Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Gerçekten kuruntu mu yapıyorum sizce, soruyorum bunu ama ben aklımca bu böyle şu şöyle diye düşündüğüm İçin bana mantıklı geliyor hepsi.. gerçekten gereksiz yere mi sizce,ben bunu gerçekten göremiyorum..
Anlattığınız kadarı ile evet kuruntu yapıyorsunuz, eşiniz sizi aldatmıyor. Gardınızı almış bekliyorsunuz resmen. Böyle yaşanmaz ki. Olan size olur ve oluyor zaten. Resmen kötüyü çağırıyorsunuz kendinize. Tutun ki böyle bir şey oldu onu da o zaman düşünürsünüz. Olmayan şeyler için kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Gercekten bunlar sizin icin mantikli mi? Gercekten goremiyormusunuz gormek mi istemiyorsunuz?
Şöyle mesela hani bir olay olur,onun hakkında puzzle ın parçalarını birleştiririz ya aklımızda,bu böyle oldu,o zaman şu onun İçin şöyleydi diye. Ben olayların içinde olduğum İçin hepsi sanki birbiri ardına sıralı gibi ve ben bunların birbiri ardına sıralanmış gibi hissediyorum..
Anlatamadım sanırım ama :KK43:

Yoksa da çıksın ya, olmadığına bir şekilde ikna olayım,böyle yaşamak çok zor,sağlığımı kaybedeceğim :KK43:
Olmayan şey çıkmaz zaten, hem çıksa da bence siz bundan tatmin olmazsınız gibi görünüyor bu kadar şüpheyle.. Çünkü zaten olmayan bir şeyin peşindeyken bu kısır döngüyü sürekli yaşayacaksınız. Bir çözüm bulamazsanız bu duruma hem kendiniz hem eşinizi ve hem de evliliğini yıpratırsınız. Ve bu kadar baskıyla eşinizi olmasından korktuğunuz duruma kendi ellerinizle itmiş olursunuz..
Bir süre BDV deki aldatma konularından uzak durun.. Sizdeki şüphe potansiyelini tetikleyebilir..

Varsayalim aldatiyor ve buldunuz ne yapacaksiniz?Bosanacakmisiniz?

Emin olun boşanacağım,ben küçüklüğümde babamın anneme ihanet ettiğini öğrendiğimde o zaman bile annemle birlikte oturup ağladım,yaşıtlarım gibi tek derdim oyun arkadaşı bulamamak olmadı hiç..
O yüzden Allah a hep dua ettim,evleneceğim kişi ilerde beni gözü ile bile aldatmasın diye.. bunu yaşarsam şuan gerçekten boşanacağım.. tek ben yanılayım,ben boşanmak istemiyorum yoksa..

Emin olun boşanacağım,ben küçüklüğümde babamın anneme ihanet ettiğini öğrendiğimde o zaman bile annemle birlikte oturup ağladım,yaşıtlarım gibi tek derdim oyun arkadaşı bulamamak olmadı hiç..
O yüzden Allah a hep dua ettim,evleneceğim kişi ilerde beni gözü ile bile aldatmasın diye.. bunu yaşarsam şuan gerçekten boşanacağım.. tek ben yanılayım,ben boşanmak istemiyorum yoksa..

Hmm simdi sorunun kaynagi ortaya cikti bence bu konuda destek alin kesinlikle destek almazsaniz zaten ortada ne koca ne de evlilik kalacak.

Eşlerinin yelefonunu kurcalayan bayanlar eyvahhhhh eyvahhh tv8 izleyin şuan hakim kadın hakkında ne karar vermiş onu açıklıcaklar
Yok canım ben de karıştırıyorum da bida yapmam ama tırstımm

Bir adama bunca mesai harcayacak kadar bos vaktiniz ve sabriniz var demek ki. Ben asla ugrasamam.
Esinize guvenmiyorsaniz ayrilin. Ya guvendiginiz adamla evli olun ya da evli oldugunuz adama guvenin bence. Hayat zaten yeteri kadar zor,sizin yaptiklariniz kendi hayatinizi daha da zorlastirmaktan baska bir ise yaramaz. Yorulmuyor musunuz bu zirvalarla?

