- 13 Haziran 2015
- 5.875
- 19.281
- Konu Sahibi Postmodernik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte gerçekçi bir yorumÇocuk varsa işin zor.
Duşta sorun yok küveti doldurma yeter. Bir de kendi terliğinle gir.
erotizm diyince göbek deliği ve zeytin ikilisi geliyor aklıma hep nedense ya.
Gül yaprakları gül bitkisinin dibinde olmadığı sürece komik bana göre.
Balonlar da öyle..
Hadi mum aromatik falan belki banyoda los isik küvet, masaj ardından oynaşma falan olur. Mumu hepten silmeyelim
Mum falan başta iyi de olay başlayınca benim aklım mumlarda kalıyor devrilmesin, bir yeri tutuşturmasın falan diye.
bu fotografa bakinca benim gördügüm sevisme bitinminde o yapraklari kim temizleyecek oluyor
asla böyle yapraklar icinde gel bana yapamayacagim cok belli, batti bütün yatak, erir yapraklar leke yapar
fenalik basti düsünürken
Ben bunlardan birini yapsam arkasına bakmadan kaçar.Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.
Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo.
Vuhuu tecrübe konuşuyor ahfhaOnun için elektronik mumlar lyanna, hem o kadar sicakta olmaz ev
Alkol kullanmıyoruz ikimizde onun dışında olabilir teşekkürler öneriniz içinBence alkol kullanıyorsanız peynir tabağı+şarap ikilisi harika seçim. Meyve tabağı da yapabilirsiniz. Bir de ışık çok önemli, ben akşamları asla beyaz ışık kullanmam. Sarı ışıklı tek bir lambader vs varsa onunla aydınlatma sağlayabilirsiniz. Sarı ve loş ışık inanılmaz rahatlatıyor. Bir de romantik bir müzik açıp, güzel bir yemekten sonra bu ortamda sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Klasik ama risksiz, rahatlatıcı ve benim de ara ara hep hazırladığım bir ortamdır.
Bir kere de temizliğini düşünmeyin işte. Bırakın etraf gül yaprakları, çikolatalar, şantiler, zeytinlerle dolsun...
Akşam haberler:
Fantezi yapayım dedi, kocasının kalçasını kırdı.
Kocası için sürpriz hazırlayan G.W, çılgın bir akşam geçirmek isterken, zemine yayılan zeytine basıp kayan kocası çanağını kırdı. Ateşli geceleri hastanenin acil servisinde biten çift kanalımız muhabirlerine konuştu:
-O zeytinleri niye oraya koyduğunu anlamadan totom kırıldı.
Niye siz napiyorsunuzBen de bu soruların burada sorulmasına hastayım. İnsan eşini bilir, tanır. Neden hoşlanır, neyi sevmez, ne onu etkiler bilir. Ona göre hareket eder. Sizin eşinizi biz tanıyamayacağımıza göre nasıl tavsiye verelim.
Burda verilen tavsiyeleri ben uygulasam cinsel yaşamımıza darbe vururum, adamı cinsellikten soğuturum mesela.
erotizm diyince göbek deliği ve zeytin ikilisi geliyor aklıma hep nedense ya.
Niye siz napiyorsunuz
Niye acmaya ne var. rumuzla hersey acilir anamAhdjadjjfjd
Yatak odasını kamuya açmaya henüz hazır olmayabilir insanlar. Yada evin diğer odalarını.
Ahdjadjjfjd
Yatak odasını kamuya açmaya henüz hazır olmayabilir insanlar. Yada evin diğer odalarını.