- Konu Sahibi hayallerulkesindeyim
-
Ne kadar teşekkür etsem az , nasıl anlatsam bilemiyorum bir enkazdan cımbızla çekip kenara koydunuz benikalpler sana da kuzum. sen küllerinden yeniden doğacaksın tıpkı bir anka kușu gibi. ben sana güveniyorum.
eee damdan düșenin halinden damdan düșen anlar.
8-9 mu dedim iyice abarttınızne haftası yaa bir sene icinde toplam 8 9 kere birlikte olmușlar. geri kalan zamanda salatalık çok yorgun ve ne hikmetse bir türlü bitmez tükenmez maddi problemleri var.
maddi problem olabilir elbette ama
34 yașındaki bir erkek 26 yașında bir kadınla henüz bir yıllık resmi nikahlıysa, genc kadın utana sıkıla ihtiyaçlarını isteklerini dile getirdiği halde, onun için özel itina gösterip hazırlandığı halde kocası tarafından azarlanıp ukalaca reddediliyorsa burda sebep sonuç aranmaz.
biseksüel midir, paravan evlilik mi yapmıștır nedir bilemem de.
kızı ağır kullanıyor bu kesin.
Gerçekten bunca yorum arasında gerçeğe en yakın ve en yapıcı yorum sizin bilmeyen ve yaşamayanlar ne kadar da bol keseden atıp tutmuşlar dün kendisiyle konuştum ve tatmin edici yanıtlar aldım gerçekten sizin söylediklerinizi söylediBenim açtığım konu da buna benzer. Erkekler maalesef özellikli söz konusu iş ve maddiyat ise,cinsellikte geri planda kalabiliyorlar. Sizi çok iyi anlıyorum, insan üzülüyor gurur meselesi yapıyor istenmediğini düşünüyor filan. Ama öyle değil işte. Onlar da makine gibi değil maalesef. Yorgun olduklarında gerçekten isteksiz oluyorlar. Bizimle alakalı değil yani. Maddi durumlardan dolayı aşağılık kompleksine girmiş olabilir.
Yeni evli olmanız da kritik bir durum. Beklenti daha yüksek oluyor. Eşinizin sevgi ve sadakatinden eminseniz, cinsellik konusunda eşinize biraz zaman tanıyın. Hatta keyifli olduğu bir zaman, karşılıklı tekrar konuşun bu durumu.
Gerçekten severek evlenirseniz her zaman bir şans daha veriyorsunuz çünkü ve belki de olaylara karşı at gözlüğü takan ve gerçekleri görmeyen benimdir onun ne kadar zor durumda olduğunu görmeyen benimdir ki durum gerçekten de böyle, yine de birine karşı bu kadar kesin yargılar içeren ifadeler kullanmamak bence daha doğru çünkü hayatta yargıladığın her şeyi yaşıyorsun dün onu karşıma aldım ve konuştuk tatmin edici yanıtlar aldım ve bu bana Yetti bundan sonraki sürece bakacağımNiçin boşanmayı dusunmuyorsunuz? Evliliğinizi tek taraflı yurutemezsiniz ki. Bir yılda ev arkadaşı moduna donmussunuz. Adam sizi görmüyor . Siz onu duzeltemezsiniz omrunuzu heba edersiniz. Çocuk yapmayın, ilişkinizin gerçekleri ile yuzlesin .
Siz evliliğe nasıl bakıyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten evlilik nişanlılık değil evlilik değil flört değil güvenmediğin bir adamla neden evlenirsin ki zaten ?Konuyu silmek yasak öncelikle onu söyleyeyim. Yazdıklarını okuyunca direkt aklıma kumar borsa bitcoin geldi. 1 yıllık eş için ailenden 300 bin borç alman da şov olmuş. Bunun e devletinde risk raporuna bak. Ne borçlar var bilmediğin kimbilir.
Ben bakardım borç harç çoksa da direkt boşardım.
