• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili şüphe içimi kemiriyor...

Iphone sim kart deligine kurdan girmez
Esiniz disleri icin dis ipi kullansin ayrica
Siz de bu kadar yormayin kendinizi
Bisey yok ortada

Surda acilan konulardan ilk defa birinde esin aldatmadigina emin oldum.
Okadar cok kez ispatlamissinizki bir kendinize laf gecirememissiniz.
Zaten bisey olsa arastirmasaniz da cikardi. Hicbir sir gizli kalmaz

Sadece sakin ol. Düşün ki eşim beni aldatmıyor de kendi kendine. Eline sağlam bir olay geçene kadar böyle düşün. Hukukta bile bir olay kanıtlamana kadar herkes masumdur. Kendini de eşini de sakinleştir mutlu olun

Çok takıntılısın hatta aşırı takıntılısın
Eşimin iponuna da mesaj çok geç gidiyo oysaki bana iletim raporu daha erken geliyo bende adama neden almadın ya canım istemişti diye carladım yeminler éiyo mesaj gelmedi diye bak isyersen dedi baktım yok yatarken mesaj geldi bir baktımm benim mesaj yeni geliyo telefon son model olsa nolcak benim aşermeme yetişemiyo dedim güldük
Yani mesajlar konusunda olabiliyo gecikmeler
Ayrıca eşinin telefonuyla uzun süre uğraşabiliyosun demekki adam da uzun süre telefonu eline almıyo çok abartıyosun herşeyi
Senin bu yaptığına öküz altında buzağ aramak deniyo olmayan şeylere inanıp peşine düşüyosun

Surda acilan konulardan ilk defa birinde esin aldatmadigina emin oldum.
Okadar cok kez ispatlamissinizki bir kendinize laf gecirememissiniz.
Zaten bisey olsa arastirmasaniz da cikardi. Hicbir sir gizli kalmaz

Hat kullanıyorsa uzun süre o hattı takılı olamazdı zaten,telefonu hiç kapalı olacak mı diye saatte bir yazdım aradım, gereksizce işte..
Sadece dün attığım mesaj onun telefonuna 5-6 dk sonra gitmiş,o an kapalı mıydı da telefonu diyorum .. hiçbir sır gizli kalmaz mı gerçekten?

Bu kadar guvenmıyorsanız ayrılın ,canınıza yazık.

Çok takıntılısın hatta aşırı takıntılısın
Eşimin iponuna da mesaj çok geç gidiyo oysaki bana iletim raporu daha erken geliyo bende adama neden almadın ya canım istemişti diye carladım yeminler éiyo mesaj gelmedi diye bak isyersen dedi baktım yok yatarken mesaj geldi bir baktımm benim mesaj yeni geliyo telefon son model olsa nolcak benim aşermeme yetişemiyo dedim güldük
Yani mesajlar konusunda olabiliyo gecikmeler
Ayrıca eşinin telefonuyla uzun süre uğraşabiliyosun demekki adam da uzun süre telefonu eline almıyo çok abartıyosun herşeyi
Senin bu yaptığına öküz altında buzağ aramak deniyo olmayan şeylere inanıp peşine düşüyosun

Bu iPhone’larda iletim raporu nerde oluyor ya, ikimiz de iPhone kullanıyoruz ve mesajın okunduğuna dair iletim raporunu hiç bulamadım ben nerde diye..

Hat kullanıyorsa uzun süre o hattı takılı olamazdı zaten,telefonu hiç kapalı olacak mı diye saatte bir yazdım aradım, gereksizce işte..
Sadece dün attığım mesaj onun telefonuna 5-6 dk sonra gitmiş,o an kapalı mıydı da telefonu diyorum .. hiçbir sır gizli kalmaz mı gerçekten?

Yahu olabilir. Şebeke bu o an çekmemiştir. Ben aradığım numaraya o an ulaşılmasa arkasından tekrar ararım. Ki bir kaç arama 2. 3. arayışta çalmıştır şebeke o an çekmediği için..

Neden iletildinin dakikasına kadar inceliyorsunuz?
Gün içinde sizi meşgul eden bir uğraşınız var mı? Hiç normal değil çünkü hareketleriniz. Hayatınızı kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz..

Bakın ben de eşimi seviyorum, kaybetme korkusu yaşıyorum. Ama bir yanlışa düşüp aldatırsa kendi tercihini yapmış ve tüm güzel şeyleri bitirmiş demektir. Evet yıkılırım ama dünyanın sonu olmaz..

