diye bir kısım var orada ,Facebook a giriş yapıldığı yazıyordu.. kendisi bildiğim kadarıyla Facebook kullanmıyor ve kendisine eğer kullanıyorsa kızmayacağımı,sadece yalan söylerse kızacağımı söyledim.. ve hala inkar etti,fakat mail geçmişinde öyle bir etkinlik var .. o olay beni şüpheye düşürdü ilk..
Bence içinde bu şüpheyle durman çok zor. Yine gözün açık olsun. Ama bu kadar üzerine düşme. Bence eşine sorma da takip ettiğini de belli etme. O zaman hiç açıkta bir şey bırakmaz. Ama senin güvendiğine inanırsa daha rahat davranır. İnşallah bir şey yoktur. Çünkü ortada şüpheli bir durum göremedim

Bu kadar şüphe ile nasıl yaşıyorsunuz
Bence bırakın azıcık hayattan keyif almaya bakın
Yani şüphelerinizi doğrulayacak hiç bir dayanak da bulamamışsınız

Şuan için şüphelenecek bişey yok bence.. ama sen yinede takipte kal.. kendi.kendini yeme bi dur sakin ol..

Ucu ince kürdanla açılıyor.. kendim de iPhone kullanıyorum ,deneyebilirsiniz ince kürdanı..
Çok zorda kalırsam kullanırım da
Bir değil iki değil. Sürekli kürdanla açılmaz ki.
Kalın kürdanı bilmiyorum standart kürdan düşünüyorum. Toplu iğne belki.
Ayrıca niye şüphe duyan konu açar anlamıyorum, bak sevgilim yok bekarım
Na şuraya kocamdan şüphe duyuyorum diye konu açsam öyle bir girbada girerim ki aldatıldım boşanayım diye

Yani çok dolduruyorlar, aşırı gaz veriyorlar popolarını kaşıya kaşıya yazarken

Anlıyorum şüpheleniyorsunuz ama hiçbir sağlam delil de yok ortada.
Yani şüphelendiğiniz herşey boş.
Sizi bu kadar şüpheye düşüren başka durumlar mı oldu? İlgisiz filan mı?

Bahsettiğim gibi mail geçmişinde Facebook aratmasıyla ve inkar etmesiyle başladı şüphem.. ve belki başka pc de açık unutmuştur diye kapattım o meseleyi ama bunu kapatamıyorum :KK43: onun dışında eve zamanında gelir gider, ama mesela ben şimdi çok sık yazıyor ediyorum,önceden yazmadığım zamanlar sahan ilgiliydi bana karşı..

TElefonu onun dışında ortadadır,engelli kişileri vs yok.. ama bu şüphe öyle bir düştü ki içime... nisan ayından beri bununla yaşıyorum.. ne yendiğim ne içtiğim ne gezdiğimden tat almıyorum :KK43:

Kusura bakmayın ama siz problemli bir eşsiniz.
Şuan eski konularınızı okuyorum.
Bir kere sevmeyerek bir ilişki yürütüp bunu taa evliliğe kadar getirmişsiniz.
Eşinizi 50 yaşında bir kadına bakmakla itham etmişsiniz ki diğer yazdıklarınıza bakacak olursak bu sizin kuruntunuz.
Aşırı cin fikirlisiniz.
Sizinle yaşamak eminim çok zordur.
Eşinizi sevmeden evlenip ona bu kötülüğü yapmışsınız ama bakın yuva evlilik değeri bilindiğinde çok güzel bir yapı.
Artık bir psikologla bu durumun farkına varıp kontrol altına almalısınız.
Siz çok severek de evlenseniz o adama dünyayı dar edecek birşey bulurdunuz.
Eşinizin sizi aldattığını sanmıyorum ama böyle huylara katlanılması çok zor bir yerde adama tak eder ve gider.
İlla aldatarak gidecek diye birşey yok.
Birazcık sorunlarınızı kafanızda çözmeye odaklı olun.
Herkes kafasında ne tilkiler döndürüyor.
Buna da vesvese deniyor.
Her vesveseye kapılıp gidersek mazallah kafayı bile üşütürüz.
Nacizane değerlendirmem bu.

Sağlıklı düşünmüyorsunuz

Eşine mesaj attım gelip beni alması için

Sonra o bana mesaj attı geldim vs diye sonra buluştuk

Ben sana mesaj attım niye cevap yazmadın vs dedim gelmedi dedi

Yola çıktık mesajı attığımdan 40 dk sonra mesaj geldi o arada telefon kapalı değildi zira o bana mesaj attı bir süre de telefon açık ve elimdeydi

Bunlar olabilecek şeyler beni kesin aldatıyor denilecek bir durum yok

İkinci bir hattı varsa ikinci bir telefonu da olur. Mevcut telefonla zaman kaybetmişsiniz. Ama ben ele gelecek birşey göremedim. Yalnızca sizin şüpheleriniz var.

