- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 30
- Konu Sahibi Postmodernik
İnternetten seks pozisyonları zarı alın. Tatlıdan sonra atıverin masaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sorma, bir baktım herkes güzel yemek, müzik, mum, loş ışık falan romantik mesajlar yazmış.
Bir utandım kendimden
5367373. olağan kırmızı gecelik topuklu terlik konusuSaka mi bu konu
Herkesler hakkımda yanlış şeyler düşünecek, üzülürüm bak.Nimetle şaka olmaz, ban çileği muzu çikolataya, hem ye hem yedir.
Tarifi Yabanelma biliyor olabilir. Mutfakta epey becerikli.
Sonra gelsin otel küvetinden kapılan mantarlar, herpesler, enfeksiyonlarKorona olmasa güzel bir otel odası. (mümkünse küvetli) hoş banyo tuzları, köpükleri, banyo bombaları, mumlar ve çeşitli atıştırmalık. Masaj yağı ile biraz yoğurma, yoğrulma ve kapanış...
Olmadı leğen denersiniz.
Gözbağını daha güzel kullanabilirler benceEşinizle körebe oynayın
Önce gidin güzelce görmesini istediğiniz çamaşırınızı giyinin, üstüne normal kıyafetlerinizi giyin. Eşinizin gözlerini bağlayıp körebe oynayın. O sizi ararken çıkarın eşortmanları şov başlasın, sizi bulup gözlerini açtığındaaa çiiiuuvvv al sana fantazi
Şu an uydurdum he, durun utandırmayın
Bir tek ben boyleyim sanıyordumSonra gelsin otel küvetinden kapılan mantarlar, herpesler, enfeksiyonlar
İşte en hijyeniği evde küvet yoksa kocaman bir leğen.Sonra gelsin otel küvetinden kapılan mantarlar, herpesler, enfeksiyonlar
Her kadında da işe yaramıyor, mum ışıkli ortamda gülesi gelen bir ben değilim herhalde, inşallahEvet yazan arkadaşlar alınıp kırılmasın ama partneriniz kadın değilse, mum, los isik, gün yaprakları çok işlemiyor :)