- Konu Sahibi ssseyderler
Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma