Eşimle evleneli 1 yıl olacak cinsellik çok az, bitmeyen maddi sorunlar

Benim açtığım konu da buna benzer. Erkekler maalesef özellikli söz konusu iş ve maddiyat ise,cinsellikte geri planda kalabiliyorlar. Sizi çok iyi anlıyorum, insan üzülüyor gurur meselesi yapıyor istenmediğini düşünüyor filan. Ama öyle değil işte. Onlar da makine gibi değil maalesef. Yorgun olduklarında gerçekten isteksiz oluyorlar. Bizimle alakalı değil yani. Maddi durumlardan dolayı aşağılık kompleksine girmiş olabilir.
Yeni evli olmanız da kritik bir durum. Beklenti daha yüksek oluyor. Eşinizin sevgi ve sadakatinden eminseniz, cinsellik konusunda eşinize biraz zaman tanıyın. Hatta keyifli olduğu bir zaman, karşılıklı tekrar konuşun bu durumu.

kalpler sana da kuzum. sen küllerinden yeniden doğacaksın tıpkı bir anka kușu gibi. ben sana güveniyorum.
eee damdan düșenin halinden damdan düșen anlar.
Ne kadar teşekkür etsem az , nasıl anlatsam bilemiyorum bir enkazdan cımbızla çekip kenara koydunuz beni tabi bu tavsiyeler gerçekleri görmek isteyene .. en dipteyken psikolojik olarak en yukarı çıktım önceden sadece okuyordum burasını , artık böyle konulara veya tecrübe sahibi olduğum konulara direk çat çat yazıcam bir insan hayatı kurtuluyor en yakınına açamıyorsun burada tarafsız düşünceler üzülsen bile gerçekler ve o gerçekleride farkedip def ettikten sonra feraha eriyorsun ne desem az size ya

8-9 mu dedim iyice abarttınız

Gerçekten bunca yorum arasında gerçeğe en yakın ve en yapıcı yorum sizin bilmeyen ve yaşamayanlar ne kadar da bol keseden atıp tutmuşlar dün kendisiyle konuştum ve tatmin edici yanıtlar aldım gerçekten sizin söylediklerinizi söyledi

Gerçekten severek evlenirseniz her zaman bir şans daha veriyorsunuz çünkü ve belki de olaylara karşı at gözlüğü takan ve gerçekleri görmeyen benimdir onun ne kadar zor durumda olduğunu görmeyen benimdir ki durum gerçekten de böyle, yine de birine karşı bu kadar kesin yargılar içeren ifadeler kullanmamak bence daha doğru çünkü hayatta yargıladığın her şeyi yaşıyorsun dün onu karşıma aldım ve konuştuk tatmin edici yanıtlar aldım ve bu bana Yetti bundan sonraki sürece bakacağım

Konuyu silmek yasak öncelikle onu söyleyeyim. Yazdıklarını okuyunca direkt aklıma kumar borsa bitcoin geldi. 1 yıllık eş için ailenden 300 bin borç alman da şov olmuş. Bunun e devletinde risk raporuna bak. Ne borçlar var bilmediğin kimbilir.
Ben bakardım borç harç çoksa da direkt boşardım.

Siz evliliğe nasıl bakıyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten evlilik nişanlılık değil evlilik değil flört değil güvenmediğin bir adamla neden evlenirsin ki zaten ?

Bekarken o bana üçte biri kadar harcadı çünkü, flört dönemini söylüyorum nişanlılık değil o güveni bana fazlasıyla verdi ve dün de konuştuk detaylıca verdiği yanıtlar beni fazlasıyla tatmin etti ona biraz fazla yüklendiğini fark ettim bu süreçte onun kendinden geçecek ve psikolojisinin bozulmasını her şeyden kendini geri çekmesini anlayamayacak kadar yüklenmiş olabileceğim fark ettim ama belli bir zamana kadar tabii ki. Bugün ve önümüzdeki zamanlarda gelecek olan ödemelerle biraz durum hafifleyince durumunda bir iyileşme var mı yok mu ona bakıp yaşayarak göreceğim yorumlarınız için teşekkür ederim ve şunu tavsiye ediyorum size de hiçbir konu hakkında bu kadar kesin yargılar yapmamanız çünkü insan yargı yaptığı her şeyi yaşıyor bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum

Yargılama amacım yok sizi. Neticede bu sizin hayatınız istediğiniz gibi yaşarsınız. Konunuza sizi hiç tanımayan birisi olarak okuduğum metne cevap oluşturdum hepsi bu. Mutluluklar..

Tatmin oldunuz yani? Cinselliğin ve parasizligin konuşularak halledilemeyecek yegane problemler olduğunu anladığında çok geç olacak ama yine de sen bilirsin...

Oncelikle bukadar borc ve oturmamis evlilige cocuk fikri cok yanlis. Daha evinize bir masa alamamisken, borc icinde yuzerken cocugun masrafini nasil karsilamayi dusunuyorsunuz?

Esinizin ailesinin maddi destek olmamasini anlarim. Zorunda da degiller. Bunu dert etmeyin.

Maddi sorunlari kafaya takip cinsel isteksizlik yasamak ne bileyim bana cok gecerli bir sebep gelmiyor. Evlenirken kim borcsuz evleniyor ki? Kendi yasadigimiz sehirde kendi evimizi birakip, esimle hic bilmedigimiz bir sehre risk alip kiraya evlendik, esim isinden memnun kalmadi, ben is bulamadim. Yasadigimiz yeri sevemedik. Zor bir donem gecirdik ama boyle bir sorun yasamadik. Herkesin bu durumlarda verdigi tepki degisebilir tabi ama saglikli bir erkegin cinsel istek duymamasi garip.

Bir uzman gorusu alip, duzenli gitmenizi tavsiye ederim.

8-9 mu dedim iyice abarttınız
pardon kuzum yaa 20 30 demișsin ben 8 9 anlamıșım.
tabii önemli bir fark.
neyse madem senin için rahat geçmiş olsun.

Konunuzu ve insanlara olan cevaplarınızıda okudum belliki evliliğinizi sürdürmek istiyorsunuz size tavsiyem eşiniz düzelmediği sürece asla çocuk yapmayın eşiniz belki sizi kendine bağlamak için çocuğumuz olsun herşey düzelir benim psikolejimde yerine gelir gibi cümleler kurabilir sakın inanmayın amacı sadece sizi ona bağımlı yapmak.Eşinizin isteksizliğini anlarım fakat siz ona kendisi istemese bile başka yöntemlerle beni tatmin et en azından benim isteklerimi gider dediğinizdeki umursamamazlığı anlayamam çok bencil bir insan en azından size değer veren insan sizin için çaba gösterir dediğim gibi hemen kopamıyorsanız bir müddet daha bekleyin ama sakın çocuk yapmayın!

Maaşını neden aylarca alamıyor anlamadım ben işyeri neden vermiyor bir de şuan da alabiliyor mu?

Para az siz calismiyorsunuz birde bebek dusunuyorsunuz bence evlilik surecekmi bir bakın altinlarda bitmiş günü nasıl kurtaracaksiniz bu derdin yanında gerisinin lafı olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…