- 1 Temmuz 2020
- 15
- 12
- 44
- Konu Sahibi Postmodernik
Gün içinde erotik fotolar gönder, heyecanı artsın iyice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamı kapıda kısa elbise altına hiçbir çamaşır giymeyerek karşılamıştım
Adamda nasıl bir ekşın yarattıysa artık gerisini anlatmıyorum
Adamı kapıda kısa elbise altına hiçbir çamaşır giymeyerek karşılamıştım
Adamda nasıl bir ekşın yarattıysa artık gerisini anlatmıyorum
3 çocukla jartiyer giyebiliyorsan hiç durma sen, jartiyeri giy küvete atla.Ben de böyle karşılıyorum
Ben de böyle karşılıyorum arada. Ama bizimki kendisi duşa girmeden asla bir şey istemez yapmaz da. Dısardan geliyorum terliyim diyor. İlla duşa girip yapmak istiyor. Yani çıplak da açsam kapıyı jartiyerle de açsam bir şey olmuyor ha çok beğeniyor hep giy diyor ama. Faaliyet yok. Anca akşam duşa girdikten sonra. Eeheh:)
Normal mi değil mi bilemiyorum artık başkalarına göre anormal bi çiftiz galiba biz.
3 çocukla jartiyer giyebiliyorsan hiç durma sen, jartiyeri giy küvete atla.
Bir mesaj çak, tamamdır
Yine yanlış isim okuma kurbanıyım ahahahahah3 çocuk mu benim çocuğum yok ki
Ben ona erotik fotoğraflar atsam ne olacak ki marttan beri hep evdeyiz tatilde de aynı yerdeyiz bi son 3 gündür ayrı yerdeyizGün içinde erotik fotolar gönder, heyecanı artsın iyice...
Abla gırbaç al gırbaçKonuyu hortlatmak gibi olacak ama başka bir konuda yanına gidip gözlerine fular bağlama falan çok erotik bir fikir görünce denemek istiyorum bu fikri bu tarz öneriler varsa buyurun anlatın adama farklı heyecanlar yaşatmak istiyorum