- 28 Haziran 2023
- 40
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi hayallerulkesindeyim
-
Tabii ki de libidosu çok yüksekti hiçbir sorun yoktu çok haklısınız gerçekten bana bir öneriniz var mı ipleri koparmak dışında tabii kiİnsanlar ailelerinden birini kaybediyor sevişiyor savaş oluyor sevişiyor deprem oluyor sevişiyor. Sadece iş durumuyla alakalı değil gibi belki libidosu düşüktür? Evlenmeden önce hiç fark etmediniz mi nasıldı? Hadi kafasına takıyor da olmuyor diyelim onda da sizin ağlamaklı olacak kadar gururunuzun kırıldığını görüyor daha düzgün bir yaklaşımı olması gerekmez mi? Yine triplere girdin nedir hem suçlu hem güçlü ya
İlk öneri kesinlikle çocuk yapmamanız. Her şey oturup siz tatmin olana kadar korunmalısınız. Ne sıklıkla beraber oluyorsunuz acaba beklentileriniz farklı olabilir mi sıklık konusunda?Tabii ki de libidosu çok yüksekti hiçbir sorun yoktu çok haklısınız gerçekten bana bir öneriniz var mı ipleri koparmak dışında tabii ki
Ya bi defol git deseydiniz. Siz oturun ciddi ciddi ne var ne oluyor sorun. Bir şey var yok öyle kafam dolu falan yalan o işler. Umarım bir şeyler yapıp hastalık kapmamıştır. Belki size bulaşacak diye yaklaşmıyorBilmiyorum gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sevgililik ve nişanlılık döneminde çok heyecanlıydı o bana yaklaşmak istiyordu bazen bizim evimizde bazen otelde hatta birden fazla otelde kalmıştık ve ozamanlar çok güzeldi bana hep onun örneğini veriyor benim kafam rahatken hiç benden böyle bir şey gördün mü diyor mesela
Nasıl bir beklenti mesela hiç ben söylemesem ayda 1.02 normal mi evliliğin ilk aylarında asla değil. Yani bir yıldır evli olduğumuzu düşünürsek, bunun 1:30 ayı hamilelikte çocuğu kaybetmeden önce, birkaç kez de sakatlandı ve yatmak zorunda kaldı 2 ay hadi onu da geçelim toplamda 20-30 ancaİlk öneri kesinlikle çocuk yapmamanız. Her şey oturup siz tatmin olana kadar korunmalısınız. Ne sıklıkla beraber oluyorsunuz acaba beklentileriniz farklı olabilir mi sıklık konusunda?
Allah korusun böyle şeyler demeyin lütfenYa bi defol git deseydiniz. Siz oturun ciddi ciddi ne var ne oluyor sorun. Bir şey var yok öyle kafam dolu falan yalan o işler. Umarım bir şeyler yapıp hastalık kapmamıştır. Belki size bulaşacak diye yaklaşmıyor
1.02 gündür ben de bu düşünceye sarılıyorum ve yaşı ne kadar geçiyor olursa olsun bunun daha mantıklı bir karar olduğu aşikar galibaYa ne oluyor bu erkeklere hani bunlar hep uçkur düşünürdüşaka bir yana anlattiginiz borçlar çok fazla ve attan inip eşeğe bindiği için kendini her bakımdan yetersiz hissediyor olabilir benim size tavsiyem çocuk yapmayın kesinlikle ve borçların bitme ihtimaline güveniyorsaniz bekleyin
Seni seviyor ama cinsellik istemiyor? Bu olamaz tek bir şekilde ola bilir oda adamin ciddi cinsel sorunlari vardir ondan yakınlaşamıyodur.Benim eşimde çok yorğun oluyor eminim bir çoğunun eşide öyle ama mutlaka cinsellige zaman ayırıyorlardir.Insan sevdigini özler dokunmak ister yorgunlugunu sevdiginin kollarinda giderir rahatlar. Sevgi bir tek cinsellikte degil sarilma sefkatli bir öpucuk insanin tüm gününü güzelleştire bilir ama yazdiklarina bakarsak eşin bunların hiç birini yapmiyor yapsada senin zorunla yapıyor öyle ilişkininde ne tadi olur ne tuzu zorla güzellik olmaz.Telefonu sürekli ortada bakıyorum sadakatinden şüphem yok beni sevdiğinden de şüphem yok
Siz her ihtimali göz önüne alın ve bam bam konuşun. Ciddiyetinizi görsünAllah korusun böyle şeyler demeyin lütfen
Ay hayır tabii ki normal değil mesela haftada 1-2 dir siz her gün istiyorsunuzdur diye bir şey kastetmiştim. Bence biraz kendinizi çekin gecelik falan hazırlanmayın, yine bakımlı dekolteli giyinin pas vermeyin kendinizle ilgilenin. İsterse bir iki reddedin belki dank eder biraz işlerden kafasını kaldırır. Siz öyle diyorsunuz diye iş diyorum ama ben olsam her ihtimali değerlendirirdim hiç normal değil çünküNasıl bir beklenti mesela hiç ben söylemesem ayda 1.02 normal mi evliliğin ilk aylarında asla değil. Yani bir yıldır evli olduğumuzu düşünürsek, bunun 1:30 ayı hamilelikte çocuğu kaybetmeden önce, birkaç kez de sakatlandı ve yatmak zorunda kaldı 2 ay hadi onu da geçelim toplamda 20-30 anca
Belki de çocuğumu o yüzden kaybetmişimdir Rabbim şu anda hazır olmadığımızı gördüğü için almıştır onu
Ben bu zamana kadar hep alttan aldım hani sıkıntılı dedim hadi canı sıkkın dedim hadi psikolojik buhranlar geçiriyor dedim ya adil Yıldırım’a bile sordum o da dedi ki bu tarz SORUNLAR olduğunda erkeğin geri durması normaldir onunla konuşun ve ortak bir yol bulmaya çalışın dedi hadi onu da geçtim şu an gidip konuşsan bir konu konusunu açsam sen tartışma mı çıkarmaya çalışıyorsun bıktım bu evde benim huzurum yok falan deyip yine beni suçlayacakSeni seviyor ama cinsellik istemiyor? Bu olamaz tek bir şekilde ola bilir oda adamin ciddi cinsel sorunlari vardir ondan yakınlaşamıyodur.Benim eşimde çok yorğun oluyor eminim bir çoğunun eşide öyle ama mutlaka cinsellige zaman ayırıyorlardir.Insan sevdigini özler dokunmak ister yorgunlugunu sevdiginin kollarinda giderir rahatlar. Sevgi bir tek cinsellikte degil sarilma sefkatli bir öpucuk insanin tüm gününü güzelleştire bilir ama yazdiklarina bakarsak eşin bunların hiç birini yapmiyor yapsada senin zorunla yapıyor öyle ilişkininde ne tadi olur ne tuzu zorla güzellik olmaz.
Evimiz ısınmıyor doğal gazi çok yüksek bir şekilde açıyoruz ama eski bir ev olduğu için pencere altlarından hep soğuk geliyor şu an mesela yatagin içindeyim mesaj yazmak için telefon tutuyorum ve ellerim buz gibi o yüzden hep kalın giyinmek zorunda kalıyorum ne kadar peteği açmış olsak da o yüzden çok ince giyinmem dekolte giyinmem pek mümkün olmuyor üşüyorum çünküAy hayır tabii ki normal değil mesela haftada 1-2 dir siz her gün istiyorsunuzdur diye bir şey kastetmiştim. Bence biraz kendinizi çekin gecelik falan hazırlanmayın, yine bakımlı dekolteli giyinin pas vermeyin kendinizle ilgilenin. İsterse bir iki reddedin belki dank eder biraz işlerden kafasını kaldırır. Siz öyle diyorsunuz diye iş diyorum ama ben olsam her ihtimali değerlendirirdim hiç normal değil çünkü
Kaç kez konuştum sıkıldım artık bu sefer sorun çıkarıyorsun tartışma çıkarıyorsun huzurum yok diyor düzgün bir şekilde konuşmaya çalışsam bu seferde aglayasim geliyor üzülüyorumSiz her ihtimali göz önüne alın ve bam bam konuşun. Ciddiyetinizi görsün
Peki daha ne kadar böyle duracaksınız? Ben mesela kabul etmem.Kaç kez konuştum sıkıldım artık bu sefer sorun çıkarıyorsun tartışma çıkarıyorsun huzurum yok diyor düzgün bir şekilde konuşmaya çalışsam bu seferde aglayasim geliyor üzülüyorum
Bekarken çok aktifmiş gibi bir şey yazmışsınız bence o da yalan. Net sorunlu
BilmiyorumPeki daha ne kadar böyle duracaksınız? Ben mesela kabul etmem.
Bahanler üretiyor sadece işte kaçıyor senden seni suçlayarak.Ben bana ilgi göstermeyen hisslerime ve isteklerime saygi duymayan adamla evli kalmazdım ya adam gibi kendini toparlayacak ya da boşardım.Gençliginin baharındasın böyle hayatmı geçer? Boşanma konusunu masaya getirmenin zamanı gelmiş belki kendisini toparlamasina yardımci olur gerçekten seni seviyorsa tabi.Ben bu zamana kadar hep alttan aldım hani sıkıntılı dedim hadi canı sıkkın dedim hadi psikolojik buhranlar geçiriyor dedim ya adil Yıldırım’a bile sordum o da dedi ki bu tarz SORUNLAR olduğunda erkeğin geri durması normaldir onunla konuşun ve ortak bir yol bulmaya çalışın dedi hadi onu da geçtim şu an gidip konuşsan bir konu konusunu açsam sen tartışma mı çıkarmaya çalışıyorsun bıktım bu evde benim huzurum yok falan deyip yine beni suçlayacak
Peki daha ne kadar böyle duracaksınız? Ben mesela kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?