Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Peynir tabagi sarap guzel oluyor ki ben akol icmem meyve suyu ile takiliyorum. Netflixde guzel filmler var bir tane acip hazirlayabilirsiniz. Yatak odasinda mumlari yakip hazirlamakta daha basbasa alan yaratiyor,sohbetten sonra akiyor gidiyor. Degisk bit sey ariyorsaniz bunlarin aplikasyonlari var,iliskiye heyecan katmak icin,rastgele bit sey cikiyor ve ona gore harekrt ediyorsunuz. Bence davranisiniz cok guzel, mutluluklar dilerim. :)

Peynir tabagi sarap guzel oluyor ki ben akol icmem meyve suyu ile takiliyorum. Netflixde guzel filmler var bir tane acip hazirlayabilirsiniz. Yatak odasinda mumlari yakip hazirlamakta daha basbasa alan yaratiyor,sohbetten sonra akiyor gidiyor. Degisk bit sey ariyorsaniz bunlarin aplikasyonlari var,iliskiye heyecan katmak icin,rastgele bit sey cikiyor ve ona gore harekrt ediyorsunuz. Bence davranisiniz cok guzel, mutluluklar dilerim. :)
Çok teşekkür ederim de davranışım güzel derken orayı pek anlayamadım da öyle çok yorum var ki kafam karıştı açıkçası iğneleme miydi bu iltifat mı 🤔

Bunu almaya gerek yok a101de erkekler icin satılan iç çamaşırlarından alın özellikle beyaz olanını buna yakın olur eşim bilmeden aldıbir tanesini en büyük bedeni ama adama kucuk oldu bin pişman giymek istemiyor,çok seksisin giy diyorum nafile😂🤣🤣
Vay vay vaaaay A101e bak hele sen 😂kimse de suphelenmez seksili urun satay diye ahahah

Leopar gırgır yazdım Google cevap bulamadım bir Allah'ın kuluda anlatmıyor yazıklar olsun surda hamile halimle üstelik hastanede merak içinde kaldım :'(
Hamilesiniz kıyamadım 💕 Bir üye vardı leoparlı tayt giyip eşinin önünde gırgır yapınca erotizm dolu anlar yaşadıklarını ve kendinin o şekilde cilve yaptığını anlatmıştı. Ortalık yıkılmıştı tabi, o zamanlar aklımıza geliyor bizimde napalım :KK70:

Hamilesiniz kıyamadım 💕 Bir üye vardı leoparlı tayt giyip eşinin önünde gırgır yapınca erotizm dolu anlar yaşadıklarını ve kendinin o şekilde cilve yaptığını anlatmıştı. Ortalık yıkılmıştı tabi, o zamanlar aklımıza geliyor bizimde napalım :KK70:
Çok saolun bundanda mahrum kalmadım :KK70: iyiymiş karı koca birbirlerini bulmuşlar enteresan :KK70:

Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.

Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo. :KK53:

Ölcem 🤣

konu sahibi,

ben yansin geceler diyip direkt mevzuya giriyorum. 🙊
Adimi mevzu kadini koydu sagolsun esim,hic zaman kaybetmem, kaybettirmem de, iki cocuk var cunku ☺️
ben esimi cok yedirip icirince adam hareket edemiyor, gece boyu karnini ovmak zorunda kaliyorum 🤦🏻‍♀️ Oyuzden az yemek bol ekşın derim.

Cilve cilve cilve...
Ne yapsan ne etsende boş.
Yemek erkeklerde işlemez hergün yiyor zaten yemeğinizi. Mum fantazisi bizde işler sadece.
Giydiğin şeylerin olmaması onlar için daha iyi
Sonuç cilveden başka herşey boşuna. Yorma kendini o yüzden. 😉

Merhaba, ben mesela odun ruhluyum yemek mum işinden acayip geriliyorum. 10 yıllık adam romantik yemek yerken bi gülme geliyor🤣
Bi de yemektem sonra bi şişkinlik, çay koy da içelimler falan ohooo olay iyice uzaklaşıyor😄
O yüzden koyu makyaj, saç ve gerekli kıyafetler bizimkinin aklını almaya yetiyor🤣

Alkol kullanıyorsunuz iki şişe şarap alın güzel zevkinize göre kırmızı veya beyaz. Güzel bir yemek hazırlayın ya da yemekten sonra peynir tabağı ve atıştırmalıklar olsun şarabın yanına. Güzel güzel giyinin makyaj yapın normalde dışarda giymeyeceğiniz hiç görmediği bir kıyafetiniz varsa onu giyin. Dışardan da söyleyebilirsiniz . Gerisi sizde artık

X