Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

illa "bu romantik bir ortam ve mutlu son bekliyorum" mesajı vermeyin derim. genelde erkeklerin bunu itici bulduğunu düşünüyorum.
yani bir amibiyans yaratın tabi, atıyorum sarı-loş ışık, veya birkaç mum. ama böyle bir yemeğin üzerine romantik komedi bayar.
hareketleriniz doğal olsun.
konuşurken birkaç nazik dokunuş genelde etkiler insanları. eline, koluna, yüzüne dokunun arada mesela.
müzik zevkini en iyi siz bilirsiniz, belki hafi caz parçaları, o esnada dans etmek hoş olabilir.

Karnım burnumda, hormonlar tavan, büyük bebeyi yatırmışım.
Avına bakan leopar gibi bakıyorum herife....
Herif çekingen bebe doğmadan 40ın çıkmadan vermem bakışı atıyor...
Ama ben ...
Azer Bulbul gibi titriyorum.
Av anladı başına gelecekleri ..
"Hiç niyetlenme doğuma az kalmış zaten yapma etme" dedi...
Ama ben durur muyum.
Allem ettim kallem ettim zorla aldım..
Hazırlık yapmaya gerek yok reis boş bulduğun an yapış.
En temizi.

Ama ben ...
Ama ben durur muyum.
En temizi.
Deli kizzzz ne güldüm yaaa

Ama ben ...
Ama ben durur muyum.
En temizi.
Dimi yahu spontane olacak o an kasmadan :KK70:

Ona kucuk surprizler yapin 😂fotodaki beyaz donun renkleri de var malum sitede bedavadan az pahaliya satiliyor. Adamin ten rengi uzerinde belli olsun diye beyaz olan fotoyu sectim ben
Eki Görüntüle 2640123 Hep kadinlar mi giyinecek azcik da adamlar bunlardan giysin
Bunu almaya gerek yok a101de erkekler icin satılan iç çamaşırlarından alın özellikle beyaz olanını buna yakın olur eşim bilmeden aldıbir tanesini en büyük bedeni ama adama kucuk oldu bin pişman giymek istemiyor,çok seksisin giy diyorum nafile😂🤣🤣

Tamam hanımlar vazgeçtim ben burada gırgır zeytin gecelik vs muhabbetlerini kastetmemiştim kastım Başbaşa evde yemek yapmak hangi filmi izlemek dans etmek vs gibi hem romantik hemde eğleneceğimiz şeylerdi eşim hangilerini beğenebilir diye içlerinden seçip alternatiflerimi arttıracaktım ama dalga konusu oldum.
her neyse yine de teşekkürler
Erotik dediniz başta. Film izledikten sonra libidosu hala yüksek olana da helal olsun. Erotizm çooook geniş bir konu. Kimisinin köylü kadın hoşuna gidiyor kimisi külotlu çorap seviyor onu siz bileceksiniz. Tamamen kişiye özel çünkü.

Vuhuu tecrübe konuşuyor ahfha
Ay yok arya ya, ben mum ışığı çiçek romantizmi insanı değilim.

Romantizm anlayışım işte "bir gecede cahil bırakayım mı seni, jübileni yaptırayım mı sana" kıvamında hahfahah

Ay yok kiz, ben annemlerde görmüstüm, ne pratik diye düsünmüstüm hatta. Şimdi annemler üzerine espiri yaparsan fena bozarim :KK70:

Erotik dediniz başta. Film izledikten sonra libidosu hala yüksek olana da helal olsun. Erotizm çooook geniş bir konu. Kimisinin köylü kadın hoşuna gidiyor kimisi külotlu çorap seviyor onu siz bileceksiniz. Tamamen kişiye özel çünkü.
Ama bunları kastetmemiştim ben bınları yaparsam adam barıştığına pişman olur benimle 😁

X