Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Ben de bu soruların burada sorulmasına hastayım. İnsan eşini bilir, tanır. Neden hoşlanır, neyi sevmez, ne onu etkiler bilir. Ona göre hareket eder. Sizin eşinizi biz tanıyamayacağımıza göre nasıl tavsiye verelim.
Burda verilen tavsiyeleri ben uygulasam cinsel yaşamımıza darbe vururum, adamı cinsellikten soğuturum mesela.

Konu sahibi, esinizi hic tanimiyoruz ki.

Herkes farkli seylerden hoşlanır. Leopar ne mesela, hayvanat bahcesi mi canlandiricaz, ekvatoral iklim mi? Ananas ve mango bana daha seksi geliyor.

Erkeklerin pek mumdan gulden romantizmden etkilendigini dusunmuyorum. Varsa bence küvet klasikler arasindan en iyi bir secim 😍 kimine de bu sacma gelir belki

Alkol kullanıyorsanız eğer bi kaç meze, bi şişe rakı, arkadan hafif bi müzik.. Mis gibi ortam olur. Muhabbet edersiniz, içtikçe açılırsınız, gevşersiniz. :KK48:

Yorumları okudumda arkadaşlar haklı, herkes farklı şeylerden hoşlanır. Benimkine rakıdır, mezedir, müziktir çok hoş gelir. Romantik film açsam sıkılır mesela, beğenmez.. Eşinizi en iyi siz tanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korona olmasa güzel bir otel odası. (mümkünse küvetli) hoş banyo tuzları, köpükleri, banyo bombaları, mumlar ve çeşitli atıştırmalık. Masaj yağı ile biraz yoğurma, yoğrulma ve kapanış...

Olmadı leğen denersiniz. 🤣
Sonra gelsin otel küvetinden kapılan mantarlar, herpesler, enfeksiyonlar 😂

Eşinizle körebe oynayın:KK45:
Önce gidin güzelce görmesini istediğiniz çamaşırınızı giyinin, üstüne normal kıyafetlerinizi giyin. Eşinizin gözlerini bağlayıp körebe oynayın. O sizi ararken çıkarın eşortmanları şov başlasın, sizi bulup gözlerini açtığındaaa çiiiuuvvv al sana fantazi:KK53:
Şu an uydurdum he, durun utandırmayın:confused:

Eşinizle körebe oynayın:KK45:
Önce gidin güzelce görmesini istediğiniz çamaşırınızı giyinin, üstüne normal kıyafetlerinizi giyin. Eşinizin gözlerini bağlayıp körebe oynayın. O sizi ararken çıkarın eşortmanları şov başlasın, sizi bulup gözlerini açtığındaaa çiiiuuvvv al sana fantazi:KK53:
Şu an uydurdum he, durun utandırmayın:confused:
Gözbağını daha güzel kullanabilirler bence :KK70:

Evet yazan arkadaşlar alınıp kırılmasın ama partneriniz kadın değilse, mum, los isik, gün yaprakları çok işlemiyor :)
Her kadında da işe yaramıyor, mum ışıkli ortamda gülesi gelen bir ben değilim herhalde, inşallah 😂

X