Merhaba arkadaşlar. Eşim benden önce amcasının ve teyzesinin kızıyla evlenmiş ve iki çocuğu var. Ben bu durumu evlendikten sonra öğrendim ve birbirimizi sevdiğimiz için evliliğimi devam ettirme kararı aldım. Benimse bu ilk evliliğim. Evlendiğimizden beri eşim benden çocuk istediğini aile olmak istediğini söyler durur. Zaten 5 aylık evliyiz ve yaklaşık iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik psikolojisi, düşük tehlikesi vs derken evde birkaç kez kavga ettik. Kavgalarımız üzerine benden çocuk sahibi olmayı çok isteyen eşim birden çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Bunun üzerine kavgalarımız büyüdü, aileler araya girdi ve sakinleştik. Eşimin eski eşi ise sürekli hala eşimin ailesinin yanına gidiyormuş bunu bana eşim söyledi. Ben de annemin yanına geldim bir haftalığına, bu sırada eşim kendi ailesinin yanına gitmeye başladı sıklıkla. Ben de eski eşinle karşılaşma ihtimalin çok yüksek gitme dedim. Bunun üzerine tekrar kavga ettik ve boşanmak istediğini söyledi. Gerçekten artık çok çaresizim. 8 haftalık hamileyim ve daha şimdiden çok yoruldum. Gece uykum bile kalmadı. Ya çocuğu aldırıp eşimden tamamen boşanacağım, ya da onun bu dengesizliklerine katlanıp çocuğu doğuracağım.. ne yapacağım hiç bilmiyorum ve gerçekten yoruldum...