Korkularınızı bastırmayın gidin psikolojik yardım alın. Kendiniz için yapın bunu..

Bu iPhone’larda iletim raporu nerde oluyor ya, ikimiz de iPhone kullanıyoruz ve mesajın okunduğuna dair iletim raporunu hiç bulamadım ben nerde diye..
Ben ipone kullanmıyorum da gogle falan yaz ordan çıkar belki
Ama gerçekden sana bi tavsiye vermemi istèsen evliliğinde mutluluğu kendin bozuyosun biraz rahatla zten bişey yaparsa açık verir kendini dolduruyosun boşu boşuna eşine sarıl sıkıca romantik süprizler yap
Yanlış anlama ama sen adamı bunaltıyosun bu şüpelerle belli etmediğini düşünme eminim çok belliediyosundur sen kendi elinle eşini uzaklaştırıyosun kendinden

Yahu olabilir. Şebeke bu o an çekmemiştir. Ben aradığım numaraya o an ulaşılmasa arkasından tekrar ararım. Ki bir kaç arama 2. 3. arayışta çalmıştır şebeke o an çekmediği için..

Neden iletildinin dakikasına kadar inceliyorsunuz?
Gün içinde sizi meşgul eden bir uğraşınız var mı? Hiç normal değil çünkü hareketleriniz. Hayatınızı kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz..

Bakın ben de eşimi seviyorum, kaybetme korkusu yaşıyorum. Ama bir yanlışa düşüp aldatırsa kendi tercihini yapmış ve tüm güzel şeyleri bitirmiş demektir. Evet yıkılırım ama dünyanın sonu olmaz..

Korkularınızı bastırmayın gidin psikolojik yardım alın. Kendiniz için yapın bunu..

Biliyorum normal olmadığını hareketlerimin, ben be ara böyle oldum diyorum.. o kadar üzülüyorum ki halime,ben böyle güçsüz biri değildim.. öyle saçma sapan Tavırlar sergiliyorum..
Kış boyu çok güzel şekilde dgs sınavına çalıştım,bölümümü 4 yıllığa tamamlayacaktım.. ne zaman bu şüpheler aklıma yerleşti, 4 ay kitap yüzü açmadım ders çalışmadım.. buna bile maal oldu düşünebiliyor musunuz, ne kadar zarar verdiğimi kendime..

Dedektif gibi çalışmışsınız ya:)
Şaka bi yani bişey varsa mutlaka çıkar karşınız diye düşünüyorum

Şuan canım çok sıkkın,lütfen yorumlarla bana yol gösterin.. çok ihtiyacım var fikirlere..
Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim..

Nisan ayı gibi bir konu açmıştım,eşimin benden gizlediği bir Facebook hesabı olabilir diye.. mail geçmişine düşmüştü,tabi ben bu konunun peşine düştüm,ve hiçbir sonuca ulaşamadım.. belki de maili girdiği bir pc de açık kalmıştır felan diye unuttum o meseleyi..

Buradaki yorumlar bana farklı bir hat kullanma ihtimalini göz önünde bulundurmamı felan söylediler ve ben bu defa buna taktım kafayı, bir gün telinde Vodafone arayan kimliğinden mesaj gelmişti,ve arayan birinin ulaşamadığını gösteren..
Kendisine sordum telin mi kapalıydı diye, arayan kişi yanımda idi nosunu yollamak İçin çaldırdı çekmedi dedi.. içime kurt düştü..

Eşimin bir iki dişi sıkıntılı,dolgusu düşmüş, ve kürdan kullanır ara ara.. o sıralar tabi cebinden kürdan parçaları,incecik tahta çay kaşığı parçaları çıkıyor . Bunu söyleme nedenim ıphone kullanması,ve çıkan parçalar ıphone sim kart yerine uyuyor,yine kendisine niye böyle parçalara ayırıyorsun kürdanı,tahta kaşığı dediğimde ; dişimin arasına girmesi için parçalıyorum oldu cevabı...
Bunlar belki tamamen doğru,ama hepsi bir araya geliyor ve ben aklımı oynatacak noktaya geldim..

Tabi ben iyice paranoyak oldum,ve cüzdanını cebini kurcalamaya başladım ara ara,hiç yapmadığım şey , başka bir hat kullanıyor mu diye.. devamlı kontrol eder gibi saatte bir mesaj atıyorum,ve eğer 2-3 dk içinde cevap gelmezse hattı kapalı mı diye hemen arıyorum.. nefret ediyorum kendimden bu duruma geldiğim için..

