Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

:KK70: :KK70:
minimal seviyorum ben, kristal tuzlu lambami aciyorum, los ortam cepte
temiz beyaz carsaflar bir de parfüm
yalniz icindeki muhabir ruhu cikti, sen iyi haber yazarsin :KK70: :KK70:

Burda romantizm, erotizm diye yazılanlar bizim rutinimiz yav resmen 😂
Tuz lambası her gece yanar bizde. Beyaz ışık evin hiç bir odasında kullanılmaz. Haftada en az bir akşam içki içeriz müzik ya da film eşliğinde. Hemen hemen her akşam film izleriz. Bunlar romantik ya da erotik şeyler mi şimdi ☺️😂☺️

Bunu yazmisken youtuber olup da evini, yatagini falan gösterenler
ne bileyim, bilemiyorum
hayal dünyam cok genis :dondurma:

Yatak odasini gostermek başka yatakta yaptiklarini anlatmak başka. 😬

Yatak odasi Christian grey tarzi değilse, normal bir yatak dolap gorunce fantazi hayallerine dalmiyor herkes sizin gibi.😆

Doldur küveti güzel hi aromayla.. Aşkım gel sene masaj yapayım de sonrası veryansııın ediyor 🤣

Eşinizle körebe oynayın:KK45:
Önce gidin güzelce görmesini istediğiniz çamaşırınızı giyinin, üstüne normal kıyafetlerinizi giyin. Eşinizin gözlerini bağlayıp körebe oynayın. O sizi ararken çıkarın eşortmanları şov başlasın, sizi bulup gözlerini açtığındaaa çiiiuuvvv al sana fantazi:KK53:
Şu an uydurdum he, durun utandırmayın:confused:
Bayıllldııımmm 🤣🤣🤣🤣 akşama körebeee oynayaaaacagıııımmm 🤣🤣🤣🤣

Burda romantizm, erotizm diye yazılanlar bizim rutinimiz yav resmen 😂
Tuz lambası her gece yanar bizde. Beyaz ışık evin hiç bir odasında kullanılmaz. Haftada en az bir akşam içki içeriz müzik ya da film eşliğinde. Hemen hemen her akşam film izleriz. Bunlar romantik ya da erotik şeyler mi şimdi ☺😂

erotik oldugum konusunda hicbir iddiam olmadi :dondurma:
hatta sifir erotiklik, ben cok romantik bir insanim belli etmesemde
dedigin gibi gün icinde de romantik detaylarla yasarim, kisin kahvalti masasinda mum yakarim falan
evin her yerinden mum cikiyor
yatak odasina özel yaptigim ekstra birsey yok, dur simdi anliyorum
ben 7/24 romantik bir kadinmisim demek :sampiyon:

Tamam hanımlar vazgeçtim ben burada gırgır zeytin gecelik vs muhabbetlerini kastetmemiştim kastım Başbaşa evde yemek yapmak hangi filmi izlemek dans etmek vs gibi hem romantik hemde eğleneceğimiz şeylerdi eşim hangilerini beğenebilir diye içlerinden seçip alternatiflerimi arttıracaktım ama dalga konusu oldum.
her neyse yine de teşekkürler

Yatak odasini gostermek başka yatakta yaptiklarini anlatmak başka. 😬

Yatak odasi Christian grey tarzi değilse, normal bir yatak dolap gorunce fantazi hayallerine dalmiyor herkes sizin gibi.😆

bi kere ben o filmin ikincisine gittim esimle, biri izlemedim bile
baska film yoktu girdik, on dakikada salonu terk ettik
o ne sacmalik öyle ya, baya da tutuldu
valla odasinda salincak gördügüm videolar vardi, senin aklina gelmiyorsa bilemiycem :KK70: :KK70:

Tamam hanımlar vazgeçtim ben burada gırgır zeytin gecelik vs muhabbetlerini kastetmemiştim kastım Başbaşa evde yemek yapmak hangi filmi izlemek dans etmek vs gibi hem romantik hemde eğleneceğimiz şeylerdi eşim hangilerini beğenebilir diye içlerinden seçip alternatiflerimi arttıracaktım ama dalga konusu oldum.

Ustunuze alinmayin dalga gecilen siz degilsiniz aslinda. 😬👍 Ama boyle konular ister istemez dağiliyor biraz

Film öneriyorum; brokeback mountain. Romantizmi de erotizmi de zirveye çıkarır 😉

Niyeee niyee. Vallahi merak ettim

Neden olacak, zevklerimiz bu yonde degil.
Alintiladigim uyeye de aynisini sormussunuz.

Gercekten esimin onunde popo sallayarak hali girgirlamak, adami bununla etkilemeye calismak bana gore degil. Dusununce bile midem bulandi.

yanlis anladin seninle dalga gecilmiyor ki
konu eglenceli, yazmak istiyor insan
cok ciddiye alma eglen sen de, ben cok gülüyorum arkadaslara

bi kere ben o filmin ikincisine gittim esimle, biri izlemedim bile
baska film yoktu girdik, on dakikada salonu terk ettik
o ne sacmalik öyle ya, baya da tutuldu
valla odasinda salincak gördügüm videolar vardi, senin aklina gelmiyorsa bilemiycem :KK70: :KK70:

Yok bir suru yatak odasi gordum hiç ev sahiplerini yatakta sevişirken hayal etmiyorum. 🙄
Bu dusunceyle hamile kadinlarin sokağa cikmasi da ayip, hamileleri gorenlerin aklina da cinsellik geliyormuş. Bir ara boyle bir muhabbette dönüyordu.
Neyse konu iyice kaydi burada birakalim.

O yuzden kendi garip gurup hayal dunyamizi başkalarini ayiplamak için kullanmayalim. 😁

X