Maddi durumumuz pek iyi değil şuan. Yeni bir telefona para verebilir mi bilmiyorum.. ama umarım yersizdir umarım.. yalvarıyorum Allah a bu şüpheleri sıkıntıları al içimden diye.. o kadar zor durumdayım ki..

Bahsettiğim gibi mail geçmişinde Facebook aratmasıyla ve inkar etmesiyle başladı şüphem.. ve belki başka pc de açık unutmuştur diye kapattım o meseleyi ama bunu kapatamıyorum :KK43: onun dışında eve zamanında gelir gider, ama mesela ben şimdi çok sık yazıyor ediyorum,önceden yazmadığım zamanlar sahan ilgiliydi bana karşı..
Boyle yasamak yormuyor mu sizi kac aydir.cok takinti yapmissiniz.okurken simdi bisey buldu diye okudum.ama elle tutulur hic bisey yok.
Konuyu esinize acin anlayisli ise belki o sizi rahatlatacak biseyler soyler.

Allah ferahlık versin. İnşallah kısa zamanda şüphelerinizin yersiz olduğunu öğrenirsiniz.

Nasıl öğrenebilirim ki , İnan sorsam bile bağırıp çağıracak rahatlatacak bir şey söylemeyecek..
Onun dışında hergün saat başı telefonu açık mı diye yoklamak o kadar yordu ki..

Bir vukuati olmadıysa çok abartıyorsunuz. Aldatiliyorsan er geç karşına çıkar gerekeni yaparsın ama aldatilmiyorsan böyle kuruntularla kafayı siyirirsin. Şeytan seninle uğraşıyor resmen

Kusura bakmayın ama siz problemli bir eşsiniz.
Şuan eski konularınızı okuyorum.
Bir kere sevmeyerek bir ilişki yürütüp bunu taa evliliğe kadar getirmişsiniz.
Eşinizi 50 yaşında bir kadına bakmakla itham etmişsiniz ki diğer yazdıklarınıza bakacak olursak bu sizin kuruntunuz.
Aşırı cin fikirlisiniz.
Sizinle yaşamak eminim çok zordur.
Eşinizi sevmeden evlenip ona bu kötülüğü yapmışsınız ama bakın yuva evlilik değeri bilindiğinde çok güzel bir yapı.
Artık bir psikologla bu durumun farkına varıp kontrol altına almalısınız.
Siz çok severek de evlenseniz o adama dünyayı dar edecek birşey bulurdunuz.
Eşinizin sizi aldattığını sanmıyorum ama böyle huylara katlanılması çok zor bir yerde adama tak eder ve gider.
İlla aldatarak gidecek diye birşey yok.
Birazcık sorunlarınızı kafanızda çözmeye odaklı olun.
Herkes kafasında ne tilkiler döndürüyor.
Buna da vesvese deniyor.
Her vesveseye kapılıp gidersek mazallah kafayı bile üşütürüz.
Nacizane değerlendirmem bu.

O konuyu açmayın lütfen..
O lafına bakma konusu gururumu çok kırıyor,ve hiç te benim kuruntum değil.. o gün o derece kavga ettiğimiz halde, 2 gün sonrası düğünde bir ara o kadına göz ucuyla yine baktığını fark ettim.. size yemin ederim ki.. insan birinin nereye baktığını az çok anlayabilir değil mi.. o güne kadar eşimin asla nereye bakıyor diye gözünü inceleyen biri de değildim..

Çok boşluk mu var hayatınızda. Evdeyseniz iş bulsanız, ayy 4 oğlum var ve resmen kaygılandım onlar için. Ne kadar üzülürüm sizin gibi kuruntulu birilerini bulsalar. Lütfennnn boğmayın kendinizi ve eşinizi. Yazıktır , günahtır eşine. 200-300 e bile bulur yedek tel, atar işyeri çekmecesine. Onlamı uğraşacak, saatçi gibi tin tin

Boyle yasamak yormuyor mu sizi kac aydir.cok takinti yapmissiniz.okurken simdi bisey buldu diye okudum.ama elle tutulur hic bisey yok.
Konuyu esinize acin anlayisli ise belki o sizi rahatlatacak biseyler soyler.

Nasıl yoruyor hem de .. geçen şu günlerimi kendime zehir ettiğim şu ayları düşündüm de şimdi,gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan..
Öyle zor ki böyle yaşamak , yalvarıyorum ya Allah a bir şey çıksa şöyle tamamen benim kuruntum olduğunu anlasam,ama çözüme kavuşulacak bir konu değil..
bunu sadece eşim izah edebilir bana , kendisi de asla anlayışlı bir şekilde sen bu kadar üzülüyorsun asla öyle bir şey Yok vs bana anlatacak biri değil.. yangına körükle gider.. bugün telin mi kapalıydı,mesajım senin teline göre geç iletişmiş vs deyince bana hesap mı soruyorsun vs diye gerilmeye başladı.. işim çok zor ne yapacam bilmiyorum... çıkmazdayım sadece..

X