- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi Postmodernik
He o aynanın arkasından komple 3D kamera kaydı olsun sonraAynalı otele gidin aynalı. Böyle tavan dahil bütün duvarları aynalı oteller var. Hayatınız şenlenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He o aynanın arkasından komple 3D kamera kaydı olsun sonraAynalı otele gidin aynalı. Böyle tavan dahil bütün duvarları aynalı oteller var. Hayatınız şenlenir
Ya buna cok güldüm özür dilerimBir şeyler öğreneyim diye geldim ama burası da benden farklı değil sanirim
Yeni evlendigimizde fantazi iç çamaşırı giyicem diye yırtmıştım . Bi keresinde de yanlış giymişim çıkaramamıştık
Duruma göre... yemek masasında yakılmışsa gülüyorum, yatak odasında yakılmışsa uu beybiHer kadında da işe yaramıyor, mum ışıkli ortamda gülesi gelen bir ben değilim herhalde, inşallah
Herkesler hakkımda yanlış şeyler düşünecek, üzülürüm bak.
Göbekten zeytin önerisini veren Yokuspokus iken neden oku bana çeviriyorsun
Hahahhaha ay bişey dicem geçen spor yaparken dans etmeye başladım Serdar Ortaç karabiberim söylüyorum bi taraftan. Eşime dedim kap içerden bi zeytin en güzel benim göbekten yenir şimdi zaten kocamanjsjsjjsjs bence seksi bi aktivite.Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.
Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo.
Şimdi göbek var göbek var. Sizden bir iki tane yenirken benden yıllık hasat yenirHahahhaha ay bişey dicem geçen spor yaparken dans etmeye başladım Serdar Ortaç karabiberim söylüyorum bi taraftan. Eşime dedim kap içerden bi zeytin en güzel benim göbekten yenir şimdi zaten kocamanjsjsjjsjs bence seksi bi aktivite.
Her kadında da işe yaramıyor, mum ışıkli ortamda gülesi gelen bir ben değilim herhalde, inşallah
Hahaha yok yok senden yenir en azından şu an benim göbekte durmaz galiba o zeytin yuvarlanır yakında bende yuvarlanırım gibi zaten. adam da ciddiye almadı hamileyken seksi olunmuyormuş galibahsjjsŞimdi göbek var göbek var. Sizden bir iki tane yenirken benden yıllık hasat yenir
Sonra gelsin otel küvetinden kapılan mantarlar, herpesler, enfeksiyonlar
Var hemde baya hareketli bir çocukÇocuk varsa işin zor.
Ay ben nasıl olaya odaklandıysam hamile olduğunuzu bile görmemişimHahaha yok yok senden yenir en azından şu an benim göbekte durmaz galiba o zeytin yuvarlanır yakında bende yuvarlanırım gibi zaten. adam da ciddiye almadı hamileyken seksi olunmuyormuş galibahsjjs
Duşta sorun yok küveti doldurma yeter. Bir de kendi terliğinle gir.yalniz su an ben asiri mutsuz oldum
hic aklima gelmemisti, bugüne kadar cok otelde kaldim birsey olmadi
lakin simdi ben nerelere gidem, ben otelde dus alamayam mi, vay ben kafami nereye vuram modundayim
cidden otelde dusa girdigimde hep bu yazdiklarin beynimde yankilanacak
tisikkirler kudalobar