Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Herkesler hakkımda yanlış şeyler düşünecek, üzülürüm bak. :KK16:
Göbekten zeytin önerisini veren Yokuspokus Yokuspokus iken neden oku bana çeviriyorsun :KK70:

hqdefault.jpg

Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.

Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo. :KK53:
Hahahhaha ay bişey dicem :KK70: geçen spor yaparken dans etmeye başladım Serdar Ortaç karabiberim söylüyorum bi taraftan. Eşime dedim kap içerden bi zeytin en güzel benim göbekten yenir şimdi zaten kocamanjsjsjjsjs bence seksi bi aktivite.

Biri gelip biz geçen gün eşimle sevişmemizi bir arkadaşa izlettik, olayın başından beri odadaydı yaşadığımız en güzel deneyimdi dese öneri olarak alacak mısınız? 😄

Eşinizi siz bilirsiniz. Bazı adamlar leoparlı tayta bayılırken bazısının kırmızı oje görünce bile libidosu düşebiliyor.
Hediye fikirleri gibi bu konuda da fikir almak çok saçma.

Hahahhaha ay bişey dicem :KK70: geçen spor yaparken dans etmeye başladım Serdar Ortaç karabiberim söylüyorum bi taraftan. Eşime dedim kap içerden bi zeytin en güzel benim göbekten yenir şimdi zaten kocamanjsjsjjsjs bence seksi bi aktivite.
Şimdi göbek var göbek var. Sizden bir iki tane yenirken benden yıllık hasat yenir :KK70:

İçki içiyorsanız en iyisi tekila. Oyun bulacaksınız her yanlış cevapta ya da cevap vermek istemediğinizde tek shot atacaksınız yada üstünüzden bi kıyafet çıkartacaksınız. Hem çok eğlenceli biz yerlere yatıyoduk gülmekten. Hazır yerdeyken bişeylerin devamı geliyor zaten :KK70:

Kamasutra var. Zor ama denenebilir. Kaçını yapabiliriz diye bir bakabilirsiniz. Zarlar var pozisyon seçmek için. Ama bunlar tabi işin romantizminden uzak direkt sonuca giden taktik maktik yok bam bam bam şeyler. Ama çoğu erkek sever bence.

Her kadında da işe yaramıyor, mum ışıkli ortamda gülesi gelen bir ben değilim herhalde, inşallah 😂

Gül yaprakları gül bitkisinin dibinde olmadığı sürece komik bana göre.
Balonlar da öyle..
Hadi mum aromatik falan belki banyoda los isik küvet, masaj ardından oynaşma falan olur. Mumu hepten silmeyelim 🤣

esinle senin hayata bakisinda bitiyor hersey
herkes kendi icin ideal olan ne ise onu yazacak, ki yazmis
kizlar girgir fantezisi bence cok 90lar, ha dedi mi insanlar girgir bulamiyor, bende yok mesela
neyse benim icin cocuklarin uyudugu,bizim zimba gibi oldugumuz her aksam romantik bir aksam olacaktir lakin öyle bir aksam yok
cocuklar uyudugunda biz de bitmis oluyoruz
neyse siz sevisin yaa, sevismis kadar oldum ben de :KK69:

Son düzenleme:
Eşime seksi gecelikler den alayım mı demiştim alma nasıl olsa soyacam demisti 🙄😁,habersiz aldım işten geldiğinde giyip karşıladım benimki beyaz gecelikti kapıda öyle gorunce de hoşuna gitmisti, mikrop bide alma diyo🙄,ikinci ben banyodayken o bana baskın yapmıştı gerisini yazmayım ayip🤭🙄

Sonra gelsin otel küvetinden kapılan mantarlar, herpesler, enfeksiyonlar 😂

yalniz su an ben asiri mutsuz oldum
hic aklima gelmemisti, bugüne kadar cok otelde kaldim birsey olmadi
lakin simdi ben nerelere gidem, ben otelde dus alamayam mi, vay ben kafami nereye vuram modundayim
cidden otelde dusa girdigimde hep bu yazdiklarin beynimde yankilanacak
tisikkirler kudalobar :kahve:

yalniz su an ben asiri mutsuz oldum
hic aklima gelmemisti, bugüne kadar cok otelde kaldim birsey olmadi
lakin simdi ben nerelere gidem, ben otelde dus alamayam mi, vay ben kafami nereye vuram modundayim
cidden otelde dusa girdigimde hep bu yazdiklarin beynimde yankilanacak
tisikkirler kudalobar :kahve:
Duşta sorun yok küveti doldurma yeter. Bir de kendi terliğinle gir. 😂

X