Eşimle evleneli 1 yıl olacak cinsellik çok az, bitmeyen maddi sorunlar

Tabii ki de libidosu çok yüksekti hiçbir sorun yoktu çok haklısınız gerçekten bana bir öneriniz var mı ipleri koparmak dışında tabii ki

Bu adam sizi kandırmış olabilir mi? Çok iyi bir mesleği ve geliri var demişsiniz, aylık ortalama 150k üzeri olsa o borçlar çoktan biterdi . Ayrıca boşanmayı düşünmüyorsunuz ama ilk yılda bu duruma geldiyseniz belli ki mutlaka daha kötüye gideceksiniz, seks ve para gittikçe azalacak, ömur boyu çekmeye hazır mısınız bu evliliği?

Tabii ki de libidosu çok yüksekti hiçbir sorun yoktu çok haklısınız gerçekten bana bir öneriniz var mı ipleri koparmak dışında tabii ki
İlk öneri kesinlikle çocuk yapmamanız. Her şey oturup siz tatmin olana kadar korunmalısınız. Ne sıklıkla beraber oluyorsunuz acaba beklentileriniz farklı olabilir mi sıklık konusunda?

Ya bi defol git deseydiniz. Siz oturun ciddi ciddi ne var ne oluyor sorun. Bir şey var yok öyle kafam dolu falan yalan o işler. Umarım bir şeyler yapıp hastalık kapmamıştır. Belki size bulaşacak diye yaklaşmıyor

İlk öneri kesinlikle çocuk yapmamanız. Her şey oturup siz tatmin olana kadar korunmalısınız. Ne sıklıkla beraber oluyorsunuz acaba beklentileriniz farklı olabilir mi sıklık konusunda?
Nasıl bir beklenti mesela hiç ben söylemesem ayda 1.02 normal mi evliliğin ilk aylarında asla değil. Yani bir yıldır evli olduğumuzu düşünürsek, bunun 1:30 ayı hamilelikte çocuğu kaybetmeden önce, birkaç kez de sakatlandı ve yatmak zorunda kaldı 2 ay hadi onu da geçelim toplamda 20-30 anca

Belki de çocuğumu o yüzden kaybetmişimdir Rabbim şu anda hazır olmadığımızı gördüğü için almıştır onu

Ya ne oluyor bu erkeklere hani bunlar hep uçkur düşünürdü şaka bir yana anlattiginiz borçlar çok fazla ve attan inip eşeğe bindiği için kendini her bakımdan yetersiz hissediyor olabilir benim size tavsiyem çocuk yapmayın kesinlikle ve borçların bitme ihtimaline güveniyorsaniz bekleyin

1.02 gündür ben de bu düşünceye sarılıyorum ve yaşı ne kadar geçiyor olursa olsun bunun daha mantıklı bir karar olduğu aşikar galiba

Telefonu sürekli ortada bakıyorum sadakatinden şüphem yok beni sevdiğinden de şüphem yok
Seni seviyor ama cinsellik istemiyor? Bu olamaz tek bir şekilde ola bilir oda adamin ciddi cinsel sorunlari vardir ondan yakınlaşamıyodur.Benim eşimde çok yorğun oluyor eminim bir çoğunun eşide öyle ama mutlaka cinsellige zaman ayırıyorlardir.Insan sevdigini özler dokunmak ister yorgunlugunu sevdiginin kollarinda giderir rahatlar. Sevgi bir tek cinsellikte degil sarilma sefkatli bir öpucuk insanin tüm gününü güzelleştire bilir ama yazdiklarina bakarsak eşin bunların hiç birini yapmiyor yapsada senin zorunla yapıyor öyle ilişkininde ne tadi olur ne tuzu zorla güzellik olmaz.

Ay hayır tabii ki normal değil mesela haftada 1-2 dir siz her gün istiyorsunuzdur diye bir şey kastetmiştim. Bence biraz kendinizi çekin gecelik falan hazırlanmayın, yine bakımlı dekolteli giyinin pas vermeyin kendinizle ilgilenin. İsterse bir iki reddedin belki dank eder biraz işlerden kafasını kaldırır. Siz öyle diyorsunuz diye iş diyorum ama ben olsam her ihtimali değerlendirirdim hiç normal değil çünkü

Ben bu zamana kadar hep alttan aldım hani sıkıntılı dedim hadi canı sıkkın dedim hadi psikolojik buhranlar geçiriyor dedim ya adil Yıldırım’a bile sordum o da dedi ki bu tarz SORUNLAR olduğunda erkeğin geri durması normaldir onunla konuşun ve ortak bir yol bulmaya çalışın dedi hadi onu da geçtim şu an gidip konuşsan bir konu konusunu açsam sen tartışma mı çıkarmaya çalışıyorsun bıktım bu evde benim huzurum yok falan deyip yine beni suçlayacak

Evimiz ısınmıyor doğal gazi çok yüksek bir şekilde açıyoruz ama eski bir ev olduğu için pencere altlarından hep soğuk geliyor şu an mesela yatagin içindeyim mesaj yazmak için telefon tutuyorum ve ellerim buz gibi o yüzden hep kalın giyinmek zorunda kalıyorum ne kadar peteği açmış olsak da o yüzden çok ince giyinmem dekolte giyinmem pek mümkün olmuyor üşüyorum çünkü

Siz her ihtimali göz önüne alın ve bam bam konuşun. Ciddiyetinizi görsün
Kaç kez konuştum sıkıldım artık bu sefer sorun çıkarıyorsun tartışma çıkarıyorsun huzurum yok diyor düzgün bir şekilde konuşmaya çalışsam bu seferde aglayasim geliyor üzülüyorum

Bahanler üretiyor sadece işte kaçıyor senden seni suçlayarak.Ben bana ilgi göstermeyen hisslerime ve isteklerime saygi duymayan adamla evli kalmazdım ya adam gibi kendini toparlayacak ya da boşardım.Gençliginin baharındasın böyle hayatmı geçer? Boşanma konusunu masaya getirmenin zamanı gelmiş belki kendisini toparlamasina yardımci olur gerçekten seni seviyorsa tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…