Esimle duygularimi paylasamiyorum:( bana akil verin nolur..

duvara anlatırım da yine ona anlatmam...ki öyle yapıyorum .....çokk ders aldım çünkü....

duvara anlatırım da yine ona anlatmam...ki öyle yapıyorum .....çokk ders aldım çünkü....

Hepimiz bu dersi alıyoruz zaman içinde
Ne acı değil mi, en yakınına içini dökememek
Ya da eşlerimiz en yakınımız değil mi gibi bir soru oluşuyor kafamda
Küçücük bir şey yakalamasınlar, alıyorlar ele düşüyorlar yola
Erkeklerin çoğu böyle, eşimize de dökmeyeceksek içimizi kime dökeceğiz
Evliliğin ne anlamı kalıyor, bu aralar aklımda dönüp duruyor bu sorular....

ilk zamanlar acıtsada artık bende izi bile kalmadı .tüm duygularımı yitirdim taşlaştımm bir anlamda...
beni yumuşak yanımdan vuran biri nasıl en yakınım olabilir ki?
evlilik bi sözleşme gibi iki egolu insan bi evde kim kimi yere serebilirse(mecazi manada)bir anlam yüklemeye çalışmayı hamile iken bıraktım...
elalem ne derciler in....ama onlar çok mutlu ben boşanıpta rezilmi olayımcı kızlarıyız bizzz
biz aslında yanağımızı okşayan şevkate köle olacak prensesleriz
ironi ....hayatımızın her noktası tamda bu.......bence:)

Tam da bu işte ....
Alışacağım sanırım zamanla
Yüreğine sağlık :)

eşin dahi olsa özelini söyleme
niye söyleme zorunluluğu hissediyorsun
insanın kendinden başka dostu yoktur
adam biranda değil de haklı olarak söylediğini savunuyormuş bir de anladığım
sen ne yaparsan yap aslaa değişmez........ bu huyu
diğer huyları değişmiş çok şükür de dertleşmeyi içine akıt yada ne bileyim burada günlük yaz

kise ne hissetiğini belirtmmmeni tavsiye ederim sana er ya da geç döner

paylasmiyacaksin.

derdini gidip daga tasa anlaticaksin belki ama esine asla.
belli iste karaktersiz bu konuda, seni bununla vuruyor.

Ben de senin durumundayim birlikte mutlu değilim ama ayrilamiyorum alışkanlık galiba çok berbat bir duygu bu arada yeni uyeyim nasıl konu açabilir im?

cevaplariniz icin cok tesekkür ederim arkadaslar

söyledikleriniz cok dogru. üzücü birsey ama olmuyorsa olmuyor alistimda ama insan düsünmedende edemiyor. kendimi fazla duygusala baglamamam lazim. baska güzel yönlerine odaklanmam lazim. kadiniz iste hersey güzel olsun tam olsun istiyoruz ama olmuyor maalesef

Ben de senin durumundayim birlikte mutlu değilim ama ayrilamiyorum alışkanlık galiba çok berbat bir duygu bu arada yeni uyeyim nasıl konu açabilir im?

allahim hakkimizda her daim hayirlisini nasip etsin. amin
fazla kafamiza takmicaz artik orta yolu bulmaya calisicaz. belki biz daha cok fedakarlik edicez ama allah herseyi görüyor onun rizasi icin cabalicaz insaallah. allahim daha kötülüklerden korusun. amin

bende pek bilmiyorum ama benim konumu bir derdim var sayfasinin en asagida sag tarafta yeni konu ac diye bi yazi var oraya tikliyorsun, öyle actim.
daha iyi bilen arkadaslara sorsan daha iyi anlatir tarif ederler insaallah.

