Merhaba deniz, acikcasi ne senin bastaki yazini okudum ve diger üylerin bir kac yazini ve yukarda alitni yaptim yaziyi.
Sen almanyada yasadini söylemisin, burda mi dogdun büydün, yoksa türkiyeden mi geldin?
Aileme cekdirdim demisin, acikcasi bende aileme az yapmadim, annem ve babam az cekmedi, gec eve gelmeler, resmen rebel biridim, onlar bana ögut verdikce ben dalga gecerdim, ama benim demek istedim su, sen cekdirdin diye, simdi seni yer üstü birakcaklarini sanmiyorum.
bizlerde bosanma yok felan demisin, kusura bakma ama, toplum icin yasamiyorsun, bu hayat senin ve sadece senin, ne ailenin, ne esinin ne baska birinin.
Benim esim kendisi Sinto , yani avrupa romani 600 sene önce hindistandan dan avrupaya göc edenler, onlarda da bosanma iyi gözle bakilimiyor ve bazi aileler halen tutucu, ama erkek arkadasimin ablasi iki kez bosandi, cunku ikisilede anlasamadi, toplum gine konustu bla bla, ama takmadi, sende takmicaksin, bukadar basit. Adam resmen sana eziyet yapiyor, sen halen evliligin kurtarma pesindesin. Bende almanyada yasiyorum, yardim edebilcegim birsey varsa, bana mesaj gönder, ellimden geldini yaparim.