Bir de okuduğu okula gittiği dönemde 2-3 günlüğüne, ıphonelarda hat giriş yuvasında küçük delik varya,o yuvayı çıkarıp oraya ufak bant kesip yapıştırdım, amaç eğer hattı çıkarmaya çalışırsa o bant yırtılacak.. ve ben kontrol ettim 1-2 defa o şekilde.. fark mı etti, kendisi de benim taktiği uygulayıp bant mı koydu bilmiyorum .. bant koyduğum gibi duruyordu..

Ve bugün.. saat 14:18 civarı mesaj atmıştı bana en son, 14:58 de ben tekrar mesaj attım, ve 3-4 dk geçti bana “napıyorsun” diye mesaj attı.. benim mesajıma cevap vermedi Yani.. Ben de şöyle şöyle mesaj attım gelmedi mi dedim,hayır dedi ve ekran görüntüsü yolladı.. mesaj telefonuma göre attığım saatten 7 dk sonra iletilmiş.. bu durum bana telefonun kapalı olabileceği Yani farklı hat takmış olabileceği ihtimalini aklıma getirdi..

Akşama kadar içim içimi yedi,eve gelip self servisten o saatlerde olan arama geçmişi,net geçmişi ne varsa bulabilmek için o 40 dakikayı barındıran.. ama o 40 dakikada ne nete girmiş,ne biriyle görüşmüş.. bana yazdığı mesajdan 1 dk sonra benim dedemi aramış sadece.. şuan öyle durumdayım ki,şüpheler boğuyor beni.. kendisine yem attım, seni aradım ulaşılamıyor dedi dedim ,(halbuki öyle bir şey yok)telefon çekmiyordu dedi..Bana hesap mı soruyon diyor..namaz kılmış,bana mesaj atmış dedemi aramış .. o dakikalar arasına dair beni rahatlatacak hiçbir şey bulamadım...
Ben ne yapayım,gerçekten içim içimi yiyor..
Ne olur doktora görün vs yorum yapacaklar yapmasın..
Belki tamamen tesadüf bunlar,ama ben bunu bilmiyorum şuan :KK43:
E devletten baktım başka bir hattı Yok,birinin üzerine alır mı bilmiyorum tabi..
"KK kadınlarının bir hemcinsini daha nasıl paronayak ettiğinin resmidir"

Ortada hiçbir şey yok ama siz kendinize hayatı zehir etmişsiniz. Yazık değil mi size? Bıraktım artık mesaj atmayacağım derken bile hala içinizdeki şüpheden vazgeçmiyorsunuz. Eşinizin kınada kadının birine bakması sizi aldattığı manasına gelmez. Bu konuyu bu kadar takmanız bile çok yorucu değil mi? Hepimiz gün içinde dikkatimizi bir şekilde çektiği için birilerine bakıyoruz. Hoşlandığımız için değil ki bu. Doktora git demeyin demişsiniz ama kendi kendinize çözemediğiniz belli sorununuzu.

Ortada hiçbir şey yok ama siz kendinize hayatı zehir etmişsiniz. Yazık değil mi size? Bıraktım artık mesaj atmayacağım derken bile hala içinizdeki şüpheden vazgeçmiyorsunuz. Eşinizin kınada kadının birine bakması sizi aldattığı manasına gelmez. Bu konuyu bu kadar takmanız bile çok yorucu değil mi? Hepimiz gün içinde dikkatimizi bir şekilde çektiği için birilerine bakıyoruz. Hoşlandığımız için değil ki bu. Doktora git demeyin demişsiniz ama kendi kendinize çözemediğiniz belli sorununuzu.

Gerçekten kuruntu mu yapıyorum sizce, soruyorum bunu ama ben aklımca bu böyle şu şöyle diye düşündüğüm İçin bana mantıklı geliyor hepsi.. gerçekten gereksiz yere mi sizce,ben bunu gerçekten göremiyorum..

Gerçekten kuruntu mu yapıyorum sizce, soruyorum bunu ama ben aklımca bu böyle şu şöyle diye düşündüğüm İçin bana mantıklı geliyor hepsi.. gerçekten gereksiz yere mi sizce,ben bunu gerçekten göremiyorum..

Gercekten bunlar sizin icin mantikli mi? Gercekten goremiyormusunuz gormek mi istemiyorsunuz?

Back