- 22 Aralık 2020
- 4.001
- 12.360
- 158
- Konu Sahibi denizaski01
-
Resmen dövmüs ki belki gider diye? Ama hala pisman olsun özür dilesin istiyorum diyorsunuz?Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
ben onun özür dilemesini ve pisman olmasini istiyorum Ama öyle birsey olmicsk..
Zaten bu nedenle yapmiyorumAferin beyin terk gibi davranmaya devam et.
Dayak yiyip yatağa gel diyen bir kadın boşanmak istemiyorsa er ya da geç birileri çocuk yap düzelir, bağlanır diyecektir.
Gözünü seveyim bu kafayla bir de çocuk yapma.
Koskoca almanyada bizim mahalledeki gibi sırf türkler yoktur herhaldeAlmanlar icin tabiki degil Ama bizim cevrr hep türk oldugu icin..
İsabet olmuş fakat sizde o ışığı göremedim.Zaten bu nedenle yapmiyorum
Çevreniz hep Türk olsa ne olur Allah aşkına. O mantıkla Türkiye de kimse boşanmasın. Herkesin çevresi TürkAlmanlar icin tabiki degil Ama bizim cevrr hep türk oldugu icin..
sizi istemeyen adamı yatağa niye çağırıyorsunuz ya? bir de birbirinizi dövmüşsünüz, hor görme, hakaret, eziyet, aşırı maddi yük hepsi bu evlilikte. neden sürdürmek istiyorsunuz ki bu evliliği? ne geçecek elinize? sevgi yok saygı yok sorumluluk yokMerhaba kizlar.. konusmaya ihtiyacim var.
Direk konuya giriyorum..
Esim 31 yasinda Ben 24.
Iki yil önce Cok severek evlendik.
Ama zamanla tartismalar arti..
Esimin beni Hor görmesi basladi.
Bu son bir yil da esim calismadi hic. Ben calisip evi idare ettim ve üstüne esimin borclari bindi.. Ben her seye ragmen derdimizi kimseye anlatmadim.
Herseyi kendi icimden yasayip idare etmeye calistim.
Sonra Ama esim gittikce bana yüklendi sorun cikardi.
Ilk basta benim altinlarimi istedi vermedim calisip borcunu öderiz dedim ki öyle di.
Ben bir kurusumu harcamaz borclarimiz bitsin diye cirpindim.
Bir hafta önce bizim evlilik yil dönümümüz oldu. Ben kahvalti hazirladim birlikte yedik hersey okaydi
Sonra hic birsey demeden gitti uyudu.
ona disari cikallimmi dedim biraz günün tadini cikaralim baktimti bana bagirmaya basladi
Seninle evlendigim o güne lanet olsun yok böyle olsun yok daha neler
Bir sürü agladim. Bana bir cicek bile layik görmedin, onu birak iyiki evlendik falan hic öyle bir konusma olmadi.
Sonra Gün gecti aradan yine borc kayitlari evi doldurdu.
yok Ben iflaz göstericem bilmem ne.
Iflaz demekki, tüm yük benim üzerime gelip,
Ben evi gecindirmem Lazim.
Zaten yapiyorum iki yildan beri Ama, yetmiyor ona.
Herseyi sineye cektim birsey yokmus gibi bir iki gün gecti.
Bugün yemek yaptim ikimize ben yemek yerken biraz yere döküldü. Sonra bana , sen zaten yatarak yiyirsun dedi.
duymazdan geldim bu defa aksam üzüm yedim durduk yere bana sen ne bicim yiyorsun beni rahatsiz ediyorsun dedi.
Ben odaya cekildim saatlerce cikmadim.
Sonra Saat gece birde yatak odasina geldi bana tekrar söyledi Sen nasil yigorsun ya hayvan gibi.
Benim cok zoruma gitti.
Ben özür bekliyorken onun dedikleri beni cok üzdü .
Git odadn beni begenmiyorsan dedim
Kalkti gitti.. bende o sinirle pesinden gittim. Birbirimize bagirdilk. Bana neden böylesin dedim, senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi. Sana daha nasil acik gösterim dedi.
Ben ona bagirmaya basladim.
yapamazsin böyle birsey dedim ben seninle konusmak isterken yaptigina bak dedim sonra birbirimizi dövdük hirpaladik.
Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.
Ben senin yataga gelmeni istiyorum dedim..
gelmedi.
Bagrismalar devam etti sonunda giyinme odasina girip kapiyi kitledi ve orda uyudu.
ne bir özür ne bir pismanlik.
Sadece seni istemiyorum dedi
Ben gercekten ne yapicagimi bilmiyorum. Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
Boşver çevreyi. Canından mutluluğundan ve saygından önemli mi çevre. Konuşur konuşur susarlar.Almanlar icin tabiki degil Ama bizim cevrr hep türk oldugu icin..
Adam resmen psikolojik baskı uyguluyor sizeonun kafasında hayatında biri olduğunu düşünmeye başladım yazdıklarınızdan bukadar şağılanmaz insan eğerki seni sevse saygu duysa bu şekilde davranmaz pişöman olmaz boşa gitsin kendine saygn yokmube canımMerhaba kizlar.. konusmaya ihtiyacim var.
Direk konuya giriyorum..
Esim 31 yasinda Ben 24.
Iki yil önce Cok severek evlendik.
Ama zamanla tartismalar arti..
Esimin beni Hor görmesi basladi.
Bu son bir yil da esim calismadi hic. Ben calisip evi idare ettim ve üstüne esimin borclari bindi.. Ben her seye ragmen derdimizi kimseye anlatmadim.
Herseyi kendi icimden yasayip idare etmeye calistim.
Sonra Ama esim gittikce bana yüklendi sorun cikardi.
Ilk basta benim altinlarimi istedi vermedim calisip borcunu öderiz dedim ki öyle di.
Ben bir kurusumu harcamaz borclarimiz bitsin diye cirpindim.
Bir hafta önce bizim evlilik yil dönümümüz oldu. Ben kahvalti hazirladim birlikte yedik hersey okaydi
Sonra hic birsey demeden gitti uyudu.
ona disari cikallimmi dedim biraz günün tadini cikaralim baktimti bana bagirmaya basladi
Seninle evlendigim o güne lanet olsun yok böyle olsun yok daha neler
Bir sürü agladim. Bana bir cicek bile layik görmedin, onu birak iyiki evlendik falan hic öyle bir konusma olmadi.
Sonra Gün gecti aradan yine borc kayitlari evi doldurdu.
yok Ben iflaz göstericem bilmem ne.
Iflaz demekki, tüm yük benim üzerime gelip,
Ben evi gecindirmem Lazim.
Zaten yapiyorum iki yildan beri Ama, yetmiyor ona.
Herseyi sineye cektim birsey yokmus gibi bir iki gün gecti.
Bugün yemek yaptim ikimize ben yemek yerken biraz yere döküldü. Sonra bana , sen zaten yatarak yiyirsun dedi.
duymazdan geldim bu defa aksam üzüm yedim durduk yere bana sen ne bicim yiyorsun beni rahatsiz ediyorsun dedi.
Ben odaya cekildim saatlerce cikmadim.
Sonra Saat gece birde yatak odasina geldi bana tekrar söyledi Sen nasil yigorsun ya hayvan gibi.
Benim cok zoruma gitti.
Ben özür bekliyorken onun dedikleri beni cok üzdü .
Git odadn beni begenmiyorsan dedim
Kalkti gitti.. bende o sinirle pesinden gittim. Birbirimize bagirdilk. Bana neden böylesin dedim, senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi. Sana daha nasil acik gösterim dedi.
Ben ona bagirmaya basladim.
yapamazsin böyle birsey dedim ben seninle konusmak isterken yaptigina bak dedim sonra birbirimizi dövdük hirpaladik.
Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.
Ben senin yataga gelmeni istiyorum dedim..
gelmedi.
Bagrismalar devam etti sonunda giyinme odasina girip kapiyi kitledi ve orda uyudu.
ne bir özür ne bir pismanlik.
Sadece seni istemiyorum dedi
Ben gercekten ne yapicagimi bilmiyorum. Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
Almanya’da doğmuş büyümüşler. Kayınvalide-görümcesi hakkında bir başlık açmış. Onlarla da sorun yaşıyormuş. Evliliklerinin tutulacak tarafı yok. Almanya’da yaşayan bir kısım Türk inanılmaz muhafazakar. Gazetede çıkmıştı. Kız çocuklarını beden eğitimi dersine yollamıyorlarmış. Gözünü sevdiğimin Türkiyesi. Valla biz yine moderniz çoğu konudaEşi de buradan gitmiştir muhtemelen.
Kaç kişi biliyorum Türkiye'den hiç olmayacak adamları eş diye yanlarına alıp yıllarca dertlerini sıkıntılarını çeken.
Bazıları için nerede ne imkânlarla yaşadığı farketmiyor.
Evet öyle .. türkiyeden beter. Birtek yasayan anlar. Herkes burasi europa diyip duruyo öyle degil Ama . Hersey ailede bitiyor. Ben Dört abi icinde tek kiz . Beni düsününAlmanya’da doğmuş büyümüşler. Kayınvalide-görümcesi hakkında bir başlık açmış. Onlarla da sorun yaşıyormuş. Evliliklerinin tutulacak tarafı yok. Almanya’da yaşayan bir kısım Türk inanılmaz muhafazakar. Gazetede çıkmıştı. Kız çocuklarını beden eğitimi dersine yollamıyorlarmış. Gözünü sevdiğimin Türkiyesi. Valla biz yine moderniz çoğu konuda
EvetNiye bunu kendine reva görüyorsun niye niyeniye kendi değerinin farkında olamıyorsun. Niye bi hayvanın elinde heba oluyosun? Yazık değil mi sana gençliğine.
Böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum, kahroluyorum. Zihnim darma duman oluyo
Profilimdeki resim, gerçek resmin mi
Sor bakim abilerine bosanmis olmani mi tercih ederler yoksa böyle bi assiyle evli kalip onu beslemeni birde dayak yemeni ki. Bu adam Insolvenz yapar calismaz bide senden nafaka alir. Yol yakinken bak yoluna.Evet öyle .. türkiyeden beter. Birtek yasayan anlar. Herkes burasi europa diyip duruyo öyle degil Ama . Hersey ailede bitiyor. Ben Dört abi icinde tek kiz . Beni düsünün
Oda Burdansanırım siz orada doğma büyümesiniz, eşiniz evlendikten sonra mı yanınıza geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?