Esimle duygularimi paylasamiyorum:( bana akil verin nolur..

allah razi olsun güzel duan icin amin ecmain insaallah.

aynen evlilik gercekten cok zor, cok emek fedakarlik istiyor, sabirla rayina tamamen oturur insaallah. oturmasada dedigin gibi Allah huzur sIkinti vermesin, geriside bi sekilde olup gidecek artik öyle yada böyle :)

ılıskını evlılıgını sen bılırsın..detaylarda saklı bazı seyler bızım bılmedıgımız gözden kacırdıgımz seyler ılla kı olcaktır bılmedıgımızden..en doğru kararı kendın verebılırsın..evlenmıssın hem ona aklın ermıs sorunlarını çözmeye mı akıl erdıremıyorsun yetıskınsın sonuçta.evlılık 2 kısılık..

Herkes ister sizin gibi eşiyle en özelini paylasmayi ama anlamiyorsa halden o zaman sizin icin anlatabilecegnz en iyi dost kagitlar :) dert yok tasa yok yuzunede vuran yok

cevabiniz icin cok tesekkür ederim

düsünmedim degil ama yazma yetenegim pek yok. bende üc senedir terapi niyetli balkonda tavsan besliyorum erkek:) onlar beni anliyor en azindan evde beni anlayan yüzüme vurmayan erkeklerde var hihi:)
uzun uzun onlarla konusuyorum :)

canım akşam okuyamamıştım.
şimdi vakit buldum,iyice okudum. çünkü çok güzel yazmışsın,imla olarak da anlatış olarak da. kesinlikle buradaki cevaplardan fazlasını hak ediyorsun.
evlililiğini toparlamanı çok takdir ettim. ve bu tek başına olabilecek bir şey de değil. demek ki eşin de mantıklı ve sana olan sevgisi çok baskın.
muhtemelen çok realist birisi. benim eşim de böyledir. normal zamanlarda konuştuğumuz şeyleri ben mutsuzken bahsedince çok daha mutsuz oluyorum. o bunu kesinlikle beni üzmek için yapmadığını söylüyor,ona inanıyorum fakat insan yine de inciniyor. biraz dikkatli olmamız lazım konuşurken. Erkekler "şimdi bu lafı söylersem incinebilir" diye düşünemiyor malesef...

tabi ki cok haklisiniz. yasananlari iki evli kisi bilir aralarinda. ama akil akildan üstündür demisler. en azindan tecrübeli olan arkadaslardan aklima gelmeyen tavsiyeler alirim dedim. yoksa yaptigim herseyi kendim yapiyorum sonucunada ben katlanicam. bazen yetiskin olmak insanin olgun olugunu göstermiyor. ben yasadiklarimla olgunlastim mesela kimi arkadasim var ayni yastayiz ama daha lay lay lom hersey toz pembe insan bazen akil erdiremiyor. helede cok toy yetistirildiyseniz benim gibi.

valla gerçekler detayda gızlıdır dedıgım gıbı herseyı daha ıyı kndı bılır bız bıse desek te yanlış olur..
bence kendı cozsun.
en kotu karar kararsızlıktan ıyıdır demısler.

bu güzel cevabin icin cok tesekkür ederim icimden geldigi gibi yazmaya calistim kendimi güzel ifade edebildiysem ne mutlu bana :)

evet esimde istemese ben ne yapsam bos olurdu. oda ikimize evliligimize inandi sonucta. yoksa tek basina yapilcak birsey degil.

evet cok realist sak diye söylüyor insanin yüzüne. ben alisik degilim hayiri bile zor derim sesim cikmaz yeterki karsimdakini kirmim yanlis anlasilmim diye. evet dikkat etmek lazim cok dogru. kendi iyiligimiz icin. teyzem derdi ben evlenirken. kizim ceyizine cesit cesit gecelik yerine kitap kitap savunmalarini hazirlada koy. o zaman anlamamistim tabi ne demek istedigini. simdiyse cok iyi anliyorum

demekki eşiniz size eş olmuş ama dost olamamış
yapacak bişey yok, değişmez
eline koz vermeyin az beklenti, az üzüntü

eşinizin huyu böyle demek ki
sizde ailenizle alakalı özellikle bişey söylemeyin
veya ne yaşadığınızı anlasın diye aynısını sizde ona yapın..

cevaplariniz icin cok tsk ederim

evet en iyisi eline koz vermemek böyle en azindan huzurum kacmamis oluyor.

Valla bana da akıl verin duygularını paylaşabilen bi bayan varsa

paylasanlarda var ondan acaba bizde mi yanlis var diyorum bazen. mesela abilerimin esleri herseyi söylerler o kadar ki yalan yanlis iftira her anlattiklarina inanir abimler kendileri sus pus olurlar, bide üstüne üstlük bizim eslerimiz cok iyi her güclü erkegin arkasinda güclü bi kadin vardir derler. nasil oluyo bende anlamis degilim..

ne demek rica ederim :) o da güzelmiş en azından kendinizi rahatlatmış olursunuz bir nebze

Esin 2 yildan sonra nasil degisti orasini anlamadim.

ailen hakkinda soylediklerini esinin daha sonra kullanmasi cok cirkin, ama bunu erkekler yapiyo malesef.

Heyyt beee kim tutar seni

4, 5 cocuk , masallahhh

Amin canım amin. Annem sıkıntılarını herzaman benimle paylaşırdı, küçücüktüm ama onu dinlerdim ve kimseye birşey demezdim sırdaştık. Alllah sanada dertleşebileceğin evlatlar versin

Evlatlar kucucuk yaslarda dert ortagi olunca onlarin da hayatlari pek iyi olmuyor malesef

Bi arkadsmin annesi bigun dedi ki"bu x neden boyle sinirli sen bilmuyosun, daha kucucuktu biz basbasa dertlesirdik adam gibi , koca yok basta, ana yok baba yok kime dertlenim kime anlatim ... birlikte cok agladik .... " dedi.bu sozler uzerine Agladigimi hatrliyorum

Bunlar cok agir seyler, minicik yasta bi insan annesinin derdini cekiyo, psikolojisi bozuluyo,

Bence evlat dert ortagi olmamali

Ben de kucukken annemin yasadigi sorunlari hatirliyorum ve inanimmaz uzuluyorum, ki annem bize oturup anlatmazdi herseyi

Evet sende haklısın her çocuk kaldıramaz ben kaldırabiliyordum ama kardeşlerim kaldıramıyorlardı hep ağlarlardı üstesinden gelebildim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…