İlginiz için teşekkür ederim anlamak için sormak gerekiyor bazen bana da farkındalık yaratıyor
İnanılmaz fazla eleştiri huyu var mesela bebeğiyle ilgili ama ona göre suan calısmamam evde boş boş oturduğumu gösteriyor. Paramı istemiyor ama evde durmayı doğru bulmuyor garip bir şekilde.. başta anlaşmamız çocuğum 2 yaşına gelene kadar bakıp kreşe vermekti ama sanırım evde olmam ona batıyor.. Yemek çamaşır bulaşık vs üstüne bebek tüm gün ilgileniyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu mu mükemmel babalık bebekle görmedim belki de onu tanıdığımda çocuğu anaokuluna gidiyordu büyüktü bebeğe göre..
Onun haricinde aşırı bir inat huyu var kendi dediği olacak.. her şeyi ama her şeyi eleştirir çok fazla konuşuyor başta çok tanıyamadım aynı evde yaşamadık ev içinde de böyle çok rahat takılır bazı şeyleri göremedim iyi bir çift değiliz hayallerimden bahsediyorum dalga geçiyor mesela üniversite okudum ama iş imkanı çok olmayan bir bölüm onu küçümser kendince bana doğrudan demez ama bölümle alakalı konu açılınca küçük görür eleştirir.
Evlenmeden bunları yapmıyordu. Eski eşinin mesleği bölümü yüksek kendisinden de yüksek mesela onu bile eleştirir ben şimdi ikinci üniversiteye gitmek istiyorum 34 yaşındayım belki yaşım geçti ama hayalim var geleceğe yönelik çocuğuma yönelik onlarla hep dalga geçiyor üzülüyorum gelecek göremiyorum bu adamla.. Para konusunda cimri değildir çalışmadığım için bana da para verir ihtiyaçlarımı karşılaması için ama mesela gereksiz görür sen seviyorsun seni mutlu ediyorsa yap ama çok gereksiz vs der zoruma gitmeye başladı