Esimle cok kötü tartistik.. cok kötüyüm

Canim cok aciyi sacimi durmadan Cekti.
ben onun özür dilemesini ve pisman olmasini istiyorum Ama öyle birsey olmicsk..
Resmen dövmüs ki belki gider diye? Ama hala pisman olsun özür dilesin istiyorum diyorsunuz?

İstenmiyorsunuz arsız sekilde kalmaniz hepten itecek gidin yahu.

Almanlar icin tabiki degil Ama bizim cevrr hep türk oldugu icin..
Koskoca almanyada bizim mahalledeki gibi sırf türkler yoktur herhalde
Gerekirse çevrenizi değiştirin
Yer kıtlığı yoktur herhalde
Boşanmak isteyen boşanır rahat rahat
Sizinki sırf uydurma bahaneler

Gerçekten sinirleniyorum ya
Hala özellikle de imkanları olan kadınların kendilerine dayağı sömürülmeyi layık görmesine

sizi istemeyen adamı yatağa niye çağırıyorsunuz ya? bir de birbirinizi dövmüşsünüz, hor görme, hakaret, eziyet, aşırı maddi yük hepsi bu evlilikte. neden sürdürmek istiyorsunuz ki bu evliliği? ne geçecek elinize? sevgi yok saygı yok sorumluluk yok

Niye bunu kendine reva görüyorsun niye niye niye kendi değerinin farkında olamıyorsun. Niye bi hayvanın elinde heba oluyosun? Yazık değil mi sana gençliğine.
Böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum, kahroluyorum. Zihnim darma duman oluyo
Profilimdeki resim, gerçek resmin mi

Adam resmen psikolojik baskı uyguluyor sizeonun kafasında hayatında biri olduğunu düşünmeye başladım yazdıklarınızdan bukadar şağılanmaz insan eğerki seni sevse saygu duysa bu şekilde davranmaz pişöman olmaz boşa gitsin kendine saygn yokmube canım

Almanya’da doğmuş büyümüşler. Kayınvalide-görümcesi hakkında bir başlık açmış. Onlarla da sorun yaşıyormuş. Evliliklerinin tutulacak tarafı yok. Almanya’da yaşayan bir kısım Türk inanılmaz muhafazakar. Gazetede çıkmıştı. Kız çocuklarını beden eğitimi dersine yollamıyorlarmış. Gözünü sevdiğimin Türkiyesi. Valla biz yine moderniz çoğu konuda

Akıl tutulması yaşıyorsunuz. Bunun başka açıklaması olamaz. Aşk sandığınız şey aslında bağımlılık. Kendinizi ona bağımlı hissediyorsunuz. Yoksa size şiddet uygulayan bir insana aşık olmanız çok normal değil. Her şeyden önce lütfen kendinize değer verin. Siz onun bakıcısı değilsiniz. Kimseye muhtaç da değilsiniz. Anlattığınıza göre gayet de çalışabilen, ayaklarının üstünde durabilen bir kadınsınız. Daha fazla kendinize işkence etmeyin lütfen.

Evde oturmak kompleks yapmış herhalde onda, borçlar da birikiyor. Altınları da alamıyor çıldırmış işte, altınları aldıktan sonra geçici süre iyi davranabilir.

Evet öyle .. türkiyeden beter. Birtek yasayan anlar. Herkes burasi europa diyip duruyo öyle degil Ama . Hersey ailede bitiyor. Ben Dört abi icinde tek kiz . Beni düsünün

Evet

Canım benim Türkiye’den beter olamaz lütfen ama ya. Türkiye’de kadınlar hem kendi hem eş sülalesinin söyleyeceklerini göze alıp boşanıyor. Nafakayı mum yak ara o kadar düşük ki ufak rakamlara bile seviniyoruz. Çocuklu kadınlara iş veren çok az. Sosyal yardım alman için iyice düşkün olman lazım. Buna rağmen boşanan cesur kadınlar var.

Almanyadasın, çalışıyorsun. Sosyal yardım istesen alırsın. Mis gibi çocuk da yok. Sen bu kendini bi bok sanan herifi niye çekiyorsun Allah aşkına ya. Yapma ama lütfen ablacım ya vallahi yazık size.

Evet öyle .. türkiyeden beter. Birtek yasayan anlar. Herkes burasi europa diyip duruyo öyle degil Ama . Hersey ailede bitiyor. Ben Dört abi icinde tek kiz . Beni düsünün
Sor bakim abilerine bosanmis olmani mi tercih ederler yoksa böyle bi assiyle evli kalip onu beslemeni birde dayak yemeni ki. Bu adam Insolvenz yapar calismaz bide senden nafaka alir. Yol yakinken bak yoluna.

sanırım siz orada doğma büyümesiniz, eşiniz evlendikten sonra mı yanınıza geldi.

Aileniz size destek çıkmaz mı ? Hadi o yok çalışıyor mussunuz zaten kendi ayaklarinizin üstünde dursaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…