Biz bayanlar öküzlerden anlayış bekliyoruz. Evlilikten feci derecede korkuyorum ablacım senin o yüzüme vuruyor dediğin, ailesi karışıyor, cimri falan hepsine şahit oldum annem ve babamda. Ama ne babam değişti nede annem gidebildi, insanları değiştiremeyiz. Babam eve geldiğinde bende dahil bütün ev halkı bir an önce gitsin diye bekliyoruz (bizimle kalmıyor akşamları, işi gereği). Allah yardımcın olsun

Bence evlilikteki en önemli kural "eşini ailene, aileni de eşine şikayet etme". İnsanız be canım. Kimi ailesinden vuruyor, kimi başka yerden. İnsan kavgada bazen sınırını bilemeyip, her şeyi başa kakmaya çalışıyor. En iyisi mi bir daha anlatma.

allah razi olsun canim. allahim sizede kolaylik sabir versin. bize kütügü denk geldi diye sanada öyle denk gelecek diye sakin kasma kendini. allahim hayirli kiymet bilen kisilerler karsilastirsin. amin

evliliktete kavun degil ki koklayasin anlayasin nasil oldugunu. bi evde kalmaya basladiktan sonra gercek yüzünü göstermeye basliyorlar. buda bir imtihan. gemini her zaman icin yüzdürmeye bakicaksin. ama güzellikle. kötülükten kötülük dogar. ilk bas kendine deger vericeksin. yoksa insanlar cok güzel kullanmasini biliyor buda bi annenin evladi demeden. ben bunu ögrendim.
eh geri kalanida bi sekilde idare edilmeye calisiliyor sabirla. allahim sonumuzu hayir eylesin. amin

Amin canım amin. Annem sıkıntılarını herzaman benimle paylaşırdı, küçücüktüm ama onu dinlerdim ve kimseye birşey demezdim sırdaştık. Alllah sanada dertleşebileceğin evlatlar versin

yorumun icin cok tesekkür ederim

evet cok haklisin. yok cok sükür öyle ailesini sikayetim hic olmadi. esimle ne kavgalar ettik kimse bilmedi duymadi. sadece tam o büyük kavgada artik tamam yada devam deyip bavulumu aldigim, abimi cagirmistim beni gelsin alsin diye.
oda uzlastirici davrandi karismadilar. zaten ne halde oldugum abimi pek ilgilendirmedi ama neyse. oda ayri bi konu

bende esim gibi davransaydim ohoo kiyamet kopardi sanirim. sessiz sakinligimi sevgiye muhtacligimi kullandi. evirdi cevirdi hep suclu beni yapti. sesimi cikarmaya basladim ama güzelce insanca ben düsmanin degil esinim dedim. tabi evimizi ailesine yakin tutmadik bunun da rolü büyük. benim ailemede yakin degildik tam ortada tuttuk ki her iki tarafada adil olsun diye. ailesi pek gelis gidis yapamadilar istedikleri gibi esimde fazla doldurusa gelemeden biz kendi kendimize sorunlarimizi cözdük. en azindan benim gercek niyetimi esim zamanla anladi cok sükür. zor oldu ama kestirip atmadim bende ilimli yaklastim. hep bi cözüm ortak yol aradim.

tabi hic birimiz dört dörtlük degiliz biliyorum. zamana biraktim bende anlatmiyorum artik bayadan beri. belki simdi bebekte geldimi bi ortak noktamiz daha olacak bizi baglayan o zaman iyiye gider insaallah

Amin canım amin. Annem sıkıntılarını herzaman benimle paylaşırdı, küçücüktüm ama onu dinlerdim ve kimseye birşey demezdim sırdaştık. Alllah sanada dertleşebileceğin evlatlar versin

amin allahim cümlemize hayirli evlatlar versin. allah razi olsun güzel duan icin. ne mutlu annene masallah:)

keske hep annemizin kücük kiz cocugu olarak kalsaydik. ama o zamanda bizim kizceler soparlar nasil olcakti dimi:)

amin allahim cümlemize hayirli evlatlar versin. allah razi olsun güzel duan icin. ne mutlu annene masallah:)

keske hep annemizin kücük kiz cocugu olarak kalsaydik. ama o zamanda bizim kizceler soparlar nasil olcakti dimi:)
öyle öyle :) :)

Amin canım.
Amin canım. Bebeğinizle tam bir aile olup, aynı sorunları bir daha yaşamazsınız inşallah. Allah kimseyi ayırmasın. Bebeğinizle birlikte bir ömür mutlu olun inşallah. Evlilik gerçekten zor. Dengeyi kurmak, oturtmak zaman alıyor. Allah huzur sıkıntısı vermesin, gerisi olup gidiyor.

Herkes ister sizin gibi eşiyle en özelini paylasmayi ama anlamiyorsa halden o zaman sizin icin anlatabilecegnz en iyi dost kagitlar :) dert yok tasa yok yuzunede vuran yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…