Bir adama bunca mesai harcayacak kadar bos vaktiniz ve sabriniz var demek ki. Ben asla ugrasamam.
Esinize guvenmiyorsaniz ayrilin. Ya guvendiginiz adamla evli olun ya da evli oldugunuz adama guvenin bence. Hayat zaten yeteri kadar zor,sizin yaptiklariniz kendi hayatinizi daha da zorlastirmaktan baska bir ise yaramaz. Yorulmuyor musunuz bu zirvalarla?
Çok bunaldığımı,stresten sağlığımdan olacağımı yazdım zaten.. ama şüphe insanın aklına bir kere düştü mü kurt gibi kemiriyor.. kurtulacağım inşallah, şu hayata 1 defa geliyoruz ve neden böyle geçireyim ki günlerimi.. eğer öyle bir şey varsa zaten ortaya çıkar öyle değil mi .. o zaman katlanır sonuçlarına..

Öyle mi dersiniz.. erkeklere karşı bir güvensizliğim babamdan beridir hep var zaten, ben çocukluğumda etkilendim bu olaylardan ilk, sanırım hep te korktum :KK43:

Sizi kirmak istemem ama kendinize gelmeniz icin yaziyorum boyle bir insani 1 dk.cekmem. Hayat zaten kendi icinde yeterince zor bir de siz zorlastiriyirsunuz hala boyle birsey varsa cikar diyorsunuz. Destek almazsaniz korktugunuz basiniza gelecek uzgunum.

Paranoyakligi bırak bir kenara Allah aşkına....birşey varsa nasıl olsa öğrenirsin birgün....

Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..

Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..

Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..

Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..

Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..

Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..

Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..

Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan :KK43:
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..

Çok bunaldığımı,stresten sağlığımdan olacağımı yazdım zaten.. ama şüphe insanın aklına bir kere düştü mü kurt gibi kemiriyor.. kurtulacağım inşallah, şu hayata 1 defa geliyoruz ve neden böyle geçireyim ki günlerimi.. eğer öyle bir şey varsa zaten ortaya çıkar öyle değil mi .. o zaman katlanır sonuçlarına..
İlla ki katlanir. Aldatmaz diye bir sey soyleyemem kimse icin,ama bu ihtimal esinize olan guveni de sarsmamali. Cunku guvenmek farkli bir sey,aldatilmak bambaska. Aklinizi boyle seylerle yormak size zarar. Adam keyfine bakiyor,haberi bile yok sizin aklinizdakilerden. Yazik degil mi caniniza. Sallayin gitsin biraz hayati. Akisina birakin

Bosanmazsiniz cok yorum yapmadim ama konularinizi ucundan bucagindan biliyorum cok sevmediginiz bir adamla evlenmeyi tercih edip suan icten ice olan butun sikintilarinizi evham olarak kusuyorsunuz, adamla hem evlenmissiniz hem ofkelisiniz en ufak bir hatasi buyuyor en son okula takmistiniz cocuk yapacak kadar guven duygunuz yok (okula yazilisini parayi bahane etsenizde cocuk yapmak istemiyorsunuz) sevgi saygiylada ekarte edilebilecek herseyi gozunuze batiyor

Mesela 50 yasindaki kadina baktin diye kendinizide onuda delirmistiniz kiskandiginiz icin degil sizin kocaniza guclu baglariniz yok hatta icten icede suclamalariniz var madem evlendin bende evlendim bana oyle bir davranacaksinki alem sasacak beklentileriniz var karsilasmayincada huysuzlasiyorsunuz %50 yi gosterip %50 yi karsiyada cok gostermeyip kendi kendinizi yiyorsunuz o yuzden bosanmazsiniz baskasi ile mutlu olma evlat sahibi olma ihtimaline gelemezsiniz ama icten icede suclu bir yerlerde sizin icin

Bir kadin ilgi sevgi gosterdigi evde herturlu yuruyen iliskiden karsi tarafta tatminse iletisimi iyiyde bu sanrilara kolay kolay kapilmaz istisna bir durumla
Karsilasirsa o ayri ama sorun varsa ilgi yoksa iletisim yoksa tahammulsuzluk baslamissa gozu kayacak diye korkar aldattimi aldatiyormu diye o zaman olur

siz zamaninda adami ezdiginiz icin heran tetikte sizden intikam alacak diye bekliyorsunuz bunu aldatma ile yapacagini dusunuyorsunuz cunku eskiden cok gururunu kiracak davranislarda bulundunuz muhtemelen

Bunlar sizin gercek kisiliginiz olmayabilir ruh sagligi ince bir cizgi heran bozulabilir normaldir ben bu adamla yurutucem diyorsaniz tedavi olun tedavi surecinde ise girin ugras bulun bise yapin
Yok niyetiniz yoksa bahane aramayin gecin karsisina konusun anlasin ayrilin
herkesin mutlu olmaya hakki var kaldiki bu tarz devamlarla ilerde daha buyuk skintilar yasarsiniz hem siz ruhsal duygusal olarak hemde o