Bekarken o bana üçte biri kadar harcadı çünkü, flört dönemini söylüyorum nişanlılık değil o güveni bana fazlasıyla verdi ve dün de konuştuk detaylıca verdiği yanıtlar beni fazlasıyla tatmin etti ona biraz fazla yüklendiğini fark ettim bu süreçte onun kendinden geçecek ve psikolojisinin bozulmasını her şeyden kendini geri çekmesini anlayamayacak kadar yüklenmiş olabileceğim fark ettim ama belli bir zamana kadar tabii ki. Bugün ve önümüzdeki zamanlarda gelecek olan ödemelerle biraz durum hafifleyince durumunda bir iyileşme var mı yok mu ona bakıp yaşayarak göreceğim yorumlarınız için teşekkür ederim ve şunu tavsiye ediyorum size de hiçbir konu hakkında bu kadar kesin yargılar yapmamanız çünkü insan yargı yaptığı her şeyi yaşıyor bizzat yaşamış biri olarak söylüyorumKonuyu silmek yasak öncelikle onu söyleyeyim. Yazdıklarını okuyunca direkt aklıma kumar borsa bitcoin geldi. 1 yıllık eş için ailenden 300 bin borç alman da şov olmuş. Bunun e devletinde risk raporuna bak. Ne borçlar var bilmediğin kimbilir.
Ben bakardım borç harç çoksa da direkt boşardım.
Yargılama amacım yok sizi. Neticede bu sizin hayatınız istediğiniz gibi yaşarsınız. Konunuza sizi hiç tanımayan birisi olarak okuduğum metne cevap oluşturdum hepsi bu. Mutluluklar..Gerçekten severek evlenirseniz her zaman bir şans daha veriyorsunuz çünkü ve belki de olaylara karşı at gözlüğü takan ve gerçekleri görmeyen benimdir onun ne kadar zor durumda olduğunu görmeyen benimdir ki durum gerçekten de böyle, yine de birine karşı bu kadar kesin yargılar içeren ifadeler kullanmamak bence daha doğru çünkü hayatta yargıladığın her şeyi yaşıyorsun dün onu karşıma aldım ve konuştuk tatmin edici yanıtlar aldım ve bu bana Yetti bundan sonraki sürece bakacağım
Tatmin oldunuz yani?Gerçekten bunca yorum arasında gerçeğe en yakın ve en yapıcı yorum sizin bilmeyen ve yaşamayanlar ne kadar da bol keseden atıp tutmuşlar dün kendisiyle konuştum ve tatmin edici yanıtlar aldım gerçekten sizin söylediklerinizi söyledi
Bütün kk tek yürek, akıllarda hep aynı soruSiz evliliğe nasıl bakıyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten evlilik nişanlılık değil evlilik değil flört değil güvenmediğin bir adamla neden evlenirsin ki zaten ?
8-9 mu dedim iyice abarttınız
pardon kuzum yaa 20 30 demișsin ben 8 9 anlamıșım.Nasıl bir beklenti mesela hiç ben söylemesem ayda 1.02 normal mi evliliğin ilk aylarında asla değil. Yani bir yıldır evli olduğumuzu düşünürsek, bunun 1:30 ayı hamilelikte çocuğu kaybetmeden önce, birkaç kez de sakatlandı ve yatmak zorunda kaldı 2 ay hadi onu da geçelim toplamda 20-30 anca
Belki de çocuğumu o yüzden kaybetmişimdir Rabbim şu anda hazır olmadığımızı gördüğü için almıştır onu
Maaşını neden aylarca alamıyor anlamadım ben işyeri neden vermiyor bir de şuan da alabiliyor mu?Eminim o ondan yana hiçbir sorun yok şüphe duymuyorum sadece yaşadıklarımız çok zor evden hacizleri zor gönderdik her borçluyla icralık oluyoruz çok zor şeyler yaşadık aç kaldığımızda oldu benim adıma acılmıs bir mahkeme vardı ona gidecek kadar bile otobüs paramız yoktu hiç kimseden istememe de müsaade etmiyordu gururluydu da kendisi de bulamadı 40 TL’ye 40 TL,
Ve ben taşlı yüzüğümü vermiştim gururu kırılmasın diye hem de elimizde hiç paramız kalmamıştı çünkü çalışıp maaşını alamadığı aylar çok fazla oldu
O da yalan bence, işsiz bile olabilir...Konu sahibi inanmak istemiyor ama bu adam hiç sağlam pabuç değil, Ahan da buraya yazıyorumMaaşını neden aylarca alamıyor anlamadım ben işyeri neden vermiyor bir de şuan da alabiliyor mu?
Bilemiyorum yani tuhaf geldi bana bir insan neden aylarca maaşını alamaz hiç öyle bir şey duymamıştımO da yalan bence, işsiz bile olabilir...Konu sahibi inanmak istemiyor ama bu adam hiç sağlam pabuç değil, Ahan da buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?