• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle cok kötü tartistik.. cok kötüyüm

Toksik bir ilişki, benim bir arkadaşım da eşi yıllardır çalışmaz kabullendi coluk cocuk var diye devam ediyor, şiddet yok allahtan o kadar da drğil. Ama adam tembel kabullendi koca diye tutuyor işte

Almanyadasin. Bir sürü yardim alma imkanlarin var. Adam seni psikolojik olarak bitirmis. Can güvenligin yok farkindamisin. Adam ezigin teki, bunun farkinda ama acisini senden cikartiyor. Sen elalemi dert ederken, elalem.hayatini yasiyor ama. Kusura bakma adam seni hirpaliyor sen yataga cagriyorsun. Acil psikolojik destek al ve caninin derdine düs. Ilk bosanan sen olmadigi gibi, ilk böyle ezik biri tarafindan öldürülen de sen olmazsin. Bugün sadece dövdü. Yarin ne yapacaga ne malum. Üstünüze kac kere kavga cikartmak icin hususi gelmis kavga ciksin diye
Ben bunlari hepsini biliyorum. Kendi derdini beenden cikariyor.

Seninle evlendigim o güne lanet olsun

sen ne bicim yiyorsun

Sen nasil yigorsun ya hayvan

senden ayrilmak istiyorum görmüyormusun dedi

Sana daha nasil acik gösterim dedi.

Sonrada o beni dövdü neden gitmiyorsun dedi.

Sadece seni istemiyorum

sacimi durmadan Cekti
Yazdıklarınıza bakar mısınız? Her şey gayet açık ve net. Bence darp raporu alıp şikayet de edin sonra boşanın.

Valla bu noktadan sonra hala evliliğinizi sürdürmeye devam ederseniz bundan sonra olacakları da kabul edersiniz. Anlattıklarınız hiç normal değil. İkinizde de öfke kontrolü var. Birbirimizi hırpaladık, dövüştük gibi ibareler kullanmışsın. Şiddetin az çoğu olmaz. Sineye çektiğin müddetçe de artar. Eşinin psikolojisi belli ki zaten iyi değil. Belki işsizlikten, belki yapısı zaten böyle, belki evlilik ağır geldi... Ama senin bu noktada yapabileceğin bir şey yok. bak senin ablan olarak ve başından bir boşanma geçmiş bir Kadın olarak psikiyatristimin bana dediğini söylüyorum. “Bir evlilik ancak 2 tarafın istemesiyle, ortak çabasıyla yürür” Yaşın daha geç, önünde kocaman bir hayat var. Ve ikinizinde hak ettiği bu değil. Belli ki birbirinize iyi gelmiyorsunuz. Aklını başına topla. Yazık edersin kendine.

Mahlesef almanya..
Koskoca avrupanın ortası
Allah aşkına insaf yani
Neyden çekinip de kendinizi sömürttürüyorsunuz bu adama?
Sosyal hak desen var mahalle baskısı bilmem ne desen yok
İnsan avrupanın göbeğinde de türkiyede küçük bi kasabada yaşar gibi yaşayacaksa çevrenin hiç anlamı yok yani demek ki
Kafamızda kurduğumuz dünyada yaşıyoruz aslında

Bizim toplum da bosanmayi bir rezil hale getirmislerki..
Cok korkuyorum tek neden bu.
Ben zor bir cocuktum aileme cok ,cektirdim‘
Simdi ayrilip onlara daha fazla aci cektirmek istemiyorum
Almanya'da boşanmak ayıp mı?
Avrupa'nın ortasında dayak yemek normal mi görülüyor?

Ben bunlari hepsini biliyorum. Kendi derdini beenden cikariyor.

Onun icin sende suc oldugunu anla ve canini kurtar. Benim burda sevdigim bir ablam var. Zamaninda onun esi de onun sirtindan geciniyordu. Gün geldi kadinin ise giderken yolunu kesip kolunu kirip, bicakladi. Sans eseri kurtuluyor cünkü yakinda polis arabasi duruyordu. Kimin ne yapacagi belli degil

Koskoca avrupanın ortası
Allah aşkına insaf yani
Neyden çekinip de kendinizi sömürttürüyorsunuz bu adama?
Sosyal hak desen var mahalle baskısı bilmem ne desen yok
İnsan avrupanın göbeğinde de türkiyede küçük bi kasabada yaşar gibi yaşayacaksa çevrenin hiç anlamı yok yani demek ki
Kafamızda kurduğumuz dünyada yaşıyoruz aslında
Eşi de buradan gitmiştir muhtemelen.

Kaç kişi biliyorum Türkiye'den hiç olmayacak adamları eş diye yanlarına alıp yıllarca dertlerini sıkıntılarını çeken.

Bazıları için nerede ne imkânlarla yaşadığı farketmiyor.

Eşi de buradan gitmiştir muhtemelen.

Kaç kişi biliyorum Türkiye'den hiç olmayacak adamları eş diye yanlarına alıp yıllarca dertlerini sıkıntılarını çeken.

Bazıları için nerede ne imkânlarla yaşadığı farketmiyor.
Hadi eski kafa kadınları anlıyorum da
Yıl olmuş 2021
Hala daha avrupanın göbeğinde boşanamamayı anlamıyorum ben gerçekten

Back