- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
-
- Konu Sahibi garipbirhayat
benim anlamadığım bir kısım var. etkinlik kısmında sadece "facebook" mu var yoksa facebook'ta birinin ismini mi aratmış? iyi de bu hesabı olduğu anlamına gelmiyor ki. benim hesabım yok mesela ama google'da bi isim sallayıp arattığımda ilk önce o isimli kişilerin facebook hesabı çıkıyor. siteye giriş yapmasam da etkinlikte giriş yapılmış gibi görünüyor. görsele bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2196337
belki sevmediginiz zamanlarda Eşinizin ciddi ahini almissinizdir..Sevilmeden sevmek ciddi yüktür incitir insani..bi dengeyi bulmaya çalışın bence..biz mesela bazen isteyken bile devamli yazisiriz,cok özleriz..hemen eve gelsek diye bekleriz...bazen de haftasonu evdeyken bile ayrı takiliriz,o film izler ben mutfkla ilgilenirim vs..ama bunlar rastgele olur planlı diil..ben de baslarda pek aramam falan diye dusunuyordm ama sevgili olduktan snra onu nasil mutlu etsem derdine düştüm,aradigmda msj attigmda mutlu oluyor diye daha sık aramaya basladim..seviyor musunz siz bu adamı onu bi irdeleyin derim...
kocanizla ilgili suphelerinize dair yeni konu açmayın bir de..bakin 100 kişi sizin kuruntunuz olsa farkedersiniz zaten vs diyo,verdiginz cvplar "oyle mi dersiniz,farkederim dimi" ...ama 1 kişi çıkıp şuna da bak bunu da takip et deyince hemen yapasiniz geliyor.yapmayın...varsa da yoksa da siz bunu düşünmeyin...
olmadigina ikna olmaniz icin hayli sebep var aslinda.ama siz olduguna ikna olmaya odaklanmissiniz gibi..
hala kendi kuruntulariniz yuzunden içten içe adamı tehdit ediyorsunuz..hep bi esinizi suclamaya egiliminz var gibi??
bu yoruma da +9999 katılıyorum..bilinclatinizda sonuclandiramadiginiz hesaplar var gibi eşinizle..
Aslında boşanmak için elinde bir çok sebep var @1var1yok
Bu ihanet etmiş ya da etmemiş olması çok da önemli değil çünkü zaten kesinleşmiş bir iş değil.
Ama diğer sıkıntıların için neden boşanmadığını hala bilemiyorum,o ayrı.
aaa "ahmet yilmaz" benim babam bu..ne yani babamin facebook hesabi mi varmis??? konu mu acsam ki babam annemi ve ailemizi aldatiyor galiba diyebenim anlamadığım bir kısım var. etkinlik kısmında sadece "facebook" mu var yoksa facebook'ta birinin ismini mi aratmış? iyi de bu hesabı olduğu anlamına gelmiyor ki. benim hesabım yok mesela ama google'da bi isim sallayıp arattığımda ilk önce o isimli kişilerin facebook hesabı çıkıyor. siteye giriş yapmasam da etkinlikte giriş yapılmış gibi görünüyor. görsele bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2196337
Allah Allah yanlış mı hatırlıyorum ben?Ne gibi mesela lale abla ..
Allah Allah yanlış mı hatırlıyorum ben?
Eşinle sevmeden evlendiğini,adamı sonradan sevdiğini,ama eşinin evlendikten sonra çok değiştiğini,sana çok kötü davrandığını vs.
Sence bu mutsuzluk değil mi?Yok doğru. Ben o anlamda demedim.
Bana eskisi gibi özenli değil,normal bir meseleden konuşurken bile fikrimi söylediğimde hemen tartışmaya başlayabiliyoruz.. sanki tahammülü yok,hemen onun hakkında dediğim en ufak şey onu sinirlendiriyor,çileden çıkarıyor.
Öncelikle başıma öyle bir şey gelirse gerçekten boşanırım, ben unutamıyorum bu tarz meseleleri,o yüzden çocuğum bile olsa boşanırım,çünkü kendimi biliyorum evliliği devam ettirmeye çalışsam çocuk İçin her şey daha fazla gözüme batacak ve yapamayacağım,kaldı ki çoluk çocuğum yok, elimi kolumu bağlayan bir şey yok. Neden katlanayım ki? Demişsiniz ya boşanmazsın diye öyle değil işte nerden emin olabilirsiniz ki..
Ben kendisini seviyorum, ve artık ona olan bağlarım arttığı İçin bu kadar takıyorum bu meseleye zaten,önceden olsa amaan bir şey varsa çıkar o zaman hal çaresine bakarım der yoluma bakardım.. illa ki insan sevdiği birini bir başkasıyla paylaşamaz,ondan ayrılıp başkası ile olduğu ihtimalini düşünmek herkesi üzer,bu sizin için böyle değil mi?
Ama ortada da ağır hatalar olursa da bana yanlış yapan birini başkası ile mutlu mu olur ki diye çekecek değilim..
Ben eskiden yaptığım hataların hiçbirini yapmıyorum.. ben kötü bir insan değilim,eğer affedilmeyecek hatalarım olsaydı kendisi benimle evlenmeZdi zaten diye düşünüyorum..
