Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Varsa küveti doldurun sıcak su, banyo tuzları köpükleri vs. Küvetin yanına sehpaları dizin, laptoptan müzik ya da en sevdiğiniz dizi açarsınız. Şöyle buzlu serin bir meyve tabağı hazırlarsınız, bir de 2 kadeh birşeyler yanına oh mis.

Ya da güzel bir masaj ortamı hazırlarsınız o da olur.

Yok bir suru yatak odasi gordum hiç ev sahiplerinj yatakta sevişirken hayal etmiyorum. 🙄
Bu dusunceyle hamile kadinlarin sokağa cikmasi da ayip, hamileleri gorenlerin aklina da cinsellik geliyormuş. Bir ara boyle bir muhabbette dönüyordu.

O yuzden kendi garip gurup hayal dunyamizi başkalarini ayiplamak için kullanmayalim. 😁

a ah, kim kimi ayipladi
ben sadece görüp düsündügümü söylüyorum
ha ben yapmam ama izlerim, izlenmek istiyorlar
daha bir kisiye bile yorum ypamisligim yok, üye falan degilim hicbiryere
faydali bulurum tabi ama salincak görünce de bi ooo falan yaparim kime ne zarari var, fesat degilim asla kabul etmiyorum :KK53:

Giriş- Hande yener sana kırmızı çok yakışıyor
Gelişme- Serdar Ortaç karabiberim
Sonuç- Faruk K yok yok a canım niyetimi bozamam :KK53:

Eşinizle körebe oynayın:KK45:
Önce gidin güzelce görmesini istediğiniz çamaşırınızı giyinin, üstüne normal kıyafetlerinizi giyin. Eşinizin gözlerini bağlayıp körebe oynayın. O sizi ararken çıkarın eşortmanları şov başlasın, sizi bulup gözlerini açtığındaaa çiiiuuvvv al sana fantazi:KK53:
Şu an uydurdum he, durun utandırmayın:confused:
Neler duycaz daha biri korebeden bahsedince artik aklima sadece bu gelir

Eşime seksi gecelikler den alayım mı demiştim alma nasıl olsa soyacam demisti 🙄😁,habersiz aldım işten geldiğinde giyip karşıladım benimki beyaz gecelikti kapıda öyle gorunce de hoşuna gitmisti, mikrop bide alma diyo🙄,ikinci ben banyodayken o bana baskın yapmıştı gerisini yazmayım ayip🤭🙄
banyo guzel fikir uygularim ben bunu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: tabi eger kuvette olduğunu sanıp klozette yakalamazsam :KK53::KK53:

Ona kucuk surprizler yapin 😂fotodaki beyaz donun renkleri de var malum sitede bedavadan az pahaliya satiliyor. Adamin ten rengi uzerinde belli olsun diye beyaz olan fotoyu sectim ben
6B0E2EDD-0181-4216-BB5A-54EF0C98092F.jpeg
Hep kadinlar mi giyinecek azcik da adamlar bunlardan giysin

Girgiri anlamadım bir tek kaçırdım mi o jenerasyonu ..biri anlatsın yada cesaret edip Google yazacam :)

Dur öneri vereyim bebeğimi dogurayim kendimi seksi hissedince eşimde yapicam insallah çikolata surucem dudağına sonra oradan yicem nasil..krem santide güzel bence ama sadece dudak olsun pislik yapmalim şimdi :)
Off ya bihterle behlul geldi aklima ahahahah :KK70: :KK70:

X