Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Bir kere de temizliğini düşünmeyin işte. Bırakın etraf gül yaprakları, çikolatalar, şantiler, zeytinlerle dolsun...
Akşam haberler:
Fantezi yapayım dedi, kocasının kalçasını kırdı.
Kocası için sürpriz hazırlayan G.W, çılgın bir akşam geçirmek isterken, zemine yayılan zeytine basıp kayan kocası çanağını kırdı. Ateşli geceleri hastanenin acil servisinde biten çift kanalımız muhabirlerine konuştu:
-O zeytinleri niye oraya koyduğunu anlamadan totom kırıldı.
Ay Allah da seni güldürsün :KK70:

romantık yemek bizde işlemıyo yyiyip şişince romantızm kalmıyo.. :KK70:

ben de yatak odasına çalışman taraftarıyım. güzel bi jaz müzik ac hot jaz blues jaz falan olablir . mum yak birkac tane sona bi güzel süslen iç çamaşırı giyme arkadasın dedigi gibi :KK70: varsa fantezi kostumun değerlendir . bende pek yok seksi iç çamaşırı yla yada iç çamasırsız gecelikle karsılarım hep tutar :p
birde biraz erkkelerrin hoşlandığı bazı seyler varya söylemiyim şimdsi anladın sen onları yap yanıı normal bi sevişme olmasın anlatabildim mi ???
hoşluk olur bence kolay gelsin şimdiden :KK70:

Ne zaman jazz dinlesem eski sevgilim üstüme atlardı. Meğer adam onu striptiz müziği sanıyormuş. Pis kültürsüz deyip boşadım 😂

Ne zaman jazz dinlesem eski sevgilim üstüme atlardı. Meğer adam onu striptiz müziği sanıyormuş. Pis kültürsüz deyip boşadım 😂
ahahahahah :KK70:
ama şöylebişey var ki stiriptizlerde genelde jazz müzik kullanılıyo o hot jazz bıraz daha yakın stiriptiz müzigine . oyle sanması da normaldi :KK70: erotik bi havası var zaten ama jazz ın her türü müthiş :21:

Tabii ki güzel bir masaj :21: arkada güzel bir müzik. Afrodizyak etkili masaj yağlarından kullanabilirsiniz. Gerisi gelecektir

Genel olarak iyi bir geyik konusu açmış oldum hanımlar sizler için amaç çok başkayken bende okurken eğlendim baya iyi oldu evde olduğumuz bu günlerde herkes için 😁

Konu sahibi, esinizi hic tanimiyoruz ki.

Herkes farkli seylerden hoşlanır. Leopar ne mesela, hayvanat bahcesi mi canlandiricaz, ekvatoral iklim mi? Ananas ve mango bana daha seksi geliyor.

Erkeklerin pek mumdan gulden romantizmden etkilendigini dusunmuyorum. Varsa bence küvet klasikler arasindan en iyi bir secim 😍 kimine de bu sacma gelir belki
Sen doğuştan avantajlısın olgacım, yürüsen adamı kevgire çevirirsin 🤣🤣

X