Ben onu üzdüğüm zamanlar İçin zaten pişmanım, ama durduk yere her şey çok Güzelken sorun yaratmıyorum zaten şimdi.. bilmem biraz olsun anlatabildim mi
Bir konuya aciklik getirelim ben size kotu insandiniz demedim ruh sagliginizi bozmussunuz dedim birde cok bossunuz anladigim (zaman anlaminda) oturup bunlari kuruyorsunuz hanimefendi facebook ta ki mailine sacma sapan bir mail dustu diye olaylari getirdiginiz hadde belli mesela sizin kocanizin adinda soyadinda kac kisi vardir hic dusundunuzmu ? benzer mailler alirlar harf rakam farkiyla kocanla ayni ad soyada sahip biri sifre ister link ister bise ister bir harf bir sayi yanlis girer mail adresi kendine degil sizin kocaniza gelir ama senin kocanin ne hesabi vardir ne biryerden bise istemistir
Bunu bile nasil bir kurma noktasina getirmissiniz sagliklimi bu simdi?Neden zorla kasima kanatma cabaniz ben o kismi anlamiyorum icerde biseler yoksa ofke kizginlik vs madem adami seviosun oda seni seviyor eee olay ne durum ne ?????
Gercekten tedavi olun bunu kotu mahiyette yazmiyorum olmazsaniz zaten yurumeyecek
Yakinimiz bosaniyor ayni tarz ayni tavir birebir ilk istemedi evlendi sonra kaprisler sikmalar baymalar isine kadar karismalar erkek olan taraf en sonunda yeter benimde hayatim var deyip getirmis babasinin evine haklarini ne istiyorsa alsin ben yasayamiyorum diye babasiyla konusmus kendisini dahi
Mihatap almamis oyle bir ofkeye sokmus birakmis gitmis simdide mahkemede surunduruyor bosanmayacam diye
Öyle abla. 20 yaşında tanıdım onu,sanki ondan başkasıyla bir daha olmaz onsuz olmaz gibi hissediyorumSence bu mutsuzluk değil mi?
Bile bile mutsuz yaşamak neden?
İyi bir terapiste ihtiyacın var.Öyle abla. 20 yaşında tanıdım onu,sanki ondan başkasıyla bir daha olmaz onsuz olmaz gibi hissediyorum
Eger icinizi rahatlatacaksa bana Agustos ayinda instagramdan bir mail geldi xxx olan kullanici adinizi saat 2 pmde xxxx (benim adim soyadim) olarak degistirildi diye isimsoyisim @ seklinde olan mail hesabima geldi benim instagram hesabim yok varolan isimlere kardesimin hesabindan girdigimdede (epeyi aradim taradim)oyle hesaplar yok muhtemelen isimden mail baglantisi kurarak sistem otomatik atti yada ayni isim soyisim baglantili bir hesap birseyi yanlis girdiBen bilmediğim için ve hesabım olmadığı İçin hesaba giriş yapıldığında kayda düşer sanıyordum,ve o yüzden sordum bunu. Farklı bir pc den mailini açık unutmuş olabileceğini düşünerek kapattım bu konuyu..
Evet bazı durumlarda abarttığını ben de düşünüyorum, bunu görmemi sağladınız/sağladılar ..
İyi bir terapiste ihtiyacın var.
Maalesef gitgide daha da sıkıntılı duruma giriyorsun.
Her konunda daha büyük olumsuzluk okuyorum seninle ilgili.
Ailen farketmiyor mu senin bozulan psikolojini?
Telefonuna bahsettiğim şeyleri yaptığımda , yaptığım gibi kalması İçin ne kadar dua ettiğimi bilseniz böyle diyemezsiniz...
Eger icinizi rahatlatacaksa bana Agustos ayinda instagramdan bir mail geldi xxx olan kullanici adinizi saat 2 pmde xxxx (benim adim soyadim) olarak degistirildi diye isimsoyisim @ seklinde olan mail hesabima geldi benim instagram hesabim yok varolan isimlere kardesimin hesabindan girdigimdede (epeyi aradim taradim)oyle hesaplar yok muhtemelen isimden mail baglantisi kurarak sistem otomatik atti yada ayni isim soyisim baglantili bir hesap birseyi yanlis girdi
biri kendi kullanici adini benim mailime tanimli olan kullanici adim seklinde sectigi icin sistem bana mail atti
Ornekle
Gelen mail: Ayse 123 olan kullanici adiniz ozzgeee .xxx olarak degistirilmistir seklinde geldi
Benim mail adresim ozzgeee.xxx@gmail
Ama bu mail adresinden veya baska benzer adresten alinmis bir instagram hesabim yok sistem o adi benim adresimle eslestirmis muhtemelen
İnşallah...Dün akşam ailem bende yemektelerdi mesela, mutfakta eşimle didiştik,böyle böyle dedim telefonun mu kapalıydı dedim,kapalı değildi çekmemiştir,sen bana hesap mı soruyorsun diye didiştik..
İlla ki ailem far ediyordur,ama elimden geldiğince belli etmemeye çalışıyorum,yemek yiyemedim mesela doğru dürüst canım istemiyordu, şuan ehliyet kurduna gideceğim direksiyon dersim var akşam 5 te bitecek,daha kahvaltı yapmadım.. inşallah düzeleceğim ama ..