Öyle mi dersiniz.. erkeklere karşı bir güvensizliğim babamdan beridir hep var zaten, ben çocukluğumda etkilendim bu olaylardan ilk, sanırım hep te korktum :KK43:
Bak bunu bende yaşadım küçükken üstelik ben daha ağır yaşadım ihaneti geçtim aklından geçirs3 bile affetmem ama bu kadar kuşkucu olmak normal değil babam güvenimi yıktı tek bir hatası yetti ne kadar düzelse de o konuda güvenimş kazanamadı tekrar eşime de zamanla güvendim bana o güveni verdi ama çevrede aldatanları görünce de uyarıyorum aklından geçirsen gözünün ucuyla baksan ihanettir aşkından ölsem affetmem diye oda hak veriyo evet aklından geçirmwk bile ihanet ama ben onu yapcak biri değilim bana bunları yakıştırma der üzülüyorum o öyle deyince ama biz konuşarak herşeyi çözüyoruz arkasından iş çevirmeme gerek kalmaz

aldatmiyor oldugunu dusunmek (ki bence oyle) bukadar ugrastan daha kolay
zaten bukadar ugrasa gerek yok eger varsa oyle bir durum mutlaka karsiniza cikar siz ugrasmasanizda o delil gelir sizi bulur merak etmeyin bu hayatta hic bir sey gizli kalmiyor

Bosanmazsiniz cok yorum yapmadim ama konularinizi ucundan bucagindan biliyorum cok sevmediginiz bir adamla evlenmeyi tercih edip suan icten ice olan butun sikintilarinizi evham olarak kusuyorsunuz, adamla hem evlenmissiniz hem ofkelisiniz en ufak bir hatasi buyuyor en son okula takmistiniz cocuk yapacak kadar guven duygunuz yok (okula yazilisini parayi bahane etsenizde cocuk yapmak istemiyorsunuz) sevgi saygiylada ekarte edilebilecek herseyi gozunuze batiyor

Mesela 50 yasindaki kadina baktin diye kendinizide onuda delirmistiniz kiskandiginiz icin degil sizin kocaniza guclu baglariniz yok hatta icten icede suclamalariniz var madem evlendin bende evlendim bana oyle bir davranacaksinki alem sasacak beklentileriniz var karsilasmayincada huysuzlasiyorsunuz %50 yi gosterip %50 yi karsiyada cok gostermeyip kendi kendinizi yiyorsunuz o yuzden bosanmazsiniz baskasi ile mutlu olma evlat sahibi olma ihtimaline gelemezsiniz ama icten icede suclu bir yerlerde sizin icin

Bir kadin ilgi sevgi gosterdigi evde herturlu yuruyen iliskiden karsi tarafta tatminse iletisimi iyiyde bu sanrilara kolay kolay kapilmaz istisna bir durumla
Karsilasirsa o ayri ama sorun varsa ilgi yoksa iletisim yoksa tahammulsuzluk baslamissa gozu kayacak diye korkar aldattimi aldatiyormu diye o zaman olur

siz zamaninda adami ezdiginiz icin heran tetikte sizden intikam alacak diye bekliyorsunuz bunu aldatma ile yapacagini dusunuyorsunuz cunku eskiden cok gururunu kiracak davranislarda bulundunuz muhtemelen

Bunlar sizin gercek kisiliginiz olmayabilir ruh sagligi ince bir cizgi heran bozulabilir normaldir ben bu adamla yurutucem diyorsaniz tedavi olun tedavi surecinde ise girin ugras bulun bise yapin
herkesin mutlu olmaya hakki var kaldiki bu tarz devamlarla ilerde daha buyuk skintilar yasarsiniz hem siz ruhsal duygusal olarak hemde o

Öncelikle başıma öyle bir şey gelirse gerçekten boşanırım, ben unutamıyorum bu tarz meseleleri,o yüzden çocuğum bile olsa boşanırım,çünkü kendimi biliyorum evliliği devam ettirmeye çalışsam çocuk İçin her şey daha fazla gözüme batacak ve yapamayacağım,kaldı ki çoluk çocuğum yok, elimi kolumu bağlayan bir şey yok. Neden katlanayım ki? Demişsiniz ya boşanmazsın diye öyle değil işte nerden emin olabilirsiniz ki..

Ben kendisini seviyorum, ve artık ona olan bağlarım arttığı İçin bu kadar takıyorum bu meseleye zaten,önceden olsa amaan bir şey varsa çıkar o zaman hal çaresine bakarım der yoluma bakardım.. illa ki insan sevdiği birini bir başkasıyla paylaşamaz,ondan ayrılıp başkası ile olduğu ihtimalini düşünmek herkesi üzer,bu sizin için böyle değil mi?
Ama ortada da ağır hatalar olursa da bana yanlış yapan birini başkası ile mutlu mu olur ki diye çekecek değilim..

Ben eskiden yaptığım hataların hiçbirini yapmıyorum.. ben kötü bir insan değilim,eğer affedilmeyecek hatalarım olsaydı kendisi benimle evlenmeZdi zaten diye düşünüyorum..
Ben onu üzdüğüm zamanlar İçin zaten pişmanım, ama durduk yere her şey çok Güzelken sorun yaratmıyorum zaten şimdi.. bilmem biraz olsun anlatabildim mi

Bana mail adresinden etkinlik geçmişine bakmayı burdan biri söylemişti, ben de öylesine bir bakayım dedim ve bu Facebook araması çıkınca dedim benim bildiğim kadarıyla Facebook kullanmıyor,kendisine sordum hep inkar,ama ortada bir şey var. Böyl böyle başladı benim şüphem.. belki buradaki arkadaş bana etkinlik kısmından öyle bir yere bakılabildiğini söylemese şuan ben hiç bu düşüncelerle yaşamayacaktım..
benim anlamadığım bir kısım var. etkinlik kısmında sadece "facebook" mu var yoksa facebook'ta birinin ismini mi aratmış? iyi de bu hesabı olduğu anlamına gelmiyor ki. benim hesabım yok mesela ama google'da bi isim sallayıp arattığımda ilk önce o isimli kişilerin facebook hesabı çıkıyor. siteye giriş yapmasam da etkinlikte giriş yapılmış gibi görünüyor. görsele bi bakar mısınız?
Ekran Alıntısı.JPG

Ben eskisi gibi nasıl olacağım.. kendisi bana mesaj atarsa atardım,ararsa açardım.. çok çok nadirdir ,çok önemli bir mevzu vardır ancak ben yazmışımdır..
Ben böyle yaşamak istemiyorum :KK43:
belki sevmediginiz zamanlarda Eşinizin ciddi ahini almissinizdir..Sevilmeden sevmek ciddi yüktür incitir insani..bi dengeyi bulmaya çalışın bence..biz mesela bazen isteyken bile devamli yazisiriz,cok özleriz..hemen eve gelsek diye bekleriz...bazen de haftasonu evdeyken bile ayrı takiliriz,o film izler ben mutfkla ilgilenirim vs..ama bunlar rastgele olur planlı diil..ben de baslarda pek aramam falan diye dusunuyordm ama sevgili olduktan snra onu nasil mutlu etsem derdine düştüm,aradigmda msj attigmda mutlu oluyor diye daha sık aramaya basladim..seviyor musunz siz bu adamı onu bi irdeleyin derim...

Bana mail adresinden etkinlik geçmişine bakmayı burdan biri söylemişti, ben de öylesine bir bakayım dedim ve bu Facebook araması çıkınca dedim benim bildiğim kadarıyla Facebook kullanmıyor,kendisine sordum hep inkar,ama ortada bir şey var. Böyl böyle başladı benim şüphem.. belki buradaki arkadaş bana etkinlik kısmından öyle bir yere bakılabildiğini söylemese şuan ben hiç bu düşüncelerle yaşamayacaktım..
kocanizla ilgili suphelerinize dair yeni konu açmayın bir de..bakin 100 kişi sizin kuruntunuz olsa farkedersiniz zaten vs diyo,verdiginz cvplar "oyle mi dersiniz,farkederim dimi" ...ama 1 kişi çıkıp şuna da bak bunu da takip et deyince hemen yapasiniz geliyor.yapmayın...varsa da yoksa da siz bunu düşünmeyin...
Yoksa da çıksın ya, olmadığına bir şekilde ikna olayım,böyle yaşamak çok zor,sağlığımı kaybedeceğim :KK43:
olmadigina ikna olmaniz icin hayli sebep var aslinda.ama siz olduguna ikna olmaya odaklanmissiniz gibi..

hala kendi kuruntulariniz yuzunden içten içe adamı tehdit ediyorsunuz..hep bi esinizi suclamaya egiliminz var gibi??

bu yoruma da +9999 katılıyorum..bilinclatinizda sonuclandiramadiginiz hesaplar var gibi eşinizle..

X