Esimle cok kötü tartistik.. cok kötüyüm

Bizim toplum da bosanmayi bir rezil hale getirmislerki..
Cok korkuyorum tek neden bu.
Ben zor bir cocuktum aileme cok ,cektirdim‘
Simdi ayrilip onlara daha fazla aci cektirmek istemiyorum
Bunu devam ettirirsende sen ömür boyu üzüleceksin belkide kafana takıp kendini hasta ediceksin ailen ilk üzülür ama bu senin hayatın bak işin var güçlü bir kadınsın kendine yetebilirsin

Ben diğer üyeler gibi düşünmüyorum. Bırakmayın kocanızı sıkı sıkı sarılın. Bu zamanda böyle koca nerde. Altı üstü, iki senedir aile birliğine katkı sağlamadığı gibi sizi beğenmiyor, sizden boşanmak istiyor ,geçimini sizin sağladığınız evden kovuyor, üstüne birde dövüyor, ne var ki bunda. Eee büyük aşk yaşayarak evlenmişsiniz neticede.
Siz bilmezsiniz buradaki kadınları, kocaları kadına hakaret edip, aşağlasa, bir iki defa şiddet uygulasa, keyfi için başka kadınlara gitse hemen boşan derler. Sakın dinlemeyin onları. Mazallah aklınıza girer boşatırlar falan. Kocasız ne yaparsınız sonra. Hemende kapıverirler o muhteşem kocanızı. Bir kadın kendisini aşağlayan, döven aldatan bir adam olmadam nasıl yaşar. Bence gidin kocanızın ayaklarına kapanın boşanmasın sizden. ( Bu yazı ağır ironi içermektedir!!!!!)

Sizi üzmek istemiyorum ama eşinizin hayatında muhtemelen başkası var hiç eğilip üzülmeyin git de tamam ayrılalım de nafaka ve tazminat iste kuru kuru ayrılma. Bu tipler hiç değişmez dünyadaki tek erkek o değil.

Canım sağlıklı dusunme yetini mi kaybettin?
Calismiyor zaten butun evin yuku uzerinde, seni begenmiyor bosanmak istiyorum gormuyor musun daha nasil belli edeyim diyor e soyluyor iste...
Bir de uzerine birbirinizi hirpaliyorsunuz sonra yataga gel mi diyorsun???
Ya gercekten dısardan okuyunca ne haldesin bilsen..
Destek mi alacaksin ne yapacaksin bilmiyorum ama kurtul bu dusuncelerinden hemen de ya hemen git davani ac ya da anlasmali mi olacak nasilsa git arastir gel bana ben imzalarim bosanalim de sen kilitle kapini yat ya....
Yapma biraz gururun olsun..

Ben sadece degismesini istiyorum.
baska hic birsey degil. Evet Benim resimdeki. Mahlesef güzel olmak yetmiyor..
Değişmiş zaten yada aslına dönmüş ama siz görmek kabul etmek istemiyorsanız susun çok ciddiyim susun duymayın çünkü erkekler güç olarak kuvvetliler kadın da kabul edip oturunca daha çok şiddet uyguluyorlar

Kız vallahi baygınlık geçiriyordum sonunu görene kadar

Adam boşanmayı kafasına koymuş. Neden çekiyorsunuz ki daha yaşınız da çok genç. Çocuk da yok anladığım kadarıyla. Boşanın kurtarın kendinizi.

Bu devirde koca bulmak kolay mı?
millet hep aç aç

Hiç mi gururun yok ya korkunun ecele faydası yok çalışıyorsun kazanıyorsun aç boşanma davası dımdızlak kalsın bu ne yapışkanlık tek sorununuz yatağa gelmemesi mi yani? Ya ben ne okudum biri bana feyk desin cidden feyk olmasını diliyorum böyle kızlarımız olmasın artık güçlü kadınlar görelim

Bir yıldır sorumluluk almayıp üstüne borç yapıp altın bozdurtan adamı hiçbirsey olmamış gibi idare etmeye çalışmanız bile hata.

Sizi istemiyorum demiş, şiddet görmüşsünüz daha ne özrü bekliyorsunuz?

Gencecik kadınsiniz, böyle eş demeye bin şahit birine yapışıp boşanmak istemiyorum diye diretmeye değer mi?

Son düzenleme:
Benim bosanmama sebebim bana sen suclusun hissi veriyor...
Sizin gibi gencecik, güzel ve çalışan bir kadın neden çalışmayan, tembel, karısını aşağılayan, döven bir adamı koca diye yanında tutar?
Yazık değil mi canınıza? Ailenizin üzüleceğini yazmışsınız ama sizin yaşlarda kızım var, eşi onu dövse, aşağılasa çok üzülürdüm, boşanmıyor diye de kızardım doğrusu.

Almanyadasin. Bir sürü yardim alma imkanlarin var. Adam seni psikolojik olarak bitirmis. Can güvenligin yok farkindamisin. Adam ezigin teki, bunun farkinda ama acisini senden cikartiyor. Sen elalemi dert ederken, elalem.hayatini yasiyor ama. Kusura bakma adam seni hirpaliyor sen yataga cagriyorsun. Acil psikolojik destek al ve caninin derdine düs. Ilk bosanan sen olmadigi gibi, ilk böyle ezik biri tarafindan öldürülen de sen olmazsin. Bugün sadece dövdü. Yarin ne yapacaga ne malum. Üstünüze kac kere kavga cikartmak icin hususi gelmis kavga ciksin diye

Bizim toplum da bosanmayi bir rezil hale getirmislerki..
Cok korkuyorum tek neden bu.
Ben zor bir cocuktum aileme cok ,cektirdim‘
Simdi ayrilip onlara daha fazla aci cektirmek istemiyorum
Siz onun kölesi olmaya razısınız yani ne kadar kötü bir durum ... aileniz arkanızda durmuyor ama siz zaten kimseye muhtaç değilsnz... görün bunları ,çok isteyen arkanızdan konuşacak olan olursa alsın o adamı madem nedir bu ..devletin imkanlarından bir güzel faydalanırsınız çocukta olmamış bu bence iyi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…