Eşimle ev işi tartışmalarımız bitmiyor

Eşimde bana herhangi bi sebep heleki böylesi uyduruk bir sebepten anası babası kılıklı dese ağzını topla demek yerine karşımdaki insanın kusurunu yüzüne carpardim annesinden yada herangi birinin temizliğinden pisliginden sizene yapış yapissa yemezsiniz olur biter eşiniz ölmemiş o yaşa kadar demekki ayrıca bu şekilde davrandığin sürece o adama parmağını bile kipirdattiramazsiniz . Erkekler bu tür şeyleri yapmayarak herşey hazır buyumusler siz geliştirin benim eşimde herşey önüne gelmiş ama şuan yemek yapmaya masa kurmaya temizliğe yardım eder ne dediğin değil nasıl dediğin olay demişler bu herkes için geçerlidir

Bende iş için kavga edilmesini anlamıyorum. Ben de eşime bir iş söylerim iki saat sonra yapar. Askeriye değil ki adamın evi orası, varsın canı istediğinde yapsın.
Ben dizi izlerken eşim gelip böyle saydırsa mutfağı toplamadığım için, üstüne bir de anneme laf etse soğurum adamdan. Empati yapmaya çalışın.

Annesinden görmemişse bundan sonra yapması zor . Yani kendi isterse. Yapar . Yarın birgün çocuk olursa daha zor olur sizin için . Türk erkeleri analarından dolayı böyle melasef

Hala yardım etmiyor mu?

Annesinden görmemişse bundan sonra yapması zor . Yani kendi isterse. Yapar . Yarın birgün çocuk olursa daha zor olur sizin için . Türk erkeleri analarından dolayı böyle melasef
Ben sevgilimin annesi ona her şeyi yaptırmıs eli her şeye yatkın diye sinir olup annesi yüzünden tartışıyordum. Sen niye her şeyi biliyorsun alışveriş biliyorsun temizlik biliyorsun vs diye sürekli tartışma çıkarıyordum. Annesi hak etmezken yapmasına çok gıcık oluyordum ilk defa bana yapsın istiyordum ama o zamanda çok acemi olup böyle sorunlar cıkacaktı. Bu yorumları okuyunca biraz yüklenmişim gibi geldi.

Bence çok şanslısınız. Boşuna kavga çıkarmayın.

Bence çok şanslısınız. Boşuna kavga çıkarmayın.
Annesinin kendi çıkarı için öğretmesine sinir oluyordum ya. Ben çok ev işi yemek yapmayı bilmem bana hiç niye bilmiyorsun demedi, ilkleri beraber yaşarız öğreniriz diyordu. Ben anneme yaptıysam sana da yardım edicem diyodu bir sürü dil döküyodu ama ilerde annesi yardım ister mi diye düşünüyordum.

Bu nasıl hastalıklı bir kıskançlık. Gidin tedavi olun çok anormalsiniz. Annesinin hak edip hak etmediğine siz mi karar vereceksiniz? Gerçekten ne acayip insanlar var ya.

Bir kez daha anladım, insanoğluna yaranamazsın.

Bu nasıl hastalıklı bir kıskançlık. Gidin tedavi olun çok anormalsiniz. Annesinin hak edip hak etmediğine siz mi karar vereceksiniz? Gerçekten ne acayip insanlar var ya.
Benim konuma bakarsanız annesinin nasıl biri olduğu hakkında fikriniz olur. Ben zaten sevgilime çok fazla konusunu açtığımın farkında olarak buraya yazdım.

Toplama ben bu olayı çok abartanlari anlamıyorum bugün söylene soylene toparlattigin bulasigin ne anlamı kaldı ? Eşine ben yemek yapmaya geçiyorum, bulaşıkları yerlestirmeye başlar misin vs de ? Anası kılıklı falan çok kötü bir tabir.

Sana ne ? Bu nasıl bir düşünce ? Ne olursa olsun, nasıl davranırsa davransın o annesi ! Annesini öyle kabul etmiş size hiç bir şey demek düşmez.

Düzgün adamlara da böyle deliler düşüyor. Vala o adamlara acıyorum. Öncelikle sen kimsin? Ne resmiyetin var? Karısı mısın? Kardeşi misin? İlk defa bana yapsın havalarına giriyorsun. Annesi öğretmiş o da öğrenmiş. Annesine yapacak tabiii. Sen kimsin ki sorun çıkarıp kavga ediyorsun? Evlat olsan sevilmezsin.

Ayy düşman başına. Konuşacaksın görev dağılımı yapacaksınız ikiniz suan her anlamda esitsiniz . Ya da geliriniz iyiyse birisi tutucaksiniz ama kendin yapmaya devam etme çünkü alışırsa düzelmez

Sana ne ? Bu nasıl bir düşünce ? Ne olursa olsun, nasıl davranırsa davransın o annesi ! Annesini öyle kabul etmiş size hiç bir şey demek düşmez.
Annesi liseye kadar hep dövmüş sebepsiz yere bile. Sürekli babası ilgilenmiş sevgilimle küçükken. Sonra babası vefat edince her işi sevgilim üstlenmiş son zamanlar hariç hastaneye tek gidemez ekmek almaya bile gitmezmiş hiç arkadaşı veya anlaştığı akrabası yok hep sevgilim cıkar gezdirirdi sevgilimin hiç birikimi de yoktu eve harcadığı içinve bende ileride ne olacak endişesi oluşmuştu. Bu açıdan yorumlarsanız daha sağlıklı eleştiri yaparsınız. Ben zaten yeni ayrıldım ama tek taraflı düşünmemek gerek bence

ay nesi düzgün ya. psikolojisi saglam olsa sence "ilk bana temizlik yapmani isterdim" diye uzulen, annesinin verdigi terbiyenin kavgasini yapan bir karakteri sevgili diye koluna takar mi?
adam da anormal biridir kesin ki bu muameleye izin veriyor

Bu açıdan bakmadım. Doğru mantık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…