- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi denizaski01
-
Mahlesef almanya..Ay lütfen olay Almayada geçiyor olmasın
Ben bunlari hepsini biliyorum. Kendi derdini beenden cikariyor.Almanyadasin. Bir sürü yardim alma imkanlarin var. Adam seni psikolojik olarak bitirmis. Can güvenligin yok farkindamisin. Adam ezigin teki, bunun farkinda ama acisini senden cikartiyor. Sen elalemi dert ederken, elalem.hayatini yasiyor ama. Kusura bakma adam seni hirpaliyor sen yataga cagriyorsun. Acil psikolojik destek al ve caninin derdine düs. Ilk bosanan sen olmadigi gibi, ilk böyle ezik biri tarafindan öldürülen de sen olmazsin. Bugün sadece dövdü. Yarin ne yapacaga ne malum. Üstünüze kac kere kavga cikartmak icin hususi gelmis kavga ciksin diye
Seninle evlendigim o güne lanet olsun
sen ne bicim yiyorsun
Sen nasil yigorsun ya hayvan
senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi
Sana daha nasil acik gösterim dedi.
Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.
Sadece seni istemiyorum
Yazdıklarınıza bakar mısınız? Her şey gayet açık ve net. Bence darp raporu alıp şikayet de edin sonra boşanın.sacimi durmadan Cekti
Koskoca avrupanın ortasıMahlesef almanya..
Almanya'da boşanmak ayıp mı?Bizim toplum da bosanmayi bir rezil hale getirmislerki..
Cok korkuyorum tek neden bu.
Ben zor bir cocuktum aileme cok ,cektirdim‘
Simdi ayrilip onlara daha fazla aci cektirmek istemiyorum
Ben bunlari hepsini biliyorum. Kendi derdini beenden cikariyor.
Eşi de buradan gitmiştir muhtemelen.Koskoca avrupanın ortası
Allah aşkına insaf yani
Neyden çekinip de kendinizi sömürttürüyorsunuz bu adama?
Sosyal hak desen var mahalle baskısı bilmem ne desen yok
İnsan avrupanın göbeğinde de türkiyede küçük bi kasabada yaşar gibi yaşayacaksa çevrenin hiç anlamı yok yani demek ki
Kafamızda kurduğumuz dünyada yaşıyoruz aslında
Almanlar icin tabiki degil Ama bizim cevrr hep türk oldugu icin..Abla emin misin Almanya olduğundan ? Amasya(!) falandır belki ne biliyim yani. Boşanmak ayıp mı almanya da ?
Hadi eski kafa kadınları anlıyorum daEşi de buradan gitmiştir muhtemelen.
Kaç kişi biliyorum Türkiye'den hiç olmayacak adamları eş diye yanlarına alıp yıllarca dertlerini sıkıntılarını çeken.
Bazıları için nerede ne imkânlarla yaşadığı farketmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?