Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Hamilesiniz kıyamadım 💕 Bir üye vardı leoparlı tayt giyip eşinin önünde gırgır yapınca erotizm dolu anlar yaşadıklarını ve kendinin o şekilde cilve yaptığını anlatmıştı. Ortalık yıkılmıştı tabi, o zamanlar aklımıza geliyor bizimde napalım :KK70:
Yaaaaa ben nasil kacirmisim o şamatayiiii offf :KK70: :KK70: :KK70:

Biri gelip biz geçen gün eşimle sevişmemizi bir arkadaşa izlettik, olayın başından beri odadaydı yaşadığımız en güzel deneyimdi dese öneri olarak alacak mısınız? 😄

Eşinizi siz bilirsiniz. Bazı adamlar leoparlı tayta bayılırken bazısının kırmızı oje görünce bile libidosu düşebiliyor.
Hediye fikirleri gibi bu konuda da fikir almak çok saçma.
Aaa niye saçma olsun ki suan bende okuyorum bana ve eşime uygun bi öneri olursa denerim konu sahıbıde boyle yapacaktır fikir alısverişi önemli :KK49::KK49::KK49:

Eşime seksi gecelikler den alayım mı demiştim alma nasıl olsa soyacam demisti 🙄😁,habersiz aldım işten geldiğinde giyip karşıladım benimki beyaz gecelikti kapıda öyle gorunce de hoşuna gitmisti, mikrop bide alma diyo🙄,ikinci ben banyodayken o bana baskın yapmıştı gerisini yazmayım ayip🤭🙄
En büyük hata sormak. Direkt yapacaksın. :rolleyes:

Lütfen konuları doğru bölümlere açalım.
_____

Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.

Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo. :KK53:
Esprilere alınmadığını bildiğim bu hanımefendiye kozmetik dünyasında kullanılan, çoğu kadının vazgeçilmezi ruj'un psikolojik terminolojik fantastik ve etimolojik kökeni itibariyle Latince ruber(kırmızı) kelimesinden türetilmiş dilimize Fransızca rouge(kırmızı) kelimesi olarak aktarılmış, dolayısıyla dudak boyası eğer kırmızıysa kırmızı ruj diye belirtilmemesinin daha münasip olduğunu ama hepimizin bu yanılgıya düştüğünü anlatmaya geldim :KK70::KK70:
Bunu tvde ilk defa duyduğumda, hele de kırmızı ruj demenin yanlış olduğunu söyleyenin bir erkek olduğunu görünce önce domates gibi kızarıp sonra patlıcan moruna dönmüştüm:KK70:sizde de aynı etkiyi yaptıysa gönül rahatlığıyla topikten ayrılabilirim:)))

Karnım burnumda, hormonlar tavan, büyük bebeyi yatırmışım.
Avına bakan leopar gibi bakıyorum herife....
Herif çekingen bebe doğmadan 40ın çıkmadan vermem bakışı atıyor...
Ama ben ...
Azer Bulbul gibi titriyorum.
Av anladı başına gelecekleri ..
"Hiç niyetlenme doğuma az kalmış zaten yapma etme" dedi...
Ama ben durur muyum.
Allem ettim kallem ettim zorla aldım..
Hazırlık yapmaya gerek yok reis boş bulduğun an yapış.
En temizi.
Hey maşallah. Benim ilk gebelikte midem çok bulanıyordu, yanına yaklaşamıyordum adamın . İkincide parmağımı kaldıramıyordum. Bu ne enerji? :rolleyes: :halay:

romantık yemek bizde işlemıyo yyiyip şişince romantızm kalmıyo.. :KK70:

ben de yatak odasına çalışman taraftarıyım. güzel bi jaz müzik ac hot jaz blues jaz falan olablir . mum yak birkac tane sona bi güzel süslen iç çamaşırı giyme arkadasın dedigi gibi :KK70: varsa fantezi kostumun değerlendir . bende pek yok seksi iç çamaşırı yla yada iç çamasırsız gecelikle karsılarım hep tutar :p
birde biraz erkkelerrin hoşlandığı bazı seyler varya söylemiyim şimdsi anladın sen onları yap yanıı normal bi sevişme olmasın anlatabildim mi ???
hoşluk olur bence kolay gelsin şimdiden :KK70:

Boyle konulara, eşime kirmizi gecelik giydim yok iste boncuklu dantelli donla beni gorunce kendinden geçti, gibi yasadigi ozel anlari paylasan insanlari anlayamiyorum. Kendi yasamis oldugu anı degil de adim adim yaptiklarini yazsalar keske. Mesela "kirmizi gecelik giydim kapidan iceri daldi hemen oracikta... " bilmem ne diyecegine, "gecelikle karşılayabilirsin bu onun hoşuna gidebilir" demek daha hoş degil mi? NEyin şovu bu yani bülbülü öttürmenin şovu mu dnsmsm kimse de bilmiyor zaten bülbülün oh desek bile öttüğünü.

seks zarları var pozisyon ve nerede ilişki yaşayacağını söylüyor ,denenebilir.:confused